Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizlar bugun transferin 4. Gunu ve giderek cogalan gogus agrilarim var umarim bu iyiye isarettir test icin son 8 gun evde test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi:)
canım bence çok erken şimdi yapsanda çıkmaz yapıpda kendine strese girme
Biliyorum cnm beklemek cok zor Rabbim sabir versin surekli vucudumu dinliyorum elimde olmadan herseyden acaba hamileliyim diye dusunuyorum suan birde izine ciktim butun gun evdeyim Ramazanda biyerede fazla cikilmiyor..
canım internetten puzzle oynamayı denesene çok güzel vakit geçiyo bilmiyorsan sana bir site tavsiye edeyim .
tamam canım özelden sana atıcam sayfanın adresini .ben istanbulda oturuyorumOlabilir severim puzzle oynamayi yok cnm ben Belçikadayim sen İstanbuldamisin?
deax nedesin ya kaçgündür sen yazarsın die girp girip bakıyommm ama yoksun çok merak eddim seni kuzum gel arık haber et bize pozitif haberini bide ikiz olursa çifte mutlulukda yaşata bilirsin cnm benim
karamm valla bende çok merak ediyorum deax.nerelerde bu kızce
valla aycencim cumadan beri girip girip ona bakıyom belki yazmıştır die ses seda yok çok merak etim sen nasılsın kuzum
ne olsun canım bazen caresiz bazen cesaretli bazen durgun bazen neşeli hayat geçip gidiyo canım .bugün eşimle alışveriş merkezine gittik allahım sanki bütün bebekler oraya toplanmış valla onları görünce içim bir tuhaf oluyo duygasallaşıyorum sen nasılsın kuzum nasipse ne zaman başlıyorsun
Slm kizlar bugun transferin 4. Gunu ve giderek cogalan gogus agrilarim var umarim bu iyiye isarettir test icin son 8 gun evde test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi:)
Kızlarrrrrrr yanıyorum ben cok sıcak
bak 7 gün gün kaldı test gününe:) sakın erkenden test yapma canım. sonrasında moralin bozuluyor, motive olamıyorsun bu da bebeğin tutunmasını etkiliyor. rahat ol. inş sana sıkı sıkı tutunur. göğüs ağrıları çok kötü oluyor. o hassasiyet beni öldürmüştü. göğüs uçları hafif renk değiştiriyor, koyulaşıyor. inş. hamilesindir canım.
bende aynı senin ruh halindenim ben eylül 8 gibi başlıyorum cnm