• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

aşırı mide yanmaları ve reflü de başladı. sanki çok erken başladı. nefes darlığı için hep başımı yükseltiyorum. hava açlığı çekiyorum özellikle geceleri. inş geçer canım. merale şaşırdım. bugün olduğunu bilmiyordum. ama pozitif sonuçta da fırsat bulamıyorlar genelde. eşiyle birarada filan oluyor. umarım bu defa pozitiftir. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. bir an önce inş olumlu neticeyi bize müjdeler:)

canım inşallah dediğin gibi yogunluktan bize haber verememiştir güzel sonuçlarla döner

Kızlaaaar çok mutluyum, Allah dualarımı kabul etti, değerim 223, bunları yazdığıma inanamıyorum rüyada gibiyim...Rabbim isteyen bütün kadınlara yaşatsın bu mutluluğu.:)))

Kızlaaaar çok mutluyum, Allah dualarımı kabul etti, değerim 223, bunları yazdığıma inanamıyorum rüyada gibiyim...Rabbim isteyen bütün kadınlara yaşatsın bu mutluluğu.:)))

canımmmmm çok mutlu oldum ne güzel bir haber bu ayyyy hadi hayırlısı inşallah darısı bizim ve bekleyen bütün herkesin başına:52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46:

accessdenied canım bak meralden güzel haberler aldık şimdi sıra sende hadi sende güzel haberlerle gel inşallah

mrb arkadaşlar bugün tedavimin 9. günüydü ve tedavim iptal oldu 1 yumurtam vardı e2 değerim düşmeye başladı..çok üzgünüm ama hayırlısı böle demekten başka bişey gelmiyo elden..umutlar bi sonraki aya kaldı inş ozamn olur..

-Canım kendini çok üzme, hepimiz bu yolda yürürken çok hayal kırıklıkları yaşıyoruz, ama umudumuzu kaybetmeden devam ediyoruz, bir daha ki denemen sana meleklerini verir inşallah...

slm kızlar nbrsiniz nasılsınız meral78 çok sevindim hayatım kaçıncı gün değerin bu hayatım :)

masallah canım hayırlı uğurlu olsun, dikkat et bundan sonra kendine, sağlıkla kucağına al insallah, değerin baya yüksekmiş bakalım ikizmi kesede belli olur:emir_bebek::emir_bebek:

meral sevıncten aglıyayım mı guleyımmı bilemedım cok ama cok mutlu oldum senın adına saglıkla gelişmeye devam etsın ınşallah. yasasın uzun suredır guzel habere ıhtıyacımız vardı :nazar:

masallah canım hayırlı uğurlu olsun, dikkat et bundan sonra kendine, sağlıkla kucağına al insallah, değerin baya yüksekmiş bakalım ikizmi kesede belli olur:emir_bebek::emir_bebek:

-çok sağol canım, ikiz çifte mutluluk demek bizim için inşallah, ama inan tek bile uçurur bizi, Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza versin inş...

meral sevıncten aglıyayım mı guleyımmı bilemedım cok ama cok mutlu oldum senın adına saglıkla gelişmeye devam etsın ınşallah. yasasın uzun suredır guzel habere ıhtıyacımız vardı :nazar:

-sağol bitanem darısı başına, inan sizinle paylaşmadan bi eksiklik hissettim, sevincimi de üzüntümü de sizlerden iyi anlayan yok, Allah hepinizden razı olsun, ben sıramı savdım, şimdi sıra sende....

meraaaal hayırlı olsun çok sevindim son zamanlarda çok negatif haberi beni bu tedavilerden soğutmuştu güzel haberler insana umut veriyor, inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm

meraaaal hayırlı olsun çok sevindim son zamanlarda çok negatif haberi beni bu tedavilerden soğutmuştu güzel haberler insana umut veriyor, inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm

-Sağol Özlemcim, bi arkadaşın 6. denemesinde olmuştu, 2 gün önce o da aynı şeyi söylemişti, bunda da olmasaydı tüp bebeğe olan inancımı yitirecektim demişti, ama bak oldu canım, Allah birgün sana da yaşatacak inan buna arkadaşım, öperim...

Back