selamlar bugün tup bebek tedavısıne başlıyacağız 10 gün gecikmeden sonra reglım geldı. size sorum şu gittğinizde muayene edildikten sonra yapılan işlemler neler iğne o gun vuruyorlarmı nası olcak hadı bakalım arkadaşlarım bilgilerinizi paylaşın çok heyecanlıyım bi taraftanda korkuyorumdualarınız bekliyorum inşallah 10 gun gecikme ile ilgili bişey çıkmaz...
CNm adetin 2. 3. Gunu eger yaptirmaya Engel kist gibi birseyler yoksa direk baslaniyor ignelere sonra surec hizli bir sekilde ilerliyor..rabbim nasip eder insallah
slm kızlar ben bişi duydum dua ile ilgili buyola başvuran herkez varsa çevresinde biri hamile bayan 41 kere ayetel kürsü okusun adınıza ben başladdım bile sizede tavsiye ederim çünkü şansımız dualarda dilerim herkezin tez zamanda bebeği olur bu yola başvurun
bende şunu öğrenmek istiyorum.tüp bebek yaptıran arkadaşlar adet gördüğünüz günden transfere kadar olan süre sizde kaç gündü?11 yada 12 yada ne bilim13 günmü?
ya benı doktor ilk kontrolde korkuttu biraz rahım duvarı kalın gbı duruyo falan dedi aklıma takıldı sonra yanılmış olabilrim dedi dediğim gbi 10 gün de gecıkınce sorun çıkacak diye odum patlıyo baştan nası giderse oyle olur..Allahım bıze dayanma gucu sabır ver...
benımde bugun 3 gunum bnde prof dr bulent baysal hakkımızda hayırlısı olur ınşallah ya bide 10 gun gecıktımya ondan korkuyorum iğnelerden herşeyden ühühühü napıcam ben bu tırsaklıkla bilmiyorum erkekler ne kadar sanslı... sen tedavı nerde oluyorsun..
Insallah cnm rabbim nasip eder SEN neyapiyorsun istirahat halindemisin surekli?
Ah canim o cesaret olsa yarindan baslarim AMA negatiften korkuyorum artik
Duaya baslayalim ozaman bizde
5 nisan adet oldum 6 nisan basladim 14 nisan catlatma ignem vuruldu 19 nisanda transferim oldu benim 3. Gun embroyosu AMA..
canım ben transferden sonra kayınvalideme geldim o ilgileniyo saolsun benimle yiyip içip yatıyorum arada geziniyorum evin içinde..tv bakıyom nete takılıyom bol bol dua ediyorum.allahım hayırlısıyla nasip eder inş bebeğimizi.
Yaninda birinin olmasi cok iyi olmus Cnm ilk 3 gun dikkat et yeter zaten tutunduysa tutunuyor Ben tranferden 48 saat sonra 3 saatlik yola gittm anneme dunde evime 8 saat yol surdu dikkat ederek arada durup yuruduk biraz simdi evde kaldim birbasima aksama mama lazim is basa dusuyor mecbur
kıslar transferden sonra kaç gün evde dinlenmeli sizce?ben çalıştığım için bilmiyorum ne yapcam3-4 gün izin alırım gene ama ondan sonra işimin başına gelmem lasım ama işim oturarak yorucu değil yani.servise binmeklede bişi olmaz heralde.ya normal yolla hamile kalan bayanlar hiç bişisine dikkat etmiyo gayetde güzel bebekleri oluyo.biz tüpbebek yaptırıyoruz diyemi bu kadar pipirikliyiz.
canım bence 10 gün falan çalışma izin alabiliyosan.birde ağrın olursa daha zor olur sanırım benim dünden beri ağrım var fazla oturamıyorum karnım kasığım ağrıyo bişey saplanıyo arada adet ağrısı gibi oluyo.bizim bebekler özel olduğu için dikkat etmek gerekiyo çok stresli riskli bi süreçten geçiyoruz çok zor sahip olucaz bebeklerimize allahım nasip ederse onun içinde riske atmak istemiyoruz.
