- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
inşallah 2test iyi çıkar Allahın izniyle.. bilmiyorumki düşüklerden sonra sanırım geç olunuyor böyle çevremde soracağım kişide yok internetten baktım.tamam tartışma yaşanır ama uzatılmaz gunlerce uzatıyor ve boşu boşuna ıkımızde uzuluyoruz her tartışmamızda boşanalım tamam dıyorum gıt dava aç ama yok sen aç ya bilafı soyleyınce yapacaksın yada soylemeyeceksın bizim durum çok komik ya kavgalar okadar komık şeylerden çıkıp nerelere gelıyor ınanamazsın. sonumuz hayır olsun ne dıyeyım. tedavımde bıle bnle kavga ettı ve butun ıgnelerımı kendım vurdum tek basıma doktora gıttım. ınsanın kendınden başka kımsenın faydası dokunmuyor bunu bana çok ıyı ogrettı eşim.bakalım bu tedavım nasıl gececek bu gerginlikle vucut beyın rahat değil ki belli bişeyler guzel gelişssin her anım stres Allahıma dua edıyorum tez zamanda sağlıklı hayırlı bır evlat ver dıye en azından benımle ugrasmayı bırakır. ama ıntıkamım çok acı olacak.. BU ARADA bacaklarım blim ağrıyor kaç gundur oldum dıyorum tuvalete gıdıyorum beyaz akıntı var ve kasımlarıma iğne batması oluyor acaba tatilde üşüttüm mü diye düşünüyorum. bide hamile çıkarmışım milyarda %1 ihtimal olurda neyse Rabbimden umit kesilmez.
tam yazını okurken inş hamileisndir diye düşünüyordum ki sen yazmışsın. Rabbim dilerse olur, nedne olmasın. inş en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir ve sen onunla meşgul olursun. gerisi hiç önemli değil. ben de burada yalnızım. iğnelerimi kendim yaptım. transferimde dahi basit bir sebeple beni yalnız bıraktı. tedavilerim hep ağlayarak geçti. ama inş senin bu defa öyle olmaz. kendi kendine yetebilmen çok güzel. bilmiyorum ama hep senin hamile olacağına çok inanıyorum. bebişini kucağına alman için dua ediyorum. ama inan eşin için üzülme. hepsi aynı fabrikasyon hatasıyla doğuyor desem abartmış mı olurum:)