• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

günaydın kızlar nasılsınız bu hafta benim için baya yorucu olacak yarın iş başı ve ben daha temizliğimi bitiremedim
günaydın canım... ben de çat pat yaptım bitiremedim hepsini. uykusuzluktan dolayı hafta bitmek bilmiyor. bugün yine çok uykusuz başladım. zaten bizi bu temizlik stresi bitirecek:))

günaydın kızlar çarşambadan itibaren soğuk hava geliyomuş dikkat edin kendinize öperim çok

günaydın canım... ben de çat pat yaptım bitiremedim hepsini. uykusuzluktan dolayı hafta bitmek bilmiyor. bugün yine çok uykusuz başladım. zaten bizi bu temizlik stresi bitirecek:))

ayyy canım yaaa evet zor benim hemen hemen 10 gündür sürüyo bitince rahat edicem inşallah .halılarımı yıkamaya vermiştim bugün gelecekte çarşambaya kaldı gelseydi biterdi bugün ne güzel.

günaydın kızlar çarşambadan itibaren soğuk hava geliyomuş dikkat edin kendinize öperim çok

her mevsim kendine göre güzel ama ben bu havaları çok seviyorum.bu arada ben seni ekledim canım .

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz kimse uğramamış bugün topiğimize benim temizlik bitti çok şükür ama bende bittim

iyiyim canım saol sen nasılsın ben de değişik birşey yok aynı iş ev koşuşturması devam regl bu ay yıne bana gol attı saolsun.sen nasılsın neler yapıyorsun..

günaydın cnm, regl nası gol attı, sorun mu var ?

herkese günaydınnnnn! geleceğin güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız? bu yağmurlu sonbahar sabahından selam, sevgi ve dua'm ile...

slm kızlar hepinize nasılsınız transfer gününüde sayarsak benim bugün 9 günüm ve ben hiç bişi hisetmiyorum cuma günü est günüm neden ya siz neler isetmiştiniz hamişler

slm kızlar hepinize nasılsınız transfer gününüde sayarsak benim bugün 9 günüm ve ben hiç bişi hisetmiyorum cuma günü est günüm neden ya siz neler isetmiştiniz hamişler

canım benim inş cuma günü hayırlı pozitif sonucunu alırız Allah' ın izniyle... inş bu bebişin sana sıkıca tutnmuştur. öpüyorum

günaydın cnm, regl nası gol attı, sorun mu var ?

taze anne yine 40 gunu görücez bir düzene giremedi o yuzden dedim ben bu aydan umıtlıydım 28 gun olacağımdan ağrılarım var ama kendısı henuz teşrif edemedi.buda tedavımın sureklı ertelenmesıne sebep oluyor.

herkese günaydınnnnn! geleceğin güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız? bu yağmurlu sonbahar sabahından selam, sevgi ve dua'm ile...

gunaydın annecık ıyıyız sen naılsın duların için allah razı olsun.hava baya bunalım lı valla :)))

cadı az kaldı sık dısını belırı arama bak hersey guzel olacak....

skgk yada sgkg niyidi nal az önce bakdım yazaken unuttum ha sana diyom cadu deddddddddddddddddd:52::52:

asıl sen nasılsın neler yapıyorsun testi tekrarladın mı...

-ben iyiyim canım, yeni evime taşındım mecburen bu zamana denk geldi ama hiç karışmıyorum annemler hallettiler sağolsunlar. Böyle ne güzel oluyormuş yatarak komut vermek;)) Testi tekrar ettim yükselmiş çok şükür 11 inde ultrason bakılacak onun stresi var şimdi inşallah iyi geçer...

-ben iyiyim canım, yeni evime taşındım mecburen bu zamana denk geldi ama hiç karışmıyorum annemler hallettiler sağolsunlar. Böyle ne güzel oluyormuş yatarak komut vermek;)) Testi tekrar ettim yükselmiş çok şükür 11 inde ultrason bakılacak onun stresi var şimdi inşallah iyi geçer...

oh maşallah super çok sevındım yeni evinize en buyuk hediyeyi Rabbim armağan etti.aman sen dıkkat et işler yapılır 11.ekimde de hayırlı haberleler geleceğine inanıyorum...

oh maşallah super çok sevındım yeni evinize en buyuk hediyeyi Rabbim armağan etti.aman sen dıkkat et işler yapılır 11.ekimde de hayırlı haberleler geleceğine inanıyorum...

-inşallah canım ya, yinede insanın içinde bir tedirginlik oluyor, dua ediyorum hep Allahım sevincimi yarım bırakma meleğimi kucağıma ver diye...

iyiyim canım saol sen nasılsın ben de değişik birşey yok aynı iş ev koşuşturması devam regl bu ay yıne bana gol attı saolsun.sen nasılsın neler yapıyorsun..
iyi ne olsun canım biraz yorgun onun dışında çok şükür iyiyim

çok güzel yağıyordu gerçekten

canım bizde senden daha heyecanlıyız valla karam inşallah güzel haberler verirsin bize

ayyy kızlar ben bugün çok kötü oldum içime bir sıkıntı girdi yerimde duramıyorum.eve geldikten sonra sesli sesli ağladım o kadar rahatladım ki anlatamam

Back