• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

çok teşekkur ederım canım Allah yardımcımız olsun hepınız dualarımdasınız,bizdede morfoloji sayı hareketlilik ne ararsan var :( ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum ne soylense şuanda etkılenecek durumdayım bir ara toparlıyorum kendımı olumsuz dusunmek yok diye sonra yine vazgeçıyorum gel gıtler benı yoruyor.. umarım ıkı çok iyi geçerde transferın sağ sağlım olur.bebişine kavuşursun..

cnm keçiboynuzu pekmezi yedirdim ben eşime ileri hareket 2 ay sonunda 0 dan yüzde 40 a çıktı sperm sayısı 1 milyondan 14 milyona çıktı ama morfoloji genetik diye pek bişey gelmiyo elden sanıyodum bugün tesadüf bi ilaç gördüm eğer bu seferde tutmazsa onu deneriz artık yılmak yok uğraşıcaz artık ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorum arada bi çöküyorum sonra göbeğim kocaman dolu hayal ediyorum kendimi olucağına inanıyorum düşününce

Ben Ege Üniversitesinde yaptırmıştım kelebeğim. Sen nerde yaptırmıştın geçen sefer, bu sefer nerede yaptırdın. Bu olmazsa bir dahakinde farklı yere gidebilirim çünkü. Dün ne kadar sevinmiştim oysa yumurtam çıktı diye. lab ortamı da çok önemliymiş, embriyologların tecrübesi de çok önemliymiş çünkü, dr elinden geleni yaptı, yumurtaları çatlatmadan toplayabildik ama, bu sefer de bu sorun çıktı. Yarına kadar bekleyeceğim artık başka çarem yok ama olmazsa farklı bir merkez arayışına gireceğim, önümüz yaz tatili, İzmir, istanbul, Ankara farketmez, yer ayarlarım bir şekilde. Yeter ki olsun.

canım benim geçen sene başkent üniversitesinde oldu.laboratuvar ortamı çok iyi değildi.bizim gibi hastalarda teknik ve laboratuvar çok önemli.sana tavsiyem tekniği gelişmiş iyi güvenilir özel bir merkez bul.insallah bu tuturda gerek kalmaz.

ben şimdiden söyleyeyim rabbimin izniyle hamilesin gözüaydın güzel bir hamillelik geçirmen ve sağlıcakla bebişini kucağına alman dileğiyle.müjdemi isterim dermişim.silikte olsa gördüysen hamilesin.ne gibi belirtilerin oldu biraz bahsedermisin.

inşalllahhhh canım yaaa.. farklı bı belırtım olmadı tatlım sadec son gunlerde cok kasık ogrım oldu o da adet gunum yaklastı dıye dusnuyom bakjalım yarın bellı olcak ya insallahh allah ım emeklerımızı bosa cıkarmaz hepımız hamıuleyızdr

Cnm bende dun ogrendimhamile oldugumu delirdim bende 3 gun yaptim test belli belirsiz cikti 2 gun 3. Gun net belldi ayni gun zaten kan vermistim ve sukurler olsunnnnn hamileyim bence sende hamilesinnnn
ya 2. cızgı hemen cıkmadı 6 7 dak sonra cıktı cok sılıktı..ben ılk kez test yapıyorum o yuzden hıc bılgım yok :1: sen hangı 3. gun yaptın yanı tarnsferden sonra mı?

Son düzenleme:
aslında doğada bütün hepsinin bi çözümü ilacı var da biz bilmiyoruz bence

Glik ocagina gittim yine test yaptim bu defa nat bellidi cnm
inşalllahhhh canım yaaa.. farklı bı belırtım olmadı tatlım sadec son gunlerde cok kasık ogrım oldu o da adet gunum yaklastı dıye dusnuyom bakjalım yarın bellı olcak ya insallahh allah ım emeklerımızı bosa cıkarmaz hepımız hamıuleyızdr

ya 2. cızgı hemen cıkmadı 6 7 dak sonra cıktı cok sılıktı..ben ılk kez test yapıyorum o yuzden hıc bılgım yok :1: sen hangı 3. gun yaptın yanı tarnsferden sonra mı?

Cnm transferimin 8.gunuydu ilk yaptim silikti sonra ertesi gun yine yaptim yine ayni sonra pazartesi yani dun sabah kan verdim sonra 4te sonuctu ben

Glik ocagina gittim yine test yaptim bu defa nat bellidi cnm

Cnm transferimin 8.gunuydu ilk yaptim silikti sonra ertesi gun yine yaptim yine ayni sonra pazartesi yani dun sabah kan verdim sonra 4te sonuctu ben

CNN hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin

kızlar merhaba.. ctesi günü transferim yapıldı. 1 tane iyi kalite, 2 tane orta kalite 3 embriyo transfer edildi. beklemedeyim. 2 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var. benim yumurta rezervi çok çok düşük. bu kezde olmazsa bir tedaviyi daha nasıl kaldırırım bilmiyorum :18:

canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer göbüşün :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: dolsun

allah hepimizin yardımcısı olsun dün de benim opum vardı çok şükür bugün aradım dölleniyolar dedi embriyolog bana geçen sefer 5. gün embriyosu transfer edilmişti doktor bu sefer 3. gün embriyosu transfer edecek ben de öyle istedim bi yerde okumuştum doğru mu bilmiyorum sorun erkekte ise 5. gün embriyosu, kadında ise 3. gün embriyosu daha iyiymiş diye bi umut bi de böyle deniycez kısmet olursa da perşembe minişlerimi alıp evlerine getiricem inşallah onlarda yeni yerlerini severler de anneyi hiç bırakmazlar
alfabe şansın açık olsun inşallah 3. yumurtan döllenir
herkese bol şans...

inşallah canım her şey gönlünce olur

CNm aslinda soyle bir durum varmis embriyonun kalitesinden ilk 3 gun %80 yumurta sonra sperm mis, aslinda 3. Gun 5. Gun olayi hala tartismaliymis, bazi klinikler 5. Gun konusunda israrci bazilari ise embriyonun dogal ortami Ana rahmi oldugunu embriyoyu bazen kurtarabilecegini dusunuyor..ben gecen sefer olumsuzluk yasadim mesela 5. Gun konusunda aklinda soru isareti kaldi,simdi 3. Gun oldu insallah olumlu olur rabbim hepimize nasip eder

evet okuduğumu araştırıp öğrendiğimi söylüyorum ben de 5. güne gidebilecekken embriyolarım bu sefer 3. gün yaptırıcam ama 5. gne kadar kalanları da dondurucam kısmetse... duana aminnnn

arkadaşlar dün transferim oldu bebeğimi aldım geldim inş oda beni bırakıp gitmez. 1. kalite 8 hücreli 3.gün embiriyosu çok güzel dediler.4 mayıs tahlil tarihim inş bende güzel haberler verebilirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugun transferın 7.gunu ve benım hıc belırtım yok ya.Çok rahatım :(( ne batma, ne aget agrısı, ne bel agrısı:44:

arkadaşlar dün transferim oldu bebeğimi aldım geldim inş oda beni bırakıp gitmez. 1. kalite 8 hücreli 3.gün embiriyosu çok güzel dediler.4 mayıs tahlil tarihim inş bende güzel haberler verebilirim.

CNm cok sevindim insallah rabbim nasip eder..simdi heyecanli bekleyis basladi insallah pespese guzel haberi veririrz

arkadaşlar bugun transferın 7.gunu ve benım hıc belırtım yok ya.Çok rahatım :(( ne batma, ne aget agrısı, ne bel agrısı:44:

Benimde 5. Gunum belirti aramiyorum AMA vucut isim artmadi Bu uzuyor beni olsa isim artardi sanki gecen olumsuzumda bile lsi artmis sonra dusmustu

Özlemcim biz seninle aynı gun transfer olduk ben bugun 6. Gunümüz olduğunu sanıyorum ilk gunu saymiyormusun?

CNm ilk gun sayilmiyor ikimizinde 5. Gunu..sende var mi farklilik vucut isisinda? Crinino gene birikti bends demek yurume de cok ise yaramiyor

canım hayırlı olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun.12 gün sonra güzel haberini duymak dileğiyle

Kızlar sonuç alan var mı aranıZda ben 8.gün testte görmüştüm silik çizgiyi pembe renkli 9.gün de kanda çıkmıştı. Az da olsa belirti veriyor haberiniz olsuuuunn

Benimde 5. Gunum belirti aramiyorum AMA vucut isim artmadi Bu uzuyor beni olsa isim artardi sanki gecen olumsuzumda bile lsi artmis sonra dusmustu

kuzum normalde kaç olması lazım benim hep 37 küsür çıkıyor.ama biliyosun bende regl ağrıları var bilmiyorum:18::18: .canım belli olmaz daha üzülme daha erken.insallh bebğin san sıkmkı tutunmuştır kuzum biliyosun kardeş olacak onlar geldilerse tabi..tüp bebe kardeşliği:):):52:

Kızlar sonuç alan var mı aranıZda ben 8.gün testte görmüştüm silik çizgiyi pembe renkli 9.gün de kanda çıkmıştı. Az da olsa belirti veriyor haberiniz olsuuuunn

benim cesaretim yok dün 7 günümdü bir şey çıkmadı bir dahada yapmıyacağım:18::18::18:günümde gidip kan vereceeğim am regl sancım var benim.bilmiyorum hayırlısı.rabbimin taktiri

Back
X