2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

rabbim kabul eylesin arkadaşım.teşekkür ederim bizide kattığın için insallah bu sefer evladına kavuşur sağlıcakla kucağına alırsın.dualarımdasın.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

rabbim kabul eylesin arkadaşım.teşekkür ederim bizide kattığın için insallah bu sefer evladına kavuşur sağlıcakla kucağına alırsın.dualarımdasın.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sağol canım cok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah hepimiz muradına kavuşur

merhaba arkadaşlar öncelikle allahım yanımızda olsun bende aranıza yeni katıldım inanın ne yazacağımı bilemiyorum ama buradaki tüm bayanların meleklerini kucağına almak istediğini biliyorum benim gibi herşey gönlünüzce olur inş.

transferın 9.günü bugun, ıdrar testı yaptım. Negatif. Ama yine de pazartesı kan vereceğim.

mrh canım benim de bugun 10 günüm her yerim tutulmuş özellikle bacaklarım hiç evden çıkmadım kaç gündür nasıl tutuldum anlamadım ya:44::44:.bende tranferin yedinci günü yapmıştım negatifti bilmiyorum şimdi. Kan testi yaptırsam mı bugun benim pazar gününe geliyor 12 gün beklemem lazım pazartesiyi.aslında günümüz dolmadan idrar testi yapmayın diyorlar ikiz gebelik haricinde çıkmıyormuş.benim adet olacak gibi ağrılarım var:18::18::18:.rabbimin taktiri ona sığındım.insallah gelmiştir yavrun.kan testinde çıkar fasulyeciğim.

hoş geldin canım.güzel dileklerin için sağol.rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın.insallah.

arkadaşlar bugün transferimin 5. günü Allahım bütün dualarımızı kabul etsin, duş almadım, bir gün sonra ayakta alabilirsin demişti dr ama korkuyorum napsam

arkadaşım aramıza hoşgeldin inşallah mevlam tez zamanda hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder bebeğini.biraz kendinden bahsedermisin tedavinin hangi aşamasındasın

canım dualarım seninle sonu bebişli bir tedavi olsun insallah.bebişlerin sana sımsıkı tutunsun.[/QUOTE]

allah razı olsun inşallah kabul olsun duan:))))) birlikte hamile kalalımmm..

arkadaşlar bugün transferimin 5. günü Allahım bütün dualarımızı kabul etsin, duş almadım, bir gün sonra ayakta alabilirsin demişti dr ama korkuyorum napsam
transferin hayırlı olsun .canım ya ılık bir duş alabiirsin nasıl durdun 5 gün:26::26:.çok fazla sıcak duş iyi değil ama ılık al bugun istersen.korkma canım bir şey olmaz.banyoda dikkatli olursun.

transferin hayırlı olsun .canım ya ılık bir duş alabiirsin nasıl durdun 5 gün:26::26:.çok fazla sıcak duş iyi değil ama ılık al bugun istersen.korkma canım bir şey olmaz.banyoda dikkatli olursun.

eşim bir yandan, annem bir yandan sokmadılar beni banyoya şimdi gidiyorum artık iyiki katılmışım aranıza her derde devasınız :))))

transferın 9.günü bugun, ıdrar testı yaptım. Negatif. Ama yine de pazartesı kan vereceğim.

ucanfasulye neden ıdrar testı yapma ıhtıyacı duydunkı... ilk once kanda cıkması gerekmiyormu. yoksa önce idrar testindemi çıkar...

yemin ederim çok üzüldüm ya bence bugun git kan testide yaptır yoksa hep kuşku duyacaksın...

hadı bakalım hayırlısııııı

ınşallah hayırlısı olur arkadaşlarım cumlemız için...

aminn canım çok teşekkürler iyi dileklerin için Allahım kımseyı evlatsız bırakmasın..

canım Allah kabul etsın inşallah. çok teşekkur ederiz rabbim cumlemızın dualarını kabul etsın.. BU ARADA HAYIRLI CUMALAR..

saol canım inş seninde tedavin hayırlı olsun kuranını allah kabul etsin bende okutmuştum tedaviye başladığımda inş allahım kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…