2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

tam yazını okurken inş hamileisndir diye düşünüyordum ki sen yazmışsın. Rabbim dilerse olur, nedne olmasın. inş en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir ve sen onunla meşgul olursun. gerisi hiç önemli değil. ben de burada yalnızım. iğnelerimi kendim yaptım. transferimde dahi basit bir sebeple beni yalnız bıraktı. tedavilerim hep ağlayarak geçti. ama inş senin bu defa öyle olmaz. kendi kendine yetebilmen çok güzel. bilmiyorum ama hep senin hamile olacağına çok inanıyorum. bebişini kucağına alman için dua ediyorum. ama inan eşin için üzülme. hepsi aynı fabrikasyon hatasıyla doğuyor desem abartmış mı olurum:)

aynen Rabbım evladımı bir sağlıklı verse gerisi onemli değil.... sanırım yaşadıklarımız bize kendı kendımıze yetmeyı oğretti oyle bır huyum varkı hayatta kın tutman unuturum suçsuzsam bıle ortam gerılmesın dıye gıder ozur dıleye ben olurum ama yok dediğin gbi aynı fabrıkasyon hepsı bencıl ınan çevremde herkes dıyokı kocana herseyden cok değer verıosun onu cocugum gbı buyutuyorum ne ıstese ıkıletmeden alıp suprızler yapıyorum ama karşılığı pek yok olsada ıyılığı yapar her kavgada basıma kakar o zıhnıyette ınsan onada cok kızmıyorum aıle nasıl yetiştirirse ınsan oyle gıder aılesı maddıyattan başka bışeye onem vermez hep ben hep bızım olsun ama ben hep manevıyata onem erdım sağlığımız yerınde olduğu surece yapamayacağımız bırsey yok ben altlı ustlu oturuyorum kayınvalıdenlerle her tartışmamızda sıze ev verdık bark verdık verıceksın tabı anne bababın gorevı doğurmakla bıtmıyor evladına huzurlu bır yuva sunmasıda lazım bız evlat sahıbı olabılmek ıcın nelere goz yumuyoruz ya ınan onlardanda destek gormedım tedavımde altımda oturuyor tedavı başladı bıkere yukarı gelıp kayım babam hayırlı olsun demedı transfer oldu oyle geldı. kayınvalıdem eşımle kavgalı olduğumu bıldığı halde kızım nasılsın ığnelerını yapabılıyormusun eczaneye gıdelım mı demedı Allah bılıyorya çok merhametlıyım kın tutmam ama bunlardan bı kere bıle takdır gormedım. Allaha havale edıyorum ne evlerı hıc bıseylerı umrumda değil huzurum olsun sağlığım olsun yeter.. oğullarına demıyorlarkı o kız bızım ıcın herşeye destek oluyor ıyı nıyetlı arada kusurları olsada onlarada goz yumman lazım yok anam kusurda bır lafı buyutup evırıp çevırıp onume sunmaları... Allah haklıyı haksızı goruyor allaha havale edıyorum hepsını. ınşallah tez zamanda evladımı kucağıma alırım sağlıklı bır şekılde gerısı umrumda değil..ammada doluymuşum

canım bende tam 50 gün adet oldum daha yeni bitti çok şükür.eşlere sıra gelince boşver onlar hep öyle bende yeni barıştım.gerçektende çocuksu sepeblerden dolayı küsüyor benimle yani tam çocuklar ve küsmeleride çok uzatıyo .bende küserim ama hemen sinirim gecer barışmak isterim psikolağumda konuştuğumda sana yaptığı şeyi sende ona uygula bakalım ne olacak dedi bende aynı şeyi ona yaptım bu sefer ben uzattım barışmayı sonunda bana yanaşan o oldu .

evet çok güzel serin bir hava var dışarıda bu havada uyumakta güzel

aycenım 50 gun adet ne demek yaaaaa ınşallah normal olurum benım 35 gun geçti hala olmadım olursamda duzenlı olayım kı bıdahakı tedavıme hemen başlayayım.. aynen çok komık sebeplerden ama bu sefer sozlerı canımı cok yaktı suan susuyorum zamanı gelınce ben konusacağım aynı onun bana yaptığı gbi...

ayyyy canım yaaaa son lafına çok güldüm çok tuttum bu lafı

canım bende aynı apartmanda oturuyorum kayınvalimle maddi olarak hiç yararları yok ama manevi olarak çok yardımı oldu allah görüyo şimdi bana 12 gün boyunca yemek yapıp getirdi.iğnelerimi yapmam için benimle sağlık ocağına geldi .ama ben bir dahaki tüp bebeğimde pek söylemeyi düşünmüyorum çünki beni çok strese sokuyorlar benden de heyecanlılar .kendi annemede söylemiyeceğim sadece ablam bilecek

evet canım tam elli gün sürdü 2 adet iğne vuruldum düşmesi için değerlerimin ama bu 50 gün şiddetli olmadım 4 gün fazla geliyorsa 5-6 gün lekelenme tarzındaydı ama yinede çok stresliydi şimdi üzerimden ağır bir yük kalktı sanki.

