-sağol bitanem darısı başına, inan sizinle paylaşmadan bi eksiklik hissettim, sevincimi de üzüntümü de sizlerden iyi anlayan yok, Allah hepinizden razı olsun, ben sıramı savdım, şimdi sıra sende....
Kızlaaaar çok mutluyum, Allah dualarımı kabul etti, değerim 223, bunları yazdığıma inanamıyorum rüyada gibiyim...Rabbim isteyen bütün kadınlara yaşatsın bu mutluluğu.:)))
meraaaal hayırlı olsun çok sevindim son zamanlarda çok negatif haberi beni bu tedavilerden soğutmuştu güzel haberler insana umut veriyor, inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm
geldim kuzum geldimaccessdenied canım bak meralden güzel haberler aldık şimdi sıra sende hadi sende güzel haberlerle gel inşallah
kuşum darısı başına olsun inşallah en kısa zamanda bi güzel haberde senden gelsin
ay meral gözlerim doldu okuyunca hamilelik duygusallığı mı bilmem tüylerim diken diken oldu ağlattın beni, canım benim çok sevindim maşallah sana da bebeğine de. allah tamamını sağlıkla erdirsin kuzum benim, darısı kalan kuzuların aycenin skgk nın karamın özlemin baharın aklıma kim varsa gelmeyen herkesin olsun
-canııııııııııııım teşekkürler bitanem, doğru söylüyorsun yaa darısı bütün kuzulara inşallaaaaaaah, bebişin çok şükür iyi annesi rahat ol yerim ben sizi....kızlar doktordan geldim bebişim gayet sağlıkla büyümüş maşallah diyip dilimi ısırayımfark 8 gün ama 1 hafta 10 gün normal kabul ediliyo bebiş arayı açmamış çok şükür, kordosenteze gerek kalmadı, meralden de güzel haberi aldık, süper bi cuma :)
geldim kuzum geldim
amin aycencim önrümden ömür gitti, bi daha böyle şakalar yapmasın bana kuzu hanım :111:oyyyyy oyyyyyy ne güzel haberlerle gelmiş arkadaşım maşallah bu kuzucuk varya anesine ve teyzelerine biraz şaka yapmış sadece rabbim bir daha böyle sıkıntılar göstermesin inşallah.
cnm hayırdır neden sıkıntılıydı günün, yardımcı olabileceğim bişey var mı ? hiç bişeye sıkma canını, bebeğin de sen de iyi ol gerisini boşver.Canim benim ya bugün çok sıkıntılı bir gündü benim icin. Cok şükür senin ve meralin güzel haberleriyle mutlu oldum. Rabbim yavrunu saglicakla kucağına almayi nasip etsin. Senin kuzu biraz minyon tipli:))) Artik bunlari takmak yok.
Kızlar hersey gonlunuzce olsun.
kızlar doktordan geldim bebişim gayet sağlıkla büyümüş maşallah diyip dilimi ısırayımfark 8 gün ama 1 hafta 10 gün normal kabul ediliyo bebiş arayı açmamış çok şükür, kordosenteze gerek kalmadı, meralden de güzel haberi aldık, süper bi cuma :)
hepimizin bebişini korusun ya :) valla ne nefes hem de, ömrümü yedi veletOh canım ya derin bi nefes aldın dimi:)zamane çocukları böyle işte anacım naparsın:)rabbim bebeğini seni korusun
Canim benim ya bugün çok sıkıntılı bir gündü benim icin. Cok şükür senin ve meralin güzel haberleriyle mutlu oldum. Rabbim yavrunu saglicakla kucağına almayi nasip etsin. Senin kuzu biraz minyon tipli:))) Artik bunlari takmak yok.
Kızlar hersey gonlunuzce olsun.
Kızlaaaar çok mutluyum, Allah dualarımı kabul etti, değerim 223, bunları yazdığıma inanamıyorum rüyada gibiyim...Rabbim isteyen bütün kadınlara yaşatsın bu mutluluğu.:)))
inşallah canım böyle güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyo insan sanki kendim hamile kalmış gibi
canım sen tedaviyemi başlamıştın transfermi oldun..
nbr kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?