2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

geldi çattı ha nisan ayı 2. tüp bebeğe başlıyorum Allahım sen yardım et yarabbim adetimle birlikte bakalım bu sefer neler olarak başlayacağız şansımız açık olsun

bende doktoruma bu lucrın ıgnesını sormustum, herkes kullanıyo ben neden kullanmıyorum dıye ? rezerv azlıgı olanlarda kullanılmaz demıstı , benımde 2 yada 4 yumurtam oluyo toplamda
canım benim protokolum mikrodoz bu lucrin iğnesini bana sulandırılmış halde verdiler yani ilacı seyreltiyorlar .mikrodoz protokolde sulandırılmış lucrin ve puregon kullanılıyor.sen nerde yaptırıyosun birde böyle sor doktoruna tezervin azsa sanada bu protokel uygulanması lazım kaliteli yumurta için.

geldi çattı ha nisan ayı 2. tüp bebeğe başlıyorum Allahım sen yardım et yarabbim adetimle birlikte bakalım bu sefer neler olarak başlayacağız şansımız açık olsun

amin canım hepimizin yolu açık olsun.rabbim yardımcımız olsun.

Selam kizlar ben yeni geldim 5 yillik evliyim 6 asilama ama sonu husran yarin kayseri aci bademe tup bebege gidiyorum allahim hepimize en kisa zamanda evlat versin

amin canım insallah.hoş geldin sende .sayımız giderek artıyor

accessdenied Bahçeci Tüp Bebek

GH43 Yaş:22 Umut tüp bebek

Koket13

ays Umut tüp bebek DR.ULUN ULUĞ

orkide2

aycen Yaş:33 Umut tüp bebek 3.Tüp bebek dr.Süleyman Tosun

g090 centrum

sdf76 4.Tüp bebek

rochak Aşılama deniyecek

bunvp Ege üniversitesi dondurulmuşlarla deniyecek

gungor51 Kayseri Acıbadem

neslia Yaş:32 bahçeci fulya 2.tüp bebek deniyecek

bilgen 5208 Yaş:32 gebze ASM Tüp bebek

suou Yaş:34 1.tüp bebek denemesi zeynep kamil hastanesi

ozmofilik 1.Tüp bebek deniyecek

isimx Amerikan hastanesi

cansunida

nurecrin

karapek Yaş:31

dilberimk 6.denemesini yapacak memorial

rüzgar17 2.tüp bebek deniyecek

turguoisse 2.Tüp bebek deniyecek

özlemo248 Gürgan klinik 2.Tüp bebek

belki37 Yaş:37 Memorial 4.deneme

koket13

eda2626 Yaş:31 Fulya bahçeci 3.tüp bebek DR.ENGİN ORAL

asil_38 Yaş:25 Sebepsiz infertilite dondurulmuşlarla 2.tüp bebek deniyecek

kübraazra Yaş:26 Kurtköy Emsey tüp bebek

kelebekafyon Yaş:27 2.tüp bebek gürgan klinik

sedefekrem Ankara Genart Tüp bebek DR. MEHMET ERDEM

HndSLm

melek_1984 2.Aşılama deniyecek

srp16 Yaş:31 bursa jinemed

hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah

Valla bende aynıyım cnm Allah yardımcımız olsun

özlemcim eline sağlık güzel olmuş liste[/QUOTE]

Cnm bir arkadaş yapmıştı başlarda ondan alıntı yaptım pek anlamıyorum bende genelde telden giriyorum nete fazla bîşey belli olmuyor telden

beni de ekleyin listenize lütfen halerkan yaş:35 1.deneme tüp bebek. Dr. Engin Enginsu

bende doktoruma bu lucrın ıgnesını sormustum, herkes kullanıyo ben neden kullanmıyorum dıye ? rezerv azlıgı olanlarda kullanılmaz demıstı , benımde 2 yada 4 yumurtam oluyo toplamda

