2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

-sağol bitanem darısı başına, inan sizinle paylaşmadan bi eksiklik hissettim, sevincimi de üzüntümü de sizlerden iyi anlayan yok, Allah hepinizden razı olsun, ben sıramı savdım, şimdi sıra sende....

haklısın canım ben ılk pozıtıfte dırek buraya yazmıştım ama sonu hayırlı olmadı olsun herseyde bır hayır vardır dıyorum.ınşallah bundan sonra hersey guzel olur. amin inşallah bu sefer sıra bana ve diğer arkadaşlara gelmiştir. hadı bakalım taze hamiş bizim için dua etme zamanı... çok dıkkat et bugünlerde aman..

Kızlaaaar çok mutluyum, Allah dualarımı kabul etti, değerim 223, bunları yazdığıma inanamıyorum rüyada gibiyim...Rabbim isteyen bütün kadınlara yaşatsın bu mutluluğu.:)))

ay meral gözlerim doldu okuyunca hamilelik duygusallığı mı bilmem tüylerim diken diken oldu ağlattın beni , canım benim çok sevindim maşallah sana da bebeğine de. allah tamamını sağlıkla erdirsin kuzum benim, darısı kalan kuzuların aycenin skgk nın karamın özlemin baharın aklıma kim varsa gelmeyen herkesin olsun

kızlar doktordan geldim bebişim gayet sağlıkla büyümüş maşallah diyip dilimi ısırayım fark 8 gün ama 1 hafta 10 gün normal kabul ediliyo bebiş arayı açmamış çok şükür, kordosenteze gerek kalmadı, meralden de güzel haberi aldık, süper bi cuma :)

meraaaal hayırlı olsun çok sevindim son zamanlarda çok negatif haberi beni bu tedavilerden soğutmuştu güzel haberler insana umut veriyor, inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm

kuşum darısı başına olsun inşallah en kısa zamanda bi güzel haberde senden gelsin

kuşum darısı başına olsun inşallah en kısa zamanda bi güzel haberde senden gelsin

sağol cnm inşallah nasip olur... sende boşuna evham yapma sakın üzme kendini maşallah kuzuna sağlıkla gelicek inşallah

-canııııııııııııım teşekkürler bitanem, doğru söylüyorsun yaa darısı bütün kuzulara inşallaaaaaaah, bebişin çok şükür iyi annesi rahat ol yerim ben sizi....

oyyyyy oyyyyyy ne güzel haberlerle gelmiş arkadaşım maşallah bu kuzucuk varya anesine ve teyzelerine biraz şaka yapmış sadece rabbim bir daha böyle sıkıntılar göstermesin inşallah.
amin aycencim önrümden ömür gitti, bi daha böyle şakalar yapmasın bana kuzu hanım :111:

Meral tebrik ediyorum canim. Maşallah çok sevindim. Rabbim saglikla tamamina erdirsin inş. Darisi skgk,aycen,karam,bahar,deax ve ismini hatirlayamadigim kızların başına olsun inş. Amin

Canim benim ya bugün çok sıkıntılı bir gündü benim icin. Cok şükür senin ve meralin güzel haberleriyle mutlu oldum. Rabbim yavrunu saglicakla kucağına almayi nasip etsin. Senin kuzu biraz minyon tipli:))) Artik bunlari takmak yok.
Kızlar hersey gonlunuzce olsun.

cnm hayırdır neden sıkıntılıydı günün, yardımcı olabileceğim bişey var mı ? hiç bişeye sıkma canını, bebeğin de sen de iyi ol gerisini boşver.

Oh canım ya derin bi nefes aldın dimi:)zamane çocukları böyle işte anacım naparsın:)rabbim bebeğini seni korusun

canım ne oldu hayırdır neden canın sıkkın

Kızlaaaar çok mutluyum, Allah dualarımı kabul etti, değerim 223, bunları yazdığıma inanamıyorum rüyada gibiyim...Rabbim isteyen bütün kadınlara yaşatsın bu mutluluğu.:)))

canım ya çok sevindim çok güzel bi haber bu allahım inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasıp eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…