yumyurta kalıtesını arttırmak ıcın hangı ılacı verdı sana cnm ?
canım benim protokolum mikrodoz bu lucrin iğnesini bana sulandırılmış halde verdiler yani ilacı seyreltiyorlar .mikrodoz protokolde sulandırılmış lucrin ve puregon kullanılıyor.sen nerde yaptırıyosun birde böyle sor doktoruna tezervin azsa sanada bu protokel uygulanması lazım kaliteli yumurta için.bende doktoruma bu lucrın ıgnesını sormustum, herkes kullanıyo ben neden kullanmıyorum dıye ? rezerv azlıgı olanlarda kullanılmaz demıstı , benımde 2 yada 4 yumurtam oluyo toplamda
geldi çattı ha nisan ayı 2. tüp bebeğe başlıyorum Allahım sen yardım et yarabbim adetimle birlikte bakalım bu sefer neler olarak başlayacağız şansımız açık olsun
Selam kizlar ben yeni geldim 5 yillik evliyim 6 asilama ama sonu husran yarin kayseri aci bademe tup bebege gidiyorum allahim hepimize en kisa zamanda evlat versin
geldi çattı ha nisan ayı 2. tüp bebeğe başlıyorum Allahım sen yardım et yarabbim adetimle birlikte bakalım bu sefer neler olarak başlayacağız şansımız açık olsun
slm kızlar günüm yaklaştıkça heyecanım artıyor her gece rüyamda ya tedaviyle yada bebekle ilgili bir şeyler görüyorum tırlatmak üzereyimbu bebişler bizi ne hallere düşürüyor rabbim yüzümüze baksın hayırlısıyla yeterki gelsinler unuturuz bu günleri insallh.canlarım listemizi perşembe günü aycen güzel bir şekilde düzenleyecek bilgisi olmayan arkadaşlarım bilgilerini yazmaya devam etsinler. bu arada ben 27 yaşımdayım 5 yıldır istiyoruz .rezervim az eşimde morfoloji sayı ve hareket sorunu var ne ararsan var yani ayın 30nda lucrin iğnesini vurmaya başlıyacağım
accessdenied Bahçeci Tüp Bebek
GH43 Yaş:22 Umut tüp bebek
Koket13
ays Umut tüp bebek DR.ULUN ULUĞ
orkide2
aycen Yaş:33 Umut tüp bebek 3.Tüp bebek dr.Süleyman Tosun
g090 centrum
sdf76 4.Tüp bebek
rochak Aşılama deniyecek
bunvp Ege üniversitesi dondurulmuşlarla deniyecek
gungor51 Kayseri Acıbadem
neslia Yaş:32 bahçeci fulya 2.tüp bebek deniyecek
bilgen 5208 Yaş:32 gebze ASM Tüp bebek
suou Yaş:34 1.tüp bebek denemesi zeynep kamil hastanesi
ozmofilik 1.Tüp bebek deniyecek
isimx Amerikan hastanesi
cansunida
nurecrin
karapek Yaş:31
dilberimk 6.denemesini yapacak memorial
rüzgar17 2.tüp bebek deniyecek
turguoisse 2.Tüp bebek deniyecek
özlemo248 Gürgan klinik 2.Tüp bebek
belki37 Yaş:37 Memorial 4.deneme
koket13
eda2626 Yaş:31 Fulya bahçeci 3.tüp bebek DR.ENGİN ORAL
asil_38 Yaş:25 Sebepsiz infertilite dondurulmuşlarla 2.tüp bebek deniyecek
kübraazra Yaş:26 Kurtköy Emsey tüp bebek
kelebekafyon Yaş:27 2.tüp bebek gürgan klinik
sedefekrem Ankara Genart Tüp bebek DR. MEHMET ERDEM
HndSLm
melek_1984 2.Aşılama deniyecek
srp16 Yaş:31 bursa jinemed
hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah
bende doktoruma bu lucrın ıgnesını sormustum, herkes kullanıyo ben neden kullanmıyorum dıye ? rezerv azlıgı olanlarda kullanılmaz demıstı , benımde 2 yada 4 yumurtam oluyo toplamda
beni de ekleyin listenize lütfen halerkan yaş:35 1.deneme tüp bebek. Dr. Engin Enginsu
ben yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcam 9 aylık evliyim 29 yaşındayım amh değerim çok kötü 0.01 çok üzülüyorum anne olmayı çok istiyorum
bahar35baha öncelikle aramıza hoşgelsin biz burdaki arkadaşlar aynı kaderi paylaşıyoruz ve hepimiz o güzel duyguyu tatmak istiyoruz iyi cesaret edip armıza katıldın inan bana burdaki paylaşımlarla çok şey öğreniyorsun yolumuz aynı ama engellerimiz farklı farklı tedavin hayırlı olsun tedavininde sonunda allahın biz kadınlara verdiği o güzel annelik duygusu sende burdaki bütün arkadaşlar yaşar inşallah bu arada nerde tedavi oluyosun
hoşbulduk aycen teşekkür ederim cevap verdiğin için formu kullanmayı pek bilmiyorum anlamaya çalışıyorum karıştırmamaya çalışıyorum ve ben burdan destek alacağımı düşünüyorum çünkü çevremdeki insanlarla paylaşamıyorum bu sorunumu burda sizler sayesinde daha güçlü bi şekilde hazırlanıcam inşallh tedaviye[/
Bir şey değil arkadaşım her zaman elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız .
canım benim protokolum mikrodoz bu lucrin iğnesini bana sulandırılmış halde verdiler yani ilacı seyreltiyorlar .mikrodoz protokolde sulandırılmış lucrin ve puregon kullanılıyor.sen nerde yaptırıyosun birde böyle sor doktoruna tezervin azsa sanada bu protokel uygulanması lazım kaliteli yumurta için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?