canım bir an içime hamile gibisin geldi işallah yanılmam..kasık ağrılarıda oluyor gibi gözüküyor..işallah öyledir..işallah bebişin sana ce der :))
sağol bilgin için canım.bende tam olarak okadar diye kendimi tahmin ediyorum bir aksilik olmaz ise inşallah.genelde saten 3,gün embriyosu koyuyolarmış sana kaç tane transfer edildi.taransferden sonra hep yattınmı hala dinleniyormusun nelere dikkat ettinsonucun pozitif olsun inşallah hakkında hayırlısı olsun.kalbinden gönlünden geçenler ömründe olsun inşallah
kızlar bugun transferimin 5. gunu ama ben hala kendıme gelemedım! hertarafım agrıyor, dayak yemişim gibi! ayakta zor duruyorum. belim karnım bacaklarım sızlıyor resmen. ocak ayında ilk denememi yapmıştık onda dolandım durdum zerre kadar agrım olmadı. ama sımdı resmen sıkıntılardayım. sürekli yatmak istiyor canım. yatmaktan nefret ederim, hafta sonları bile sabah 6.30 da uyanan ben yataktan cıkasım gelmıyor resmen ya sız nasıl hıssedıyorsunız?
benim tedavim bursa da jinemed tüp bebek merkesinde olcak canım.hiç sitres olma hayatım kaderde ne varsa onu yaşıcaz.süreç zaten zor ama iğnelerden falan hiç korkma valla benim hiçmi hiç acımıyor hem acısada önemli değil rabbim hayırlısı ile sonucunu güzel yapsın inşallah.sende sonunu düşün inan pozitif ol rabbim ol dicek bizimde meleklerimiz olcak inşallah.10 gün gecikmeden birşey çıkacağını düşünmüyorum ama sen genede hayırlısını iste.rabbim vakti zamanı geldiğinde bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah.
cnm ben opu gunde trasfer gunude oyle yatak dosek yatmadım.. dr um trsferden sonra tatıle cık dedı..bızı bırbırızden daha ıyı kımse anlayamz bu surek coook streslı oyle kı gecen tv de duydm bır dr dan dedı kı" bır ınsana kansersın dedıgın andan ılk kemotarapıye baslayana kadra yasadıgı stresın kat kat fazlası bu bekleme surecı dedı ...o yuzden bence evde oturup kendını dınleyıp ay yatayım ay ağrım mı var acep dıye sorun aramak daha kotu cık yavas yavs da olsa gez toz..ben oyle yaptım cunku evde otursaym yok kv yok esım aman otur aman uznam deyıp benı ıyce strase sokcaktı :26: kı tum dr ların dedıgı strseten uzak durrrrrrruuunnnn dınlemeyın kendınızı dua edınkıslar transferden sonra kaç gün evde dinlenmeli sizce?ben çalıştığım için bilmiyorum ne yapcam3-4 gün izin alırım gene ama ondan sonra işimin başına gelmem lasım ama işim oturarak yorucu değil yani.servise binmeklede bişi olmaz heralde.ya normal yolla hamile kalan bayanlar hiç bişisine dikkat etmiyo gayetde güzel bebekleri oluyo.biz tüpbebek yaptırıyoruz diyemi bu kadar pipirikliyiz.
CNm surec herkesin degisebiliyor aslinda onceki tedavim +3 olmustu mesela o 5. Gundu..benim bi tedavimde 2 embriyo transfer oldu Ben aslinda cok oyle yatmadim 2-3 dikkat ettim sonra normal oldum evime gelmeden once annemdeydim ufaktan seylerde yaptim, simdi evimdeyim birazdan girip yemek yapicam mesela, ya aslinda Bu is sadece yatarak olsaydi cok AZ kisi hamile kalirdi dogal dusunursek...Ben temizlik yapmiyorum AMA ufaktan mutfakta isimi yapiyorum Ben istatistik sonuclarida bunu gosteriyormus surekli yatmanin artisi yok tam tersi kan akisini yavaslatiyor sadece kendimizi kasacaj seyler yapmiyalim yeter yani ben kendi adima Boyle yapiyorum.[
benım de opudan sonra kasık agrım coktu hatta helede wc ıhtıyacım oldugunda dr a sordum nedır bu nıye dıye eger cok yumurta toplanmıssa cok agrın olur dedı bana ama 2 3 gun sora gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?