• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

CNm surec herkesin degisebiliyor aslinda onceki tedavim +3 olmustu mesela o 5. Gundu..benim bi tedavimde 2 embriyo transfer oldu Ben aslinda cok oyle yatmadim 2-3 dikkat ettim sonra normal oldum evime gelmeden once annemdeydim ufaktan seylerde yaptim, simdi evimdeyim birazdan girip yemek yapicam mesela, ya aslinda Bu is sadece yatarak olsaydi cok AZ kisi hamile kalirdi dogal dusunursek...Ben temizlik yapmiyorum AMA ufaktan mutfakta isimi yapiyorum Ben istatistik sonuclarida bunu gosteriyormus surekli yatmanin artisi yok tam tersi kan akisini yavaslatiyor sadece kendimizi kasacaj seyler yapmiyalim yeter yani ben kendi adima Boyle yapiyorum.[

benım de opudan sonra kasık agrım coktu hatta helede wc ıhtıyacım oldugunda dr a sordum nedır bu nıye dıye eger cok yumurta toplanmıssa cok agrın olur dedı bana ama 2 3 gun sora gectı

Evet cnm galiba sayiyla alakasi oncekinde 2 gun idrar yaparken cok kotu olmustum sanki kasiklarima bicaklar saplaniyordu simdikinde hicbirsey yok hatta acaba unuttularmi diyordum esime

özlem kuzum ne yaptın akşama bende makarna canım istedi ya makarna mı yapsam?:56::56::56:

Kofte patates cnm birsure kendimizi yormayan seyler yapicaz artik..cnm senin pazartesi 13. Gun oluyor AMA hafta sonu olmasiydi 11. gun yaptirirdin

eşimle pazartesi diyorduk ama onun o gün kursu var 3 günlük.babamla gidersiniz dedi bende istemedim şimdi olumsuz olursa kayınpederimin yanında ağlamayayım stres yapma kızım deyip duruyor zaten adamcağaz pazar günü özelde yaptıracağız eşimle böyle karar verdik.bana kalsa yarın yaptırıımda eşim izin vermiyor ....:19::19:

Kzlar doktordan cktm rezervn iyi dedi tedavim ALlahin izniyle bugun basladi Gonal F 225 basladik iyimi bu pek anlamadim :)) baska ilacta yok vitamin haric

Bende cok anlamiyorum.Ates olcme yontemi topigine bakiyodum eskiden.Orda atesi yukselip sabit kalanlar hamile kaliyodu.Tabi onlar normal yolla oldugundan hormonsuz bi ates yukselmesiydi.Biz hala jelle falan hormon aliyoruz.Bide o ekstra ates yukseltir diye dusunuyorum.Belki yanlistir ama mantik yuruttum sadece.Gercekten zor bir surecmis bu tup bebek tedavisi.Siki bir imtihandan geciyoruz sahiden.Allah hepimizin yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisini versin.Bende kendimi alistiriyorum olur yada olmaz hayirlisi deyip gene denicez.Birde ben hamile oldugunu ruyasinda anlayan varmi diye merak etmistim.Okudumda bazilarina baya baya hamile olacaklari malum olmus.Ben hic oyle bi ruya gormedim.Napalim hayirlisi.

selam boyle seylere pek inanmam ama transferden 2 gün sonra rüyamda oğlumu emzirirken gördüm 2 mayısta test yapacağım hayırlısı umarım dedikleri gibidir :)

iyi akşamlar kızlar yarın kontrolüm var sekizinci iğnemden sonra dualarınızı bekliyorum yumişlerim büyümüş olsun allahın izniyle:52:

iyi akşamlar kızlar yarın kontrolüm var sekizinci iğnemden sonra dualarınızı bekliyorum yumişlerim büyümüş olsun allahın izniyle:52:
hadi bakalım canım benim sende yolun sonuna gelmek üzeresin.yolun sonunda insallah bebişin seni bekliyordur annesi:1:rabbim yardımcın olsun arkadaşım
Kzlar doktordan cktm rezervn iyi dedi tedavim ALlahin izniyle bugun basladi Gonal F 225 basladik iyimi bu pek anlamadim :)) baska ilacta yok vitamin haric

canım çok güzel hadi bakalım hayırlısıyla başla insallah.sonu bebekli bir tedavin olsun insallah.

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll maçı izliyordum bu arda sıkı bir fenerbahçeliyim.golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:52::52::52::52::52::52::52:

kızlar nirdesiniz ya bu gece kimseler yok eşim geceye gitti.bende bugun buralarda pineklerim:6::6:

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll maçı izliyordum bu arda sıkı bir fenerbahçeliyim.golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:52::52::52::52::52::52::52:

bende fenerbahçeliyim ama izlemiyorum eşimin hoplamaları zıplamaları benim içimi kaldırır diye kalktım geldim yanından.sende fazla heycan yapma bebişi düşün.:)

ay nasıl heyecan yapılmaz bu maça ama sakin sakin izlemeye çalışıyorum yok canım ya öyle ani hareket falan yapmıyorum.uslu uslu bir yandan izleyip bir yandan yazıyorum:8::8:

ay nasıl heyecan yapılmaz bu maça ama sakin sakin izlemeye çalışıyorum yok canım ya öyle ani hareket falan yapmıyorum.uslu uslu bir yandan izleyip bir yandan yazıyorum:8::8:

aferin canım öle yap dikkat et..inş kazanırız nası gidiyo maç kazancakmıyız
kazanmışız eşim dedi..:)

