kzum senin sıkıntı aynı apartmanda oturman. öyle olunca başında öğretmen gibi herşeye yorum herşeye karışma. aslında en zoru o yani. bana böyle müdahele edilse tatilime falan daha da uyuz olurum. 1 ay kalıp gidicek diye avutuyorum ben kendimi ama dün o kadar yorulmuşum ki ve çişimi o kadar uzun süre tuttum ki bugün ayağa kalkınca sanki rahmime bıçak sokuyolar. elden bişey gelmiyo inşallah bi sıkıntı yoktur bebekte.
canım napayım bütün gün geziyolar akşam yemek için eve dönüyolar senden yemek bekleyen 8 kafa :) napıcaksın ? eşinin ailesi bi kısmı kanadadan bi kısmı fransadan gelmiş. bana ne diyemiyosun ki, ama eşim kalkıpta bu mutfakböyle mi kalıcak deyince valla gözüm döndü. artık delirdim kayınvaldem Llahtan fransı bişey anlamıyo dediklerimden ama anladı delirdiğimi artıkkızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimden utandım valla, ben eşime dar ediyorum hayatı, hele ilk 2 ay burnundan geldi, hiç kendimi yormuyorum, işe gidiyorum, eve geliyorum yatıyorum, yeni yemek yemeye başladım aksamları, bulantıdan yiyemiyordum, biraz sizinle alakalı bir durum, kendinizi naza çekmezseniz valla kimse sizi duşunmez, Allah korusun bebeğimiz olmazsa insanları çok da etkilemez bu ama bizler hem bedenen hem ruhen çok yıpranıyoruz... valla ben gayet bencil takılıyorum bana annemden ve benden başka dost yok...
cnm sen de karıştırma, anne biz bütçemizi kendimiz ayarlıyoruz teşekkür ederim ama senle alakalı bi olay değil biZim tatil de kibarca. anlasın nerde durması gekytiğiniayne taze anne keşke kırada olsamda az parayla gecınsemde huzurm olsa eşımle kafam rahat olsa... kızının evıne karışamıo ama aman onların huzur bozulmasın bencıl ınsanlardan nefret edıyorum. bu arada cok kafana takılıyorsa ağrılar bı doktorunu ara yada kontrole gıt ıstersen kendı kendını yeme olur mu..
cnm sen de karıştırma, anne biz bütçemizi kendimiz ayarlıyoruz teşekkür ederim ama senle alakalı bi olay değil biZim tatil de kibarca. anlasın nerde durması gekytiğini
kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimden utandım valla, ben eşime dar ediyorum hayatı, hele ilk 2 ay burnundan geldi, hiç kendimi yormuyorum, işe gidiyorum, eve geliyorum yatıyorum, yeni yemek yemeye başladım aksamları, bulantıdan yiyemiyordum, biraz sizinle alakalı bir durum, kendinizi naza çekmezseniz valla kimse sizi duşunmez, Allah korusun bebeğimiz olmazsa insanları çok da etkilemez bu ama bizler hem bedenen hem ruhen çok yıpranıyoruz... valla ben gayet bencil takılıyorum bana annemden ve benden başka dost yok...
sorunlar hep aynı! ve hep tekrar yine yeni yeniden! huylu huyundan vazgecmez! bırını halletsen baskası cıkar! kızlar size tavsıyem, bukadar ıyı olmayın lutfen, SORUNU SIZ CIKARIN! SORUN SIZ OLUN! siz rahatsız olacagınıza onlar rahatsız olsun! sız herseyı dortdortluk yapmaya calıstıgınız surece eşiniz ve ailesi kendılerını bırsey sanıp sorun olmaya devam edecekler! boşverın onları, yaptıkları salaklıkları yoksayın, önemsemeyin! (elde değil ama cabalayın)
siz onların canını sıkın, sız onları sıkayet edecegınıze onlar sızı sıkayet etsın! cunku benım esımın aılesı nekadar suclu olursa olsun eşim bana annnemler hiç şikayet etmıyor ama sen sureklı sıkayet edıyorsun, memnuniyetsızsın, geçinmeyi bilmiyorsun dedi durdu 5 yıldır,
ocakda ılk tup bebek denemesındede benı cıleden cıkarttılar kavga kıyamet, ben bu sefer onları yok saydım, onlarla ılgılı konusmadım, telefonlarına cıkmadım, onlara gıtmedım tam 3 ay! madem bana saygı gostermıyorlar nerede duracaklarını bılmıyorlar bundan sonra onlarla gorusmek ıstemıyorum dedım. 3 ayın sonunda muma döndü aileside eşimde, şimdilik çok sukur hersey yolunda, mesafeyi koruyorum bende fazla samımı degılım, size tavsıyem kendınızı uzmeyın lutfen, olan sıze olcaka, allah korusun bebegınıze bırsey olsa eşiniz dahıl onların hıcbırının umrunda olmaz, utanmadaan bebegın sızın yuzunuzden dustugunu bıle soylerler bu tıp ınsanlar, ben ıkı kez dusuk yaptım(sorun esımın spermlerının dna sının hasarlı olması) dusukler bıle bana mal edıldı,
o yuzden elde olsada olmasada en azından bebekler dogana kadar sabredın; bebekler dogunca (bebeklerı koz olarak kullanmak degıl amac tabıkı ama) sız 1-0 onde olacaksınız cunku torunlarını gorememe korkusuna kapılıp kendılerıne cekı duzen verıyorlar
tugbacım cok guzel yazmışsın cok haklısın ama benımkı acayıp ınat benım aılmede yakında oturuyor mesela ben kouşmuyorumya hanı aılesı ıle hemen bır arıza çıkarıyor dıyorkı bende sızınkılere gıtmem 30 kusur yasına geldı cocuk gbı bnle ınatlaşmaktan vazgecmedı... valla gıttığı yere kadar gıder kımse bulunmaz hınt kumaşı değil hepımız canı herseyden herkesten değerli... umarım hersey yoluna gırer gırmezse arkamdan ole baka kalır zamanı gelınce....
canım benim sen doğru yoldasın. tarzın,uslubun çok hoşuma gitti. bizde de dün sıcak savaş vardı. gece 2-3 ben hala ağlıyorum. ölmeyi bile istedim ama neyse! Rabbim gönlüne göre en güzel şekilde nasip etsin inş. acsessin dediği gibi boşver takma tamamen bebişlerine odaklan. Allah emanet ol bebişlerinle beraber inşşşşş:))
cnm kendin git eşim hasta de. noluyobu adamlara ya herkes ayrı krizde. şaşırdım valla:44:Bende geldim al bir dertli daha daha barışalı 1 hafta olmadan beni yine üzdü akşamdan berigözlerim şişti başım davul gibi ama hiç yüz vermiyeceğim kararlıyım.Kötü olan şey yarın annemlere gidecektik şimdi bu halde bende gitmek istemiyorum annemlere ne diyeceğim üstelik annemler çarşamba günü memlekete gidiyorlar 1,5 ay göremeyeceğim.
cnm kendin git eşim hasta de. noluyobu adamlara ya herkes ayrı krizde. şaşırdım valla:44:
Bende geldim al bir dertli daha daha barışalı 1 hafta olmadan beni yine üzdü akşamdan berigözlerim şişti başım davul gibi ama hiç yüz vermiyeceğim kararlıyım.Kötü olan şey yarın annemlere gidecektik şimdi bu halde bende gitmek istemiyorum annemlere ne diyeceğim üstelik annemler çarşamba günü memlekete gidiyorlar 1,5 ay göremeyeceğim.
aycenım benım annemde bugun memlekete gıttı kısa surelı ama dun tek başıma gıttım anneme tartıştık dedım dediğin gbi anlıyorlar... ama bunların hepsının hesabını soracağım gunler çok yakın..
Bende geldim al bir dertli daha daha barışalı 1 hafta olmadan beni yine üzdü akşamdan berigözlerim şişti başım davul gibi ama hiç yüz vermiyeceğim kararlıyım.Kötü olan şey yarın annemlere gidecektik şimdi bu halde bende gitmek istemiyorum annemlere ne diyeceğim üstelik annemler çarşamba günü memlekete gidiyorlar 1,5 ay göremeyeceğim.
Kizlarrrr! Size surprizim varrrrr!!!! Kontrolum vardi! Rabbime yuzbinlerce milyonlarca kez sukurler olsun ki hersey yolunda gidiyor! 15 haftalik olduk bugun! Veeee o birrrr KIZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?