Benimde rezerv azlığım decapetly iğne oluyorum 7gündür adetin 3 günü de galiba merional başlanacak

ben yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıcam 9 aylık evliyim 29 yaşındayım amh değerim çok kötü 0.01 çok üzülüyorum anne olmayı çok istiyorum

bahar35baha öncelikle aramıza hoşgelsin biz burdaki arkadaşlar aynı kaderi paylaşıyoruz ve hepimiz o güzel duyguyu tatmak istiyoruz iyi cesaret edip armıza katıldın inan bana burdaki paylaşımlarla çok şey öğreniyorsun yolumuz aynı ama engellerimiz farklı farklı tedavin hayırlı olsun tedavininde sonunda allahın biz kadınlara verdiği o güzel annelik duygusu sende burdaki bütün arkadaşlar yaşar inşallah bu arada nerde tedavi oluyosun

benide eklermisiniz listeye 1. tüp bebek denemem olcak izmir tınaztepe hastanesi Dr. Erdal Aktan allahım hayırlısıyla tedavimiz olumlu sonuçlanır hepimizin

accessdenied Bahçeci tüp bebek

GH43 Yaş:22 Umut tüp bebek

Koket13

ays Umut tüp bebek DR.ULUN ULUĞ

orkide2

aycen Yaş:33 Umut tüp bebek 3.tüp bebek dr.Süleyman Tosun

centrum

sdf76 4.tüp bebek

rochak Aşılama deniyecek

bunvp Ege üniversitesi dondurulmuşlarla deniyecek

gungor51 Kayseri Acıbadem

neslia Yaş:32 bahçeci fulya 2.tüp bebek deniyecek

bilgen 5208 Yaş:32 gebze ASM tüp bebek

suou Yaş:34 1.tüp bebek denemesi zeynep kamil hastanesi

ozmofilik 1.tüp bebek deniyecek

isimx Amerikan hastanesi

cansunida

nurecrin

karapek Yaş:31

dilberimk 6.denemesini yapacak memorial

rüzgar17 2.tüp bebek deniyecek

turguoisse 2.tüp bebek deniyecek

özlemo248 Gürgan klinik 2.tüp bebek

belki37 Yaş:37 Memorial 4.deneme

koket13

eda2626 Yaş:31 Fulya bahçeci 3.tüp bebek DR.ENGİN ORAL

asil_38 Yaş:25 Sebepsiz infertilite dondurulmuşlarla 2.tüp bebek deniyecek

kübraazra Yaş:26 Kurtköy Emsey tüp bebek

kelebekafyon Yaş:27 2.tüp bebek gürgan klinik

sedefekrem Ankara Genart tüp bebek DR. MEHMET ERDEM

HndSLm

melek_1984 2.Aşılama deniyecek

srp16 Yaş:31 bursa jinemed

bahar35baha Yaş:29 1.Tüp bebek izmir tınaztepe hastanesi Dr.Erdal Aktan

helerkan Yaş:35 Dr.Engin Enginsu 1.tüp bebek deniyecek

:18::18::18::18::18:

hepimize hayırlı sağlıklı bebişler arkadaşlar hayırlı tedaviler inşallah

Son düzenleme:

hoşbulduk aycen teşekkür ederim cevap verdiğin için formu kullanmayı pek bilmiyorum anlamaya çalışıyorum karıştırmamaya çalışıyorum ve ben burdan destek alacağımı düşünüyorum çünkü çevremdeki insanlarla paylaşamıyorum bu sorunumu burda sizler sayesinde daha güçlü bi şekilde hazırlanıcam inşallh tedaviye

Evlat kokusu,Cennet kokusudur Evlad dünyada nur ahirette sürurdur HZ.Muhammet Hadisi Şerif[ /I]

Son düzenleme:

ben florya prof. engın oral ın özel muayenehenesıne gıdıyorum. tupbebegi bahcecı fulya da yapıyoruz . bana gonal , cetrotıde , menogon yazıyo ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…