2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ç
canım ne durumdasın başladın mı tedaviye yada ne zaman başlıyosun?

ben pazartesi transfer oldum cnm test tarihim 4 dü duacınızım cnm[/QUOTE]

ayyyy canım hadi bakalım hayırlısı inşallah rabbim dualarımızı kabul eder meralden sonra senden de hamile haberini alırız inşallah cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz .kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosuydu karammm

Jelybonsdf
inşlh kuzum ağzından bal damlıyo inşlh aycencim benim donmuş bu 3 gün emriyosu 1 tane cnm nekadar şansım bilmiyorum dileyim inşlh busfer olur yoksa bayabi uzun sene yaptıramicem yani

Son düzenleme:
Jelybonsdf
inşlh kuzum ağzından bal damlıyo inşlh aycencim benim donmuş bu 3 gün emriyosu 1 tane cnm nekadar şansım bilmiyorum dileyim inşlh busfer olur yoksa bayabi uzun sene yaptıramicem yani

Olcak inş canım.ama allah korusun eğer olmazsa bencede ara ver bi süre.kafanı dinle biraz,vücudun dinlensin.o kadar hormon aldın vücuduna.inş herşeyin en güzeli olsun senin için

Jelybonsdf

canım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş rabbim dularını ve dularımızı kabul etsin hayırlı evlatlarla bizi şereflendirsin .benimde son şansım canım

canım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş rabbim dularını ve dularımızı kabul etsin hayırlı evlatlarla bizi şereflendirsin .benimde son şansım canım
aycen son şansım diye düşünme kendini zorla strese sokucan son son diye diye. belki de hiç gerek kalmıycaka zaten son olsa da bişey farketmeyecek inşallah cnm nolur bu son stresine girme

Meral tebrik ediyorum canim. Maşallah çok sevindim. Rabbim saglikla tamamina erdirsin inş. Darisi skgk,aycen,karam,bahar,deax ve ismini hatirlayamadigim kızların başına olsun inş. Amin

-Canım çok sağol, yarın testi tekrar edicez, heyecan oldum, tüm dualarına kalpten katılıyorum darısı bütün arkadaşlara inşallaaaaaaah... Sen nassın canım, kuzun nasıl?

canım ya çok sevindim çok güzel bi haber bu allahım inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasıp eder..
-Amin canım, iyi dileklerine teşekkür ederim darısı bütün arkadaşlara olsun inşallah...

ben pazartesi transfer oldum cnm test tarihim 4 dü duacınızım cnm

-Canım tedavin hayırlı olsun, meleğini sana getirsin inşallaaaaah, dua ediyorum:)))

cnm hayırdır neden sıkıntılıydı günün, yardımcı olabileceğim bişey var mı ? hiç bişeye sıkma canını, bebeğin de sen de iyi ol gerisini boşver.

canım ne oldu hayırdır neden canın sıkkın

Canım nerelerdesin.moralin bozukmuş en son ne oldu gel anlat
merhaba kızlar! nasılsınız? ben daha iyiyim çok şükür. eşimle kötü tartıştım daha doğrusu o benimle tartıştı. ailesiyle tartışır suçlu ben, yanlış bişey yapar yine suçlu ben. çok yoruldum. alttan almaktan da çok yoruldum. üstüne üstlük tartışmadan beri karnımda hep ağrılar var. rahat hareket edemiyorum. uyuyamıyorum. anlayacağınız kötü bir hafta sonu geçiriyorum. hala ağrılarım devam ediyor. hamileliğimi doğru düzgün yaşamak istiyorum, anlaşılmak istiyorum. desteklenmek istiyorum. bir Allah ın kulu da bu kız hamile. şöyle davranın böyle yapın demiyor. sanki herşey üstüme üstüme geliyor. zaten Allah bilir bu bebek nasıl dünyaya gelecek. bu kadar stresin içinde onu koruyamıyorum buna daha çok üzülüyorum. velhasıl kendi kişiliğimden taviz veriyorum. yeterki sorun çıkmasın diye. buna rağmen böyle oluyor. neyse ya şimdi daha iyiyim çok şükür. merak etmeyin beni. içimi boşalttım iyi oldu.
canım benim son şansım diyerek kendini stere sokma . cidden bak bu kelimeyi çıkar lügatinden. üstelik son şans diye bişey de yok. bizi neler bekliyor bilmiyoruz. Rabbim ol derse olur bu da ne tedaviye bakar ne spermine ne yumurtasına. neler görüyoruz neler okuyoruz. ümitsizliğe yer yok. ben inanıyorum burada inş sen dahil herkes anne olacak. bu bir sınav. ve biz elimizden geleni yapacağız. pes etmek yok. tüm dualarım sizlerle. hepinizi öpüyorum. yeterki sağlık olsun gerisi gelir.

