- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
tedavin başka şehirdemi oldu seninde canım?ankarada son günüm demişsin ondan soruyorum
canım ben kütahyada yaşıyorum tedavi için ankaraya gelmiştik.tedavi boyunca burada kaldık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedavin başka şehirdemi oldu seninde canım?ankarada son günüm demişsin ondan soruyorum
yolun acık olsun canım.insallah ahyırlı mıtlu haberlerle donersıncanım ben kütahyada yaşıyorum tedavi için ankaraya gelmiştik.tedavi boyunca burada kaldık.
Canım günaydın.. seni bahçeciden hatırlıyorum bende bu ay başladım ama hala iğnelerimi yapıyorum benim opuya daha var. Umarım bi sürü yumurtan olur canım Rabbim yolunu açık eylesin..
canım ben kütahyada yaşıyorum tedavi için ankaraya gelmiştik.tedavi boyunca burada kaldık.
Anladım canım bende kırıkkalede yaşıyorum tedavimi ankarada olucam.başka şehirde olmak biraz zorluyo insanı.transfeeden sona ewe dönermiyim bilmiyorum yaklaşık 2 saatlik bi mesafe.doktorum izin verirse 2 saatlik yolu 4 saate yapar dönerim ewime:)
cumanız mubarek olsun arkadaslarım....2 gundr bulanık asık suraktlı ankara bugun gulumsedi.. ankaram bugun cooook guzelll...son 4 gunum kaldı sonucuma bugun dualarınıza benı de ekleyın ne olur..bızı bırbırımızden baska kımse anlayamaz..bugun bırbızrımz ıcın cok dua edlım
yolun acık olsun canım.insallah ahyırlı mıtlu haberlerle donersın
canım ben transverden sonra 4 gün dinlendim yarın çıkıyoruz yola insallh bence sende imkanın varsa transverden sonra bir kaç gün dinlen.biz poliseevinde kalıyoruz .sen nerde yaptırıyorsun canım ben gürgan klinik tüp bebek merkezinde yaptırdım.
arkadaşlar bugün opu oldum 4 yumrtam vardı 4üde dolu çıktı 4 yumurtam toplandı inş hepside kalitelidir güzel embiriyo oluşur bebeklerim gelir..nasipse pazarteside transfer yapılcak.
arkadaşlar bugün opu oldum 4 yumrtam vardı 4üde dolu çıktı 4 yumurtam toplandı inş hepside kalitelidir güzel embiriyo oluşur bebeklerim gelir..nasipse pazarteside transfer yapılcak.
CNm cok sevindim insallah hepsi dollenir guzel guzel gelisip Sana tutunurlar
Umarım embiryoların güzel çıkar ve tarnsferin gerçeklekleşir ve bebeğine kavuşursun.. hayırlısıyla
yumurta toplamı işlemi zormu sonrasında çok ağrın oluyormu bende mayıs ayında GEN ART DE PGT yaptırıcam da nasıl bir işlem anlatırmısın biraz
Benim transferim oldu 1 saat once arkadaslar 8 hucreli 2 tane 3. Embriyosu insallah bans tutunurlar duaya cok ihtiyacim var