sorunlar hep aynı! ve hep tekrar yine yeni yeniden! huylu huyundan vazgecmez! bırını halletsen baskası cıkar! kızlar size tavsıyem, bukadar ıyı olmayın lutfen, SORUNU SIZ CIKARIN! SORUN SIZ OLUN! siz rahatsız olacagınıza onlar rahatsız olsun! sız herseyı dortdortluk yapmaya calıstıgınız surece eşiniz ve ailesi kendılerını bırsey sanıp sorun olmaya devam edecekler! boşverın onları, yaptıkları salaklıkları yoksayın, önemsemeyin! (elde değil ama cabalayın)
siz onların canını sıkın, sız onları sıkayet edecegınıze onlar sızı sıkayet etsın! cunku benım esımın aılesı nekadar suclu olursa olsun eşim bana annnemler hiç şikayet etmıyor ama sen sureklı sıkayet edıyorsun, memnuniyetsızsın, geçinmeyi bilmiyorsun dedi durdu 5 yıldır,
ocakda ılk tup bebek denemesındede benı cıleden cıkarttılar kavga kıyamet, ben bu sefer onları yok saydım, onlarla ılgılı konusmadım, telefonlarına cıkmadım, onlara gıtmedım tam 3 ay! madem bana saygı gostermıyorlar nerede duracaklarını bılmıyorlar bundan sonra onlarla gorusmek ıstemıyorum dedım. 3 ayın sonunda muma döndü aileside eşimde, şimdilik çok sukur hersey yolunda, mesafeyi koruyorum bende fazla samımı degılım, size tavsıyem kendınızı uzmeyın lutfen, olan sıze olcaka, allah korusun bebegınıze bırsey olsa eşiniz dahıl onların hıcbırının umrunda olmaz, utanmadaan bebegın sızın yuzunuzden dustugunu bıle soylerler bu tıp ınsanlar, ben ıkı kez dusuk yaptım(sorun esımın spermlerının dna sının hasarlı olması) dusukler bıle bana mal edıldı,
o yuzden elde olsada olmasada en azından bebekler dogana kadar sabredın; bebekler dogunca (bebeklerı koz olarak kullanmak degıl amac tabıkı ama) sız 1-0 onde olacaksınız cunku torunlarını gorememe korkusuna kapılıp kendılerıne cekı duzen verıyorlar