2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Haklisin cnm sadece sabirsizim Rabbim insallah bebeklerimi bana bagislar. Acaba gogus agrilari bukadar erken olabilirmi yada kullandigim ilactanmidir? Kendimi fazla umitlendirmekte istemiyorum cunku sonrasi daha buyuk hayalkirikligi oluyