- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
baharcanım çok sevindim insallah 4üde güzel güzel döllenip bölünüp sana bebiş olarak geri dönerler..
amin canım inş..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcanım çok sevindim insallah 4üde güzel güzel döllenip bölünüp sana bebiş olarak geri dönerler..
amin canım inş..yok canım hiç korkma zor bişey değil hiçbişey hissetmiyosun hemen uyuyosun zaten yarım saate bitiyo herşey sonrasında biraz ağrı oluyo çok değil..seninde hayırlı olsun canım inş allah bebeğine kavuştursun.
Kızlar ya benim bugun öğleden sonra belimde ve kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif bir sancı oluyor.:18::18::18:tutmadımı ki ya off çok üzgünüm niye böyle oldu acabarabbim sana sığındım taktir senin artıkkk
![]()
özlem canım insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunsun arkadaşım.12 gün sonra sevinçli haberini alırız insallah.kendine dikkat et.
Kızlar ya benim bugun öğleden sonra belimde ve kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif bir sancı oluyor.:18::18::18:tutmadımı ki ya off çok üzgünüm niye böyle oldu acabarabbim sana sığındım taktir senin artıkkk
![]()
Benimde ilk gunlerde kasiklarim ve karnimin ortasi falan bele dogruda heryerim agriyodu.Ama yavas yavas gecti.Simdi asiri agri yok ama hassasiyet var karin bolgemde.Uzulme sende.Dua et bol bol olcak ins.
Aslında çok erken ama ikitane transfer ettikleri için göre bilirim tuttu ise dedim. Hayırlısı inş. Sende hiç belirti varmı. Her iki hamilelimdede baş dönmesi halsizlik vardı. Şimdi de baş dönmesi var ama grip olmuşum ondan dolayıda ola bilir. Bu tutmaz ise ikinci deneme için iyi bir hastane bulmam lazım. Yaş itibari ve rezerv azalması sebebi ilede çok fazla vaktim kalmadı..
Insallah cnm Bu kez yuzumuz guler..esimde girdi garibim oda nasil heyecanli odd kalkma kimildama demeye basladi yandik AMA Ben genede cok yatmiycam tabi bizimkini susturabilirsem...
CNm adet belirtisi gebelik belittisi ayni kendini bosa uzme inan bunun belittisi yok...bende onceki tedavide cok belirti aradim yok kasik batmasi gebelige isaret falan aslinda opunun etkisinden batmalar oluyor..sen simdi rahat ol adet icin bile erken. insallah kuzular tutunur bize
senin kaçın günün arkadaşım ne bileyim ya insan hemen korkuyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah hepimize anneliği tatdırsın.
Selam arkadaşlar ben iğnelerimin 9. günündeyim bir haftadır sürekli kan tahlili veriyorum ultrasonla kontrol ediliyor yumurta gelişimi güzel ancak E2 değeri yüksek çıkmış kanda yarın son kez bakılacak eğer normalse çatlatma iğnesi yapılacak düşmesse bir iki gün beklenicekmiş böyle bir durumla karşılaşan var mı? E2 yüksekliği olan var mı? ne yapılabilir bilmiyorum moralim bozuldu![]()
![]()
Bende pek belirti yok.Karin bolgesinde ve goguslerde hassasiyet var.Bas donmesi falan yok.Daha once hamile olmadigim icinde kiyaslama yapamiyorum.Kimisinin hic belirtisi yokken hamile kaliyo.Kimiside bi suru belirti tasirken hamile kalamiyo.Tamamen Allahin takdirinde.Hayirli yazilar yazsin ins. rabbim cumlemize.yas konusunda benimde oyle fazla vaktim oldugu soylenemez.Napalim hayirlisi..
Evet haklisin. Herkez labratuar ortaminin iyi olmasinin gebelik basarisi icin ne kadar onemli oldugunu yazmis. Bu yuzden ara vermeden ikinci denemem icin yer arastiriyorum. Cokta karasizim. Maddi olarak cok fazla acilamam.Rezev azligida canimi sikiyor. Bu denemede 4 yumurtam oldu 3 dollendi. 2 transfer edildi ama tutmadi. Oysaki her iki asilamamdada heme hamile kalistim bununda tutucagina okadar inaniyordun ve kendimi okadar hazirlamistim....Neyse test gunum pazartesi cikmadik candan (kirmizilari) gorene kadar umut kesilez. Insallah rabbim bana mucizesini gonderir.
arkadaşlar damlaaamurattt arkadaşım![]()
![]()