- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
kader arkadaşlarım dün başladıgım tedavim hayırlı olsun diye evimde kuran okuttum hamile olup bebegini kucağına almak icin gün sayan arkadaşlara sonuc bekleyenlere tedavide olanlara ayrı ayrı dua ettirdim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah rabbim yüzümüze bakar bize kıymet bilen hayırlı evlatlar nasip eder sağlıklı ve sıhatli bir bicimde
1 saat arayla hamile kalcaz inşallah
transferın 9.günü bugun, ıdrar testı yaptım. Negatif. Ama yine de pazartesı kan vereceğim.
rabbim kabul eylesin arkadaşım.teşekkür ederim bizide kattığın için insallah bu sefer evladına kavuşur sağlıcakla kucağına alırsın.dualarımdasın.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
transferın 9.günü bugun, ıdrar testı yaptım. Negatif. Ama yine de pazartesı kan vereceğim.
merhaba arkadaşlar öncelikle allahım yanımızda olsun bende aranıza yeni katıldım inanın ne yazacağımı bilemiyorum ama buradaki tüm bayanların meleklerini kucağına almak istediğini biliyorum benim gibi herşey gönlünüzce olur inş.
rabbim kabul eylesin arkadaşım.teşekkür ederim bizide kattığın için insallah bu sefer evladına kavuşur sağlıcakla kucağına alırsın.dualarımdasın.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşım transferin hayırlı sonu bebekli olsun insallah....ayy canım inşallah bu arada hoca ameliyattan geç geldi transferim 13.00 te oldu yani sanırım dakika farkı olur:)
merhaba arkadaşlar öncelikle allahım yanımızda olsun bende aranıza yeni katıldım inanın ne yazacağımı bilemiyorum ama buradaki tüm bayanların meleklerini kucağına almak istediğini biliyorum benim gibi herşey gönlünüzce olur inş.
arkadaşlar bugün transferimin 5. günü Allahım bütün dualarımızı kabul etsin, duş almadım, bir gün sonra ayakta alabilirsin demişti dr ama korkuyorum napsam
transferin hayırlı olsun .canım ya ılık bir duş alabiirsin nasıl durdun 5 gün:26::26:.çok fazla sıcak duş iyi değil ama ılık al bugun istersen.korkma canım bir şey olmaz.banyoda dikkatli olursun.arkadaşlar bugün transferimin 5. günü Allahım bütün dualarımızı kabul etsin, duş almadım, bir gün sonra ayakta alabilirsin demişti dr ama korkuyorum napsam
transferin hayırlı olsun .canım ya ılık bir duş alabiirsin nasıl durdun 5 gün:26::26:.çok fazla sıcak duş iyi değil ama ılık al bugun istersen.korkma canım bir şey olmaz.banyoda dikkatli olursun.
hadı bakalım hayırlısııııı
hadi bakalım canım benim sende yolun sonuna gelmek üzeresin.yolun sonunda insallah bebişin seni bekliyordur annesirabbim yardımcın olsun arkadaşım
canım çok güzel hadi bakalım hayırlısıyla başla insallah.sonu bebekli bir tedavin olsun insallah.
canım hayırlı olsun rabbim gönlündeki muradı versin her hastanenin prosedürü farklı oldu için bir şey diyemiyecegim ama ben o kadar ilac kullanıyordumki şimdi hatırlayamadım neler kullandıgımı [COLOR]
kader arkadaşlarım dün başladıgım tedavim hayırlı olsun diye evimde kuran okuttum hamile olup bebegini kucağına almak icin gün sayan arkadaşlara sonuc bekleyenlere tedavide olanlara ayrı ayrı dua ettirdim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah rabbim yüzümüze bakar bize kıymet bilen hayırlı evlatlar nasip eder sağlıklı ve sıhatli bir bicimde
canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tuttunsun
canım bizim bimedigimiz bir hayır vardır ben sana ne kadar üzülme desemde insanın elinde değil rabbim bir dahali sefere gönlünün muradını verir
canım kendine çokkk dikkat et
canım ne kadar güzel anlaştmışsın kendi ve bizim duygularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?