• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

amin canım inş..yok canım hiç korkma zor bişey değil hiçbişey hissetmiyosun hemen uyuyosun zaten yarım saate bitiyo herşey sonrasında biraz ağrı oluyo çok değil..seninde hayırlı olsun canım inş allah bebeğine kavuştursun.

sağolasın cnm hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

Kızlar ya benim bugun öğleden sonra belimde ve kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif bir sancı oluyor.:18::18::18:tutmadımı ki ya off çok üzgünüm niye böyle oldu acaba:5::5::5::5::5:rabbim sana sığındım taktir senin artıkkk:30::30::30:

Kızlar ya benim bugun öğleden sonra belimde ve kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif bir sancı oluyor.:18::18::18:tutmadımı ki ya off çok üzgünüm niye böyle oldu acaba:5::5::5::5::5:rabbim sana sığındım taktir senin artıkkk:30::30::30:

Benimde ilk gunlerde kasiklarim ve karnimin ortasi falan bele dogruda heryerim agriyodu.Ama yavas yavas gecti.Simdi asiri agri yok ama hassasiyet var karin bolgemde.Uzulme sende.Dua et bol bol olcak ins.

özlem canım insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunsun arkadaşım.12 gün sonra sevinçli haberini alırız insallah.kendine dikkat et.

Insallah cnm Bu kez yuzumuz guler..esimde girdi garibim oda nasil heyecanli odd kalkma kimildama demeye basladi yandik AMA Ben genede cok yatmiycam tabi bizimkini susturabilirsem...

CNm adet belirtisi gebelik belittisi ayni kendini bosa uzme inan bunun belittisi yok...bende onceki tedavide cok belirti aradim yok kasik batmasi gebelige isaret falan aslinda opunun etkisinden batmalar oluyor..sen simdi rahat ol adet icin bile erken. insallah kuzular tutunur bize

Benimde ilk gunlerde kasiklarim ve karnimin ortasi falan bele dogruda heryerim agriyodu.Ama yavas yavas gecti.Simdi asiri agri yok ama hassasiyet var karin bolgemde.Uzulme sende.Dua et bol bol olcak ins.

senin kaçın günün arkadaşım ne bileyim ya insan hemen korkuyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah hepimize anneliği tatdırsın.

Aslında çok erken ama ikitane transfer ettikleri için göre bilirim tuttu ise dedim. Hayırlısı inş. Sende hiç belirti varmı. Her iki hamilelimdede baş dönmesi halsizlik vardı. Şimdi de baş dönmesi var ama grip olmuşum ondan dolayıda ola bilir. Bu tutmaz ise ikinci deneme için iyi bir hastane bulmam lazım. Yaş itibari ve rezerv azalması sebebi ilede çok fazla vaktim kalmadı..

Bende pek belirti yok.Karin bolgesinde ve goguslerde hassasiyet var.Bas donmesi falan yok.Daha once hamile olmadigim icinde kiyaslama yapamiyorum.Kimisinin hic belirtisi yokken hamile kaliyo.Kimiside bi suru belirti tasirken hamile kalamiyo.Tamamen Allahin takdirinde.Hayirli yazilar yazsin ins. rabbim cumlemize.yas konusunda benimde oyle fazla vaktim oldugu soylenemez.Napalim hayirlisi..

Insallah cnm Bu kez yuzumuz guler..esimde girdi garibim oda nasil heyecanli odd kalkma kimildama demeye basladi yandik AMA Ben genede cok yatmiycam tabi bizimkini susturabilirsem...

CNm adet belirtisi gebelik belittisi ayni kendini bosa uzme inan bunun belittisi yok...bende onceki tedavide cok belirti aradim yok kasik batmasi gebelige isaret falan aslinda opunun etkisinden batmalar oluyor..sen simdi rahat ol adet icin bile erken. insallah kuzular tutunur bize

özlem kuzum benim insallah arkadaşım insallah ne bileyim ya korktum birden beklemek ne kadar zormuş bu belirsizlik insanı mahvediyor.YA SABIR YA Allah.sıkı sıkı tutunsunlar bize insallah.yavrularımız bırakıp gitmesin bizi.mucizelerimiz yüzümüzü güldürsün..

senin kaçın günün arkadaşım ne bileyim ya insan hemen korkuyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah hepimize anneliği tatdırsın.

Amin canim cumlemize ins.Benim gecen cuma 2. gun embriyosu transfer edilmisti.7. gun oluyo sanirim bugun.Test gunumde haftaya cuma.Banada bazen adet belirtisi gibi geliyo hissettiklerim.Ama ne yapalim hayirlisi olsun deyip beklicez.Allah cumlemizin emeklerini bosa cikarmasin ins.

arkadaşlar,
yarın sabah transfer yapılacak! hayırlısı olsun hakkımda ve sizlerin hakkında!
umarım emeklerimiz boşa çıkmaz, hayal kırıklığına uğramayız!

Selam arkadaşlar ben iğnelerimin 9. günündeyim bir haftadır sürekli kan tahlili veriyorum ultrasonla kontrol ediliyor yumurta gelişimi güzel ancak E2 değeri yüksek çıkmış kanda yarın son kez bakılacak eğer normalse çatlatma iğnesi yapılacak düşmesse bir iki gün beklenicekmiş böyle bir durumla karşılaşan var mı? E2 yüksekliği olan var mı? ne yapılabilir bilmiyorum moralim bozuldu :(:43::43:

Selam arkadaşlar ben iğnelerimin 9. günündeyim bir haftadır sürekli kan tahlili veriyorum ultrasonla kontrol ediliyor yumurta gelişimi güzel ancak E2 değeri yüksek çıkmış kanda yarın son kez bakılacak eğer normalse çatlatma iğnesi yapılacak düşmesse bir iki gün beklenicekmiş böyle bir durumla karşılaşan var mı? E2 yüksekliği olan var mı? ne yapılabilir bilmiyorum moralim bozuldu :(:43::43:

Merhaba. Sende zeynep kamilde tedavi goruyormussun. Bende 10 nisanda orta trasferimi yaptirdim. O yuzden sana yazmak istedim. Bu ilk denemenmiydi. Benimki tutmazi zannedersem idrar testi yaptim ve negatif. Bu yuzden ikinci tup bebek denememi ozelde yapmak istiyorum. E2 ile bilgimyok cunku bana hic bununla ilgli birsey demediler.

Canim o agrilara takilma. Bunlar bebisinin tutunma isaretleride olabilir..Stres yapma .Pozitif dusun.Icimden bir ses bebisinin tutunmak icin annesinin rahminde yer arad seklinde.

Bende pek belirti yok.Karin bolgesinde ve goguslerde hassasiyet var.Bas donmesi falan yok.Daha once hamile olmadigim icinde kiyaslama yapamiyorum.Kimisinin hic belirtisi yokken hamile kaliyo.Kimiside bi suru belirti tasirken hamile kalamiyo.Tamamen Allahin takdirinde.Hayirli yazilar yazsin ins. rabbim cumlemize.yas konusunda benimde oyle fazla vaktim oldugu soylenemez.Napalim hayirlisi..

Evet haklisin. Herkez labratuar ortaminin iyi olmasinin gebelik basarisi icin ne kadar onemli oldugunu yazmis. Bu yuzden ara vermeden ikinci denemem icin yer arastiriyorum. Cokta karasizim. Maddi olarak cok fazla acilamam.Rezev azligida canimi sikiyor. Bu denemede 4 yumurtam oldu 3 dollendi. 2 transfer edildi ama tutmadi. Oysaki her iki asilamamdada heme hamile kalistim bununda tutucagina okadar inaniyordun ve kendimi okadar hazirlamistim....Neyse test gunum pazartesi cikmadik candan (kirmizilari) gorene kadar umut kesilez. Insallah rabbim bana mucizesini gonderir.

Evet haklisin. Herkez labratuar ortaminin iyi olmasinin gebelik basarisi icin ne kadar onemli oldugunu yazmis. Bu yuzden ara vermeden ikinci denemem icin yer arastiriyorum. Cokta karasizim. Maddi olarak cok fazla acilamam.Rezev azligida canimi sikiyor. Bu denemede 4 yumurtam oldu 3 dollendi. 2 transfer edildi ama tutmadi. Oysaki her iki asilamamdada heme hamile kalistim bununda tutucagina okadar inaniyordun ve kendimi okadar hazirlamistim....Neyse test gunum pazartesi cikmadik candan (kirmizilari) gorene kadar umut kesilez. Insallah rabbim bana mucizesini gonderir.

canım tutmuştur inş olumsuz düşünme daha şimdiden belli olmaz tutup tutmadığı bugün bendende 4 yumurta toplandı ama ne durumdalar bilmiyorum şimdi sen böle diyince acaba diyorum benim nasıl olur olmazmıki diye hayırlısı artık inş hepimizin bebeği gelir bizde rahat bi nefes alırız mutlu oluruz..

canım iğneleri aşılama için mi tüp bebek için mi başlıcaksın?

hakkında hayırlısı olsun kuzum,inşallah tedaviye cevap verir bu sefer tutar...

Tüm arkadaslara selam,Allah herkesin gönlüne göre versin,benim bugun transferim gerçekleşti yani geri sayım başladı:)inşallah hayırlısı olur hepimiz icin

Kızlarrrrr, Merhaba hepinize.......
Benim yarın gene kontrolüm var, sanırım yarın çatlama iğnem yapılır ve pazartesğiye kadar taşıyabilirsem yumoşlarımı içimde, pazartesi opu yapılır diye düşünüyorum.
Bu arada dr dan öğrendiklerim, yapışkan akıntı yumoşun çatladığını değil, e2 yükseldiğini gösterirmiş, ki yükselmesi iyiymiş. Ama e2 yüksek olması folikülün dolu olduğu anlamına gelmezmiş.

Bu arada bilgisayar sorunlu biraz sayfa değiştirme çok uzun sürüyor. O yüzden önceki sayfaları okuyamayacağım. Ne var ne yok topicte, test yaptırıp hamiş olanlar var mı??????????????????????????

Kelebeğim, yeni mi başlıyor senin ağrıların daha. Kız benim daha opu yapılmadı, kasıklarım ağrıyıp batıp duruyorlar. Oh oh diyorum yumoşlarım büyüyorlar. Ağrı hiç bir şeyin belirtisi değil tatlım inan bana, ne gebeliğin ne de gebe olmadığının. O yüzden içini rahat tut tatlım, test gününe kadar bekle veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;
GÜZEL HABERİ VER BİZE BURDAN. Hadi bakalım, bekliyoruzzzzzzz..................

Back
X