Erkek değilmi hepsi aynı işte.huylarına gidersen senden iyisi yok.boşver canım canını sıkmamaya calış kendini düşünmüyosan bebeğini düşün.gerginliği onlarda hissediyo gerçekten.ne kadar sevgini gösterirsen o kadar üzülüyosun ben bunu anladım artık ama uygulayamıyorum maaleseff

aycen son şansım diye düşünme kendini zorla strese sokucan son son diye diye. belki de hiç gerek kalmıycaka zaten son olsa da bişey farketmeyecek inşallah cnm nolur bu son stresine girme

canım benim son şansım diyerek kendini stere sokma . cidden bak bu kelimeyi çıkar lügatinden. üstelik son şans diye bişey de yok. bizi neler bekliyor bilmiyoruz. Rabbim ol derse olur bu da ne tedaviye bakar ne spermine ne yumurtasına. neler görüyoruz neler okuyoruz. ümitsizliğe yer yok. ben inanıyorum burada inş sen dahil herkes anne olacak. bu bir sınav. ve biz elimizden geleni yapacağız. pes etmek yok. tüm dualarım sizlerle. hepinizi öpüyorum. yeterki sağlık olsun gerisi gelir.[/QUOTE]

accessdenied ve bebek dostuu arkadaşlarım doğru söylüyosunuz tabiki rabbim ol derse olucak bende bilincindeyim hep hayırlısını diliyorum. ama eşim bu konuda çok isteksiz.bizler o kadar iğneye ilaçlara katlanıyoruz ama onlar çok cabuk pes ediyorlar.inanın bana kadınlar daha güçlü bu konularda bana kalsa ben sonuna kadar 4-5-6 tekrar tekrar olana kadar denerdim .ama bu son tedaviye bile zor ikna ettim bana deseki hayatım bu olmazsa 1 daha deneriz sen canını sıkma ben daha rahat olucam eminim.ama zaten ben başlarken 1-0 mağlup başlıyacağım dua ediyorum rabbimden hayırlısı ile diliyorum sağlıklı sıhattli problemsiz sorunsuz hayırlı evlatlar inşallah güzel allaım sesimi duymuştur.

canım sende hiç canını sıkma bebeğini düşün

cnm hepsi aynı model bunların, geçen hafta o kadar stresimin içinde ben de acaip kavga ettim eşimle. derdi de neymiş alışveriş fişini 2 gün kaldırmamışım sehpadan. benim ağlamaktan şaftım kaymış geçen hafta hala deli gibi bağrınıyodu, titizlik hastalığı var adamda arada gerçekten çıldırtıyo beni. ağzıma geleni söylüyorum ve bebeğim strese girdiği için onu suçluyorum, bu kadar ottan boktan sebeple kavga edilmez, aynen dediğin gibi bu kadın hamlile diye düşünmez, empati 0 adamda. ay boşver gerçekten tektip bunlar ve düzelmiyolar, en sonunda beni biraz daha daraltırsan anneme gidip 3 ay sonra doğuma o da belki gelicem dedim. bu yazda gitmiştim ya anneme 1 ay falan biliyo yapacağımı korkup susuyo onu diyince. valla bıktırıyolar ama elden gelen bişey yok.

accessdenied ve bebek dostuu arkadaşlarım doğru söylüyosunuz tabiki rabbim ol derse olucak bende bilincindeyim hep hayırlısını diliyorum. ama eşim bu konuda çok isteksiz.bizler o kadar iğneye ilaçlara katlanıyoruz ama onlar çok cabuk pes ediyorlar.inanın bana kadınlar daha güçlü bu konularda bana kalsa ben sonuna kadar 4-5-6 tekrar tekrar olana kadar denerdim .ama bu son tedaviye bile zor ikna ettim bana deseki hayatım bu olmazsa 1 daha deneriz sen canını sıkma ben daha rahat olucam eminim.ama zaten ben başlarken 1-0 mağlup başlıyacağım dua ediyorum rabbimden hayırlısı ile diliyorum sağlıklı sıhattli problemsiz sorunsuz hayırlı evlatlar inşallah güzel allaım sesimi duymuştur.[/QUOTE]
cnm sen bebeğinin geleceğine inan, aksini aklına getirme. olur da yeniden denemeniz gerekir ki ben hiç sanmıyorum, inşallah başka denemeye gerek kalmayacak, zamanla eşini bu konuda yumuşatırsın eminim, daha vazgeçmek için gençsiniz önünüzde yıllar var. seni uzun dönemde göz göre göre üzmez bence eşin cnm. belki 1 yıl falan ara verir sonra seni daha çok üzmez, buna eminim. ama sen şimdi şubatta ki tedavine konsantre ol ve olucağına da inan.

cnm sen bebeğinin geleceğine inan, aksini aklına getirme. olur da yeniden denemeniz gerekir ki ben hiç sanmıyorum, inşallah başka denemeye gerek kalmayacak, zamanla eşini bu konuda yumuşatırsın eminim, daha vazgeçmek için gençsiniz önünüzde yıllar var. seni uzun dönemde göz göre göre üzmez bence eşin cnm. belki 1 yıl falan ara verir sonra seni daha çok üzmez, buna eminim. ama sen şimdi şubatta ki tedavine konsantre ol ve olucağına da inan.[/QUOTE]

canım benim ben inanıyorum bu sefer rabbim gülecek yüzüme verecek hayırlısı ile diyorum inanıyorum ne kadar konsantre olmaya çalışsamda bazen aklımmın köşesin hep o konu yer edinmiş oluyo .bakalım hayırlısı diyelim belkide hiç gerek kalmayacak ama o kadar çok olumsuz şey yaşadım ki tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .

günaydın kızlar nasılsınız bu hafta benim için baya yorucu olacak yarın iş başı ve ben daha temizliğimi bitiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…