- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
günaydın canım... ben de çat pat yaptım bitiremedim hepsini. uykusuzluktan dolayı hafta bitmek bilmiyor. bugün yine çok uykusuz başladım. zaten bizi bu temizlik stresi bitirecek:))günaydın kızlar nasılsınız bu hafta benim için baya yorucu olacak yarın iş başı ve ben daha temizliğimi bitiremedim
günaydın canım... ben de çat pat yaptım bitiremedim hepsini. uykusuzluktan dolayı hafta bitmek bilmiyor. bugün yine çok uykusuz başladım. zaten bizi bu temizlik stresi bitirecek:))
günaydın kızlar çarşambadan itibaren soğuk hava geliyomuş dikkat edin kendinize öperim çok
canım naber nasılsın
iyiyim canım saol sen nasılsın ben de değişik birşey yok aynı iş ev koşuşturması devam regl bu ay yıne bana gol attı saolsun.sen nasılsın neler yapıyorsun..
slm kızlar hepinize nasılsınız transfer gününüde sayarsak benim bugün 9 günüm ve ben hiç bişi hisetmiyorum cuma günü est günüm neden ya siz neler isetmiştiniz hamişler
günaydın cnm, regl nası gol attı, sorun mu var ?
herkese günaydınnnnn! geleceğin güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız? bu yağmurlu sonbahar sabahından selam, sevgi ve dua'm ile...
slm kızlar hepinize nasılsınız transfer gününüde sayarsak benim bugün 9 günüm ve ben hiç bişi hisetmiyorum cuma günü est günüm neden ya siz neler isetmiştiniz hamişler
skgk yada sgkg niyidi nal az önce bakdım yazaken unuttum ha sana diyom cadu deddddddddddddddddd
-Kızlar nassınız? Ne kadar çok kaynatmışsınız..
asıl sen nasılsın neler yapıyorsun testi tekrarladın mı...
-ben iyiyim canım, yeni evime taşındım mecburen bu zamana denk geldi ama hiç karışmıyorum annemler hallettiler sağolsunlar. Böyle ne güzel oluyormuş yatarak komut vermek) Testi tekrar ettim yükselmiş çok şükür 11 inde ultrason bakılacak onun stresi var şimdi inşallah iyi geçer...
oh maşallah super çok sevındım yeni evinize en buyuk hediyeyi Rabbim armağan etti.aman sen dıkkat et işler yapılır 11.ekimde de hayırlı haberleler geleceğine inanıyorum...
iyi ne olsun canım biraz yorgun onun dışında çok şükür iyiyimiyiyim canım saol sen nasılsın ben de değişik birşey yok aynı iş ev koşuşturması devam regl bu ay yıne bana gol attı saolsun.sen nasılsın neler yapıyorsun..
çok güzel yağıyordu gerçektenherkese günaydınnnnn! geleceğin güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız? bu yağmurlu sonbahar sabahından selam, sevgi ve dua'm ile...
ayyy kızlar ben bugün çok kötü oldum içime bir sıkıntı girdi yerimde duramıyorum.eve geldikten sonra sesli sesli ağladım o kadar rahatladım ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?