yok aycenım maddı olarakta ev vermelerı dısında evlendığımızden berı bırşey yok ama o onemlı değil manevı yaptıkları şeler benım gozumde yer eder ama oda yok benı en kotu gunumde yanlız bıraktılar ama ben her zaman hep yanlarında oldum..duymama ıhtımallerı yokki soylemesen bıle evdesın bısey yapmıosun v.s. anlarlar yani hele anneler hemencik hissediyorlar. valla bitek annem olsun bana bişey olmaz son sozum bu...

evet kalkmıştır valla bakalım ben ne zaman olacağım bu stresten kurtulacağım çok merak edıyorum ınşallah çok ağrım olmaz....

canım bende annemin yanımda olmasını çok istiyorum ama annem inan benden çok stres yapıyo(keza kayınvalidemde ) ellerinde değil anlıyorum ama bu seferde ben daha çok stres oluyorum.zaten ilk 3 gün izin alırım sonra doğru işe işim evime 15 dk yürüme mesafesinde sonra ne oluyo biliyormusun tutmayınca ona laf anlat buna laf anlat inan çok yoruluyorum .

Son düzenleme:

Cok haklisin ama olsun anne iste...

cnm boşver ya hepsi aynı bu adamların. ben de hatırlıyosun 1 ay bursada kalmıştım habire kavga kavga. hamileliğimin ilk 2 ayı böyle geçti. şimdi de ailsine hizmet halindeyim. kimse de durumun nedir demiyo. dün canım çıktı hala bana kalkmış bu mutfak böyle mi kalıcak diyo artık bi patladım avaz avaz bağırdım gece. bugün de peri bacalarına gittiler. annesiyle eniştesini arabayla ben havaalanına bıraktım tam 3.5 saat trafikte kaldım mide bulantısı tansiyonum düştü. tuvalete gitmem lazım gidecek yer yok. eve kendimi nası attığımı allah biliyo. kimsenin umurunda değil ama herkes gezelim tozalım derdinde. o yüzden kimse de benim umurumda değil. senin de olmasın. al bebişlerini ve hiç kimseyi takma şu hayatta insana kendinden başka fayda yok.

canım benim sen doğru yoldasın. tarzın,uslubun çok hoşuma gitti. bizde de dün sıcak savaş vardı. gece 2-3 ben hala ağlıyorum. ölmeyi bile istedim ama neyse! Rabbim gönlüne göre en güzel şekilde nasip etsin inş. acsessin dediği gibi boşver takma tamamen bebişlerine odaklan. Allah emanet ol bebişlerinle beraber inşşşşş:))

çok haklısın taze anne valla hepımız aynı şeyleri yaşamışız ama ınsanın zoruna gıdıyor onca cıleyı sıkıntıyı cek kımsenın umrunda değil tatile gidicez kayınvalıdem ne gerek var dıyo sınır kadın ya demıyoki bu kız oğlu çok yıprandı gıdıp kafalarını dınlesınler rahatlasınlar sankı paramızı ondan alıyoruz onanekı. şimdide tutmuş bayramda kızını tatile goturmek için torunlarıyla erıklıye gıdıcez dıy0 bencıl ınsalalr hepsını Allaha havale edıyorum....

bizde hamilelere iş yaptırılmazdı. ya da biz yaptırmazdık. anlamıyorum valla. sen kendini çok yormamaya çalış. özellikle çok ayakta durma. rahim ağzı problemini unutma,unutturma ya. kendileri de yapabilir yani.iyice sinir oluyorum böyle bunları okudukça. gerçi bende farklı mı sanki, sanki eşim hamile:) bizde komik olan herkes yapma der ama kimse yapmaz. yani yine sen yaparsın maalesef.

bebek dostu ne diyosun yahau ölmeyi istedim falan, bebekler biz ne hissediyosak etkileniyo. hiç böyle kavgalara girme kocanla artık. sal gitsin :) zaten bişey de değişmiyo

bebek dostu ne diyosun yahau ölmeyi istedim falan, bebekler biz ne hissediyosak etkileniyo. hiç böyle kavgalara girme kocanla artık. sal gitsin :) zaten bişey de değişmiyo

zaten o da beni üzüyor. benim yaşadıklarımdan etkilenmemesi için ne yapacağımı bilemiyorum. en güzeli sal gitsin mantığı:)

kzum senin sıkıntı aynı apartmanda oturman. öyle olunca başında öğretmen gibi herşeye yorum herşeye karışma. aslında en zoru o yani. bana böyle müdahele edilse tatilime falan daha da uyuz olurum. 1 ay kalıp gidicek diye avutuyorum ben kendimi ama dün o kadar yorulmuşum ki ve çişimi o kadar uzun süre tuttum ki bugün ayağa kalkınca sanki rahmime bıçak sokuyolar. elden bişey gelmiyo inşallah bi sıkıntı yoktur bebekte.

canım tesekkur ederım... ama sakın ha olum falan bahsetme sakın ha senın canın kımseden değerli değil anladınmı onla gelmedın sen dunyaya kendıne ve bebeğine dıkkat et uzak dur gıt evın bı odasında tek takıl yuzunu gorme ama sakın olumden bahsetme olur mu bak senın dayanacağın sağlam durmam ıcın bır sebebın var bebeğin canın daha ne olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…