Canım benim iyi yapmışsın içini boşaltmışsın.iyimisin şimdi?arada öyle doluyo insan
aslında bugünkine göre daha iyiyim ama halen birazda olsa devam ediyo geçicek inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim iyi yapmışsın içini boşaltmışsın.iyimisin şimdi?arada öyle doluyo insan
slm kızlar hepinize nasılsınız transfer gününüde sayarsak benim bugün 9 günüm ve ben hiç bişi hisetmiyorum cuma günü est günüm neden ya siz neler isetmiştiniz hamişler
meraba arkadaslar uzun zaman oldu evımde net yoktu yenı baglattık ve gırdım sıze yazıyorum ben tekrar tedvıye basladım bugun 3. gunum oldu nasıpse bu sefer olur ınsallah. sızler nasılsınız arkadaslar hamıle olan varmı aranızda degısıklık yasayan. karam cok sevındım tekrar baslamıssın hatta sona gelmıssın bıle tedavıde senın adına cok sevındım canm
dün ben de senin gibiydim canım. havanın basıklığı, sonra yağan yağmur, özlem hasret bilmiyorum herşey üstüste... acaip sıkıntı bastı beni... kaçıp gidesim vardı. çok şükür geçti.ayyy kızlar ben bugün çok kötü oldum içime bir sıkıntı girdi yerimde duramıyorum.eve geldikten sonra sesli sesli ağladım o kadar rahatladım ki anlatamam
meraba arkadaslar uzun zaman oldu evımde net yoktu yenı baglattık ve gırdım sıze yazıyorum ben tekrar tedvıye basladım bugun 3. gunum oldu nasıpse bu sefer olur ınsallah. sızler nasılsınız arkadaslar hamıle olan varmı aranızda degısıklık yasayan. karam cok sevındım tekrar baslamıssın hatta sona gelmıssın bıle tedavıde senın adına cok sevındım canm
kızlar hepınıze cok cok selamlar,
bayagı oldu yazamadım hep gırıp okuyorum ama zamansızlıktan ısten gucten yazamadım, sabah okul ogleden sonra ısyerı, bı yandan eşim ve aılesının sacmalıkları kavga kıyamet gidiyoruz, hakkımızda hayırlısı artık,
KARAM; hayırlı olsun canım ınsaallahhh pozıtıfı gorursun!
ACCESSS; Oh canım ya valla rahatladım, herseyın yoluna gırmıs olmasına
MERAL: canım hayırlı ugurlu olsun bebegınde evınde cık sevındım
DEAX: senınde hayırlı olsun canım tedavın
BEBEK DOSTU, AYCEN, SGKG sızlerınde hersey gonlunce olsun ınsaallah
canım tedavın hayırlı olsun ınşallah. Rabbim bu sefer olumlu sonucu almanı nasıp etsın.kafana hıç bısey takma rahat ol dua et bekle sonuçta strese gırersen kendını uzersın.. Allah yardımcın olsun darısı benım başıma ...
canım tedavin hayırlı olsun sorunsuz problemsiz inşallah sende annelik duygusunu yaşarsın .
kızlar hepınıze cok cok selamlar,
bayagı oldu yazamadım hep gırıp okuyorum ama zamansızlıktan ısten gucten yazamadım, sabah okul ogleden sonra ısyerı, bı yandan eşim ve aılesının sacmalıkları kavga kıyamet gidiyoruz, hakkımızda hayırlısı artık,
KARAM; hayırlı olsun canım ınsaallahhh pozıtıfı gorursun!
ACCESSS; Oh canım ya valla rahatladım, herseyın yoluna gırmıs olmasına
MERAL: canım hayırlı ugurlu olsun bebegınde evınde cık sevındım
DEAX: senınde hayırlı olsun canım tedavın
BEBEK DOSTU, AYCEN, SGKG sızlerınde hersey gonlunce olsun ınsaallah
allah razı olsun canm destegın ıcın nasıp hersey bılıyorsun Rabbim nasıp ederse olur ınsallah canm. bende senı merak edıyorumdum nasılsın tedavıde durum ne basladınmı dıye?
allah razı olsun canm destegın ıcın nasıp hersey bılıyorsun Rabbim nasıp ederse olur ınsallah canm. bende senı merak edıyorumdum nasılsın tedavıde durum ne basladınmı dıye?
Allah razı olsun canm amin cok sagol dualarında banada yer ver lutfen öpüyorum sevgiler...
aaa cnm geçmiş olsun :26: havalar çok soğudu birden dikkat etmek lazım. çıkamazsın sen sanırım o zaman bugün :44:kızlar grip oldum yatıyorum boğazlarım çok ağrıyo temizlik sırasında üşüttüm galiba sizler nasılsınız
aaa cnm geçmiş olsun :26: havalar çok soğudu birden dikkat etmek lazım. çıkamazsın sen sanırım o zaman bugün :44:
anladım cnm geçmiş olsun tekrarteşekkür ederim canım. bütün bedenim ağrıyo gözlerim sulanıyo boğazım ağrıyo öğleden sonra aile hekimine gidicem
kızlar grip oldum yatıyorum boğazlarım çok ağrıyo temizlik sırasında üşüttüm galiba sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım. havalar birden soğudu. ıhlamur, limon, acılı sıcak mercimek çorbası beni kendime getirdi. bir de kendini sıcak tut. ilaçlar da rahatlatır seni. ben resmen süründüm gripte. ilaç ta kullanamayınca vahim bir hal aldı. Rabbim şifa versinkızlar grip oldum yatıyorum boğazlarım çok ağrıyo temizlik sırasında üşüttüm galiba sizler nasılsınız
cok geçmiş olsun, havalar aniden değişince tam hastalık havası bu zamanlar
geçmiş olsun canım. havalar birden soğudu. ıhlamur, limon, acılı sıcak mercimek çorbası beni kendime getirdi. bir de kendini sıcak tut. ilaçlar da rahatlatır seni. ben resmen süründüm gripte. ilaç ta kullanamayınca vahim bir hal aldı. Rabbim şifa versin