• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

cumanız mubarek olsun arkadaslarım....:7: 2 gundr bulanık asık suraktlı ankara bugun gulumsedi.. ankaram bugun cooook guzelll...son 4 gunum kaldı sonucuma bugun dualarınıza benı de ekleyın ne olur..bızı bırbırımızden baska kımse anlayamaz..bugun bırbızrımz ıcın cok dua edlım

Canım günaydın.. seni bahçeciden hatırlıyorum bende bu ay başladım ama hala iğnelerimi yapıyorum benim opuya daha var. Umarım bi sürü yumurtan olur canım Rabbim yolunu açık eylesin..

günaydın canım :) iğnelere başladıysan opuyada çok bişey kalmamış. hepimize içi dolu bol yumurtalı opular olsun inşallah :))

canım ben kütahyada yaşıyorum tedavi için ankaraya gelmiştik.tedavi boyunca burada kaldık.

Anladım canım bende kırıkkalede yaşıyorum tedavimi ankarada olucam.başka şehirde olmak biraz zorluyo insanı.transfeeden sona ewe dönermiyim bilmiyorum yaklaşık 2 saatlik bi mesafe.doktorum izin verirse 2 saatlik yolu 4 saate yapar dönerim ewime:)

Anladım canım bende kırıkkalede yaşıyorum tedavimi ankarada olucam.başka şehirde olmak biraz zorluyo insanı.transfeeden sona ewe dönermiyim bilmiyorum yaklaşık 2 saatlik bi mesafe.doktorum izin verirse 2 saatlik yolu 4 saate yapar dönerim ewime:)

canım ben transverden sonra 4 gün dinlendim yarın çıkıyoruz yola insallh bence sende imkanın varsa transverden sonra bir kaç gün dinlen.biz poliseevinde kalıyoruz .sen nerde yaptırıyorsun canım ben gürgan klinik tüp bebek merkezinde yaptırdım.

cumanız mubarek olsun arkadaslarım....:7: 2 gundr bulanık asık suraktlı ankara bugun gulumsedi.. ankaram bugun cooook guzelll...son 4 gunum kaldı sonucuma bugun dualarınıza benı de ekleyın ne olur..bızı bırbırımızden baska kımse anlayamaz..bugun bırbızrımz ıcın cok dua edlım

evet canım ya bugun çok güzel ankara çok az kalmış sonucuna insallah bebişin gelmiştir.güzel haberlerini bekliyorum.dualarım seninle.dediğin gibi biz kaderarkadaşlarıyız bizi bizden başka kimseler anlamaz.idrar testi falan yaptınmı benimde 4 .günüm bugun:37::37::37::37:

yolun acık olsun canım.insallah ahyırlı mıtlu haberlerle donersın

sağol canım benim insallah.kızlar bu arada ben ankarayı çok sevdim ya çok alıştım kütahyaya dönmek zor olacak benim için.bir dahaki tayine yazmayı düşünüyorum.özlüyeceğim seni ankaraaaaaa

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi) :3::3::3::3::3: ziyaretçi arkadaşlar kayıt olup paylaşım yapabilirsiniz bizlerle biz bu süreci birbirimize destek ve dua ederek atlatmaya çalışıyoruz....

canım ben transverden sonra 4 gün dinlendim yarın çıkıyoruz yola insallh bence sende imkanın varsa transverden sonra bir kaç gün dinlen.biz poliseevinde kalıyoruz .sen nerde yaptırıyorsun canım ben gürgan klinik tüp bebek merkezinde yaptırdım.

Ben genart tüp bebek merkezinde yaptırıcam canım baklım inş ilk sefede tuttururuz

bendeee mayıssta yaptırcaktım amaa korkuyorum sanirim o yüzdenn hazirana ertleedimm...........sizlerr negüzelll sonuca ulaşmıssınız bilee

arkadaşlar bugün opu oldum 4 yumrtam vardı 4üde dolu çıktı 4 yumurtam toplandı inş hepside kalitelidir güzel embiriyo oluşur bebeklerim gelir..nasipse pazarteside transfer yapılcak.

Benim transferim oldu 1 saat once arkadaslar 8 hucreli 2 tane 3. Embriyosu insallah bans tutunurlar duaya cok ihtiyacim var

arkadaşlar bugün opu oldum 4 yumrtam vardı 4üde dolu çıktı 4 yumurtam toplandı inş hepside kalitelidir güzel embiriyo oluşur bebeklerim gelir..nasipse pazarteside transfer yapılcak.

CNm cok sevindim insallah hepsi dollenir guzel guzel gelisip Sana tutunurlar

Umarım embiryoların güzel çıkar ve tarnsferin gerçeklekleşir ve bebeğine kavuşursun.. hayırlısıyla

yumurta toplamı işlemi zormu sonrasında çok ağrın oluyormu bende mayıs ayında GEN ART DE PGT yaptırıcam da nasıl bir işlem anlatırmısın biraz

Umarım embiryoların güzel çıkar ve tarnsferin gerçeklekleşir ve bebeğine kavuşursun.. hayırlısıyla

yumurta toplamı işlemi zormu sonrasında çok ağrın oluyormu bende mayıs ayında GEN ART DE PGT yaptırıcam da nasıl bir işlem anlatırmısın biraz

amin canım inş..yok canım hiç korkma zor bişey değil hiçbişey hissetmiyosun hemen uyuyosun zaten yarım saate bitiyo herşey sonrasında biraz ağrı oluyo çok değil..seninde hayırlı olsun canım inş allah bebeğine kavuştursun.

baharcanım çok sevindim insallah 4üde güzel güzel döllenip bölünüp sana bebiş olarak geri dönerler..

Benim transferim oldu 1 saat once arkadaslar 8 hucreli 2 tane 3. Embriyosu insallah bans tutunurlar duaya cok ihtiyacim var

özlem canım insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunsun arkadaşım.12 gün sonra sevinçli haberini alırız insallah.kendine dikkat et.

Back
X