2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

eşimle pazartesi diyorduk ama onun o gün kursu var 3 günlük.babamla gidersiniz dedi bende istemedim şimdi olumsuz olursa kayınpederimin yanında ağlamayayım stres yapma kızım deyip duruyor zaten adamcağaz pazar günü özelde yaptıracağız eşimle böyle karar verdik.bana kalsa yarın yaptırıımda eşim izin vermiyor ....

Kzlar doktordan cktm rezervn iyi dedi tedavim ALlahin izniyle bugun basladi Gonal F 225 basladik iyimi bu pek anlamadim :)) baska ilacta yok vitamin haric

selam boyle seylere pek inanmam ama transferden 2 gün sonra rüyamda oğlumu emzirirken gördüm 2 mayısta test yapacağım hayırlısı umarım dedikleri gibidir :)

iyi akşamlar kızlar yarın kontrolüm var sekizinci iğnemden sonra dualarınızı bekliyorum yumişlerim büyümüş olsun allahın izniyle

iyi akşamlar kızlar yarın kontrolüm var sekizinci iğnemden sonra dualarınızı bekliyorum yumişlerim büyümüş olsun allahın izniyle
hadi bakalım canım benim sende yolun sonuna gelmek üzeresin.yolun sonunda insallah bebişin seni bekliyordur annesirabbim yardımcın olsun arkadaşım
Kzlar doktordan cktm rezervn iyi dedi tedavim ALlahin izniyle bugun basladi Gonal F 225 basladik iyimi bu pek anlamadim :)) baska ilacta yok vitamin haric

canım çok güzel hadi bakalım hayırlısıyla başla insallah.sonu bebekli bir tedavin olsun insallah.

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll maçı izliyordum bu arda sıkı bir fenerbahçeliyim.golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

kızlar nirdesiniz ya bu gece kimseler yok eşim geceye gitti.bende bugun buralarda pineklerim

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll maçı izliyordum bu arda sıkı bir fenerbahçeliyim.golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

bende fenerbahçeliyim ama izlemiyorum eşimin hoplamaları zıplamaları benim içimi kaldırır diye kalktım geldim yanından.sende fazla heycan yapma bebişi düşün.:)

ay nasıl heyecan yapılmaz bu maça ama sakin sakin izlemeye çalışıyorum yok canım ya öyle ani hareket falan yapmıyorum.uslu uslu bir yandan izleyip bir yandan yazıyorum

ay nasıl heyecan yapılmaz bu maça ama sakin sakin izlemeye çalışıyorum yok canım ya öyle ani hareket falan yapmıyorum.uslu uslu bir yandan izleyip bir yandan yazıyorum

aferin canım öle yap dikkat et..inş kazanırız nası gidiyo maç kazancakmıyız
kazanmışız eşim dedi..:)

Son düzenleme:
aferin canım öle yap dikkat et..inş kazanırız nası gidiyo maç kazancakmıyız

kazandık çok şükür..hehehe eşim ilk yarıyı izledi gitti koyu bir galatasaraylıdır şimdi burda olsa dalga geçerdim yenilirsiniz kesin diyodu.kuzumla anlaşamadığımız tek noktadır takımlarımız..

arkadaşlar dün transferim oldu bebeğimi aldım geldim inş oda beni bırakıp gitmez. 1. kalite 8 hücreli 3.gün embiriyosu çok güzel dediler.4 mayıs tahlil tarihim inş bende güzel haberler verebilirim.

canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tuttunsun

Kızlar çok üzgünüm. hiç biri gelişmemiş. Umarım sizinkilerin sonucu güzel olur. Sevgiler hepinize.
canım bizim bimedigimiz bir hayır vardır ben sana ne kadar üzülme desemde insanın elinde değil rabbim bir dahali sefere gönlünün muradını verir

Biraz once de lekelenmem başladı. Pembe renkli. Korkuyorum. Yattim hemen.

canım kendine çokkk dikkat et

canım ne kadar güzel anlaştmışsın kendi ve bizim duygularımızı

O kadr şaşkınım ki ben ne denir nE hissedilir bilmiyorum suan dışardan yazacağım size

canımmm tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar selamlar,,, opu tarihim belli oldu 30 nisan... şimdiden başlayın dualara (

canım sen beni geçtin benimde bir aksilik çıkmazsa cumartesi belli olacak transferim

Allah seninle birlikte diger tum opu su olan arkadaslarada kolaylik versin.Transferi olanlarada yardim etsin.Herkes hayirlisiyla bebislerine kavussun ins.

aminnnnnnnnn

canım rabbim yar ve yardıncın olsun

YARIN SAAT 12:00 GBİ TRANSFERİM OLUYOR BEBİŞLERİMİ ALIP GELİCEM TEYZELERİ DUANIZDA BANA DA YER VERİN NOLURRRRR

inşallah her şey gönlünce olsun

canım bende o konuda kararsızım acaba 12 gün mü izin alsam yoksa transferden sonra 3-4 gün mü alsam karar veremiyorum ben haftanın 3 günü çalışıyorum 2 gün iş yerime yürüyerek gidiyorum 1 gün otobüsle 25 dk sürüyo .zaten bundan önce hiç dikkat edememiştim cünkü oshhh oldugum icin hep hastanelerdeydim kesin tutmaz diyodum cünkü hareketlerime hiç dikkat edemedim ama tuttu ama 9 haftalık bebegimi kaybettim

canım hayırlı olsun rabbim gönlündeki muradı versin her hastanenin prosedürü farklı oldu için bir şey diyemiyecegim ama ben o kadar ilac kullanıyordumki şimdi hatırlayamadım neler kullandıgımı [COLOR]

kader arkadaşlarım dün başladıgım tedavim hayırlı olsun diye evimde kuran okuttum hamile olup bebegini kucağına almak icin gün sayan arkadaşlara sonuc bekleyenlere tedavide olanlara ayrı ayrı dua ettirdim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah rabbim yüzümüze bakar bize kıymet bilen hayırlı evlatlar nasip eder sağlıklı ve sıhatli bir bicimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…