Son düzenleme:
aferin canım öle yap dikkat et..inş kazanırız nası gidiyo maç kazancakmıyız

kazandık çok şükür..:52::52::52:hehehe eşim ilk yarıyı izledi gitti koyu bir galatasaraylıdır şimdi burda olsa dalga geçerdim yenilirsiniz kesin diyodu:27::27:.kuzumla anlaşamadığımız tek noktadır takımlarımız.. :48:

arkadaşlar dün transferim oldu bebeğimi aldım geldim inş oda beni bırakıp gitmez. 1. kalite 8 hücreli 3.gün embiriyosu çok güzel dediler.4 mayıs tahlil tarihim inş bende güzel haberler verebilirim.

canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sımsıkı tuttunsun

Kızlar çok üzgünüm. :43::43::43: hiç biri gelişmemiş. Umarım sizinkilerin sonucu güzel olur. Sevgiler hepinize.
canım bizim bimedigimiz bir hayır vardır ben sana ne kadar üzülme desemde insanın elinde değil rabbim bir dahali sefere gönlünün muradını verir

Biraz once de lekelenmem başladı. Pembe renkli. Korkuyorum. Yattim hemen.

canım kendine çokkk dikkat et

yani şuan sana ne desek de tesellı etsek bilemiyorum..Herzaman diyorum herşeyde bir hayır var kendımızı yıpratsakta ağlasakta olmayacağı varsa olmuyor... inan çok uzgunum yapacak hiçbişeyimiz yok hangi olumsuzluk olursa olsun devam etmemız lazım evlatlarımıza kavuşmamız için...Allahım duy şu gonlumuzun feryadını yangınını ne olursun yalvarıyorum doğal yoldan olmayan bebeklerımız yapmış olduğumuz bu tedavılerde ilk seferde hepimize nasip et ne olur...Rabbim hepimiz için birer mucize gönder senin kudretin gucun herşeye yeter OL DE OLUVERSIN....

canım ne kadar güzel anlaştmışsın kendi ve bizim duygularımızı

O kadr şaşkınım ki ben ne denir nE hissedilir bilmiyorum suan dışardan yazacağım size

canımmm tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşallah canım
bu ay transferi olan, olamayan, tedavisi yarım kalan, negatif alan , hamilelik haberi alıp coşan
yani bu uğurda kendini paralayan herkes hepimiz kavuşalım alalım bebeklerimizi kucağımıza
allah büyük

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar selamlar,,, opu tarihim belli oldu 30 nisan... şimdiden başlayın dualara :((

canım sen beni geçtin benimde bir aksilik çıkmazsa cumartesi belli olacak transferim

Allah seninle birlikte diger tum opu su olan arkadaslarada kolaylik versin.Transferi olanlarada yardim etsin.Herkes hayirlisiyla bebislerine kavussun ins.

aminnnnnnnnn

Bana saat vermediler ben zeynep kamilde oluyorum sabah sıkışık gel dediler bakalım hayırlısı inşallah emeklerimiz boşa gitmez. Yumurta toplama işleminden dolayı ağrılarım ve şişkinliğim var dilerim bir aksilik olmaz
:18:

canım rabbim yar ve yardıncın olsun

YARIN SAAT 12:00 GBİ TRANSFERİM OLUYOR BEBİŞLERİMİ ALIP GELİCEM TEYZELERİ DUANIZDA BANA DA YER VERİN NOLURRRRR:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah her şey gönlünce olsun

kıslar transferden sonra kaç gün evde dinlenmeli sizce?ben çalıştığım için bilmiyorum ne yapcam:43:3-4 gün izin alırım gene ama ondan sonra işimin başına gelmem lasım ama işim oturarak yorucu değil yani.servise binmeklede bişi olmaz heralde.ya normal yolla hamile kalan bayanlar hiç bişisine dikkat etmiyo gayetde güzel bebekleri oluyo.biz tüpbebek yaptırıyoruz diyemi bu kadar pipirikliyiz.:1:

canım bende o konuda kararsızım acaba 12 gün mü izin alsam yoksa transferden sonra 3-4 gün mü alsam karar veremiyorum ben haftanın 3 günü çalışıyorum 2 gün iş yerime yürüyerek gidiyorum 1 gün otobüsle 25 dk sürüyo .zaten bundan önce hiç dikkat edememiştim cünkü oshhh oldugum icin hep hastanelerdeydim kesin tutmaz diyodum cünkü hareketlerime hiç dikkat edemedim ama tuttu ama 9 haftalık bebegimi kaybettim

canım hayırlı olsun rabbim gönlündeki muradı versin her hastanenin prosedürü farklı oldu için bir şey diyemiyecegim ama ben o kadar ilac kullanıyordumki şimdi hatırlayamadım neler kullandıgımı [COLOR]

kader arkadaşlarım dün başladıgım tedavim hayırlı olsun diye evimde kuran okuttum hamile olup bebegini kucağına almak icin gün sayan arkadaşlara sonuc bekleyenlere tedavide olanlara ayrı ayrı dua ettirdim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah rabbim yüzümüze bakar bize kıymet bilen hayırlı evlatlar nasip eder sağlıklı ve sıhatli bir bicimde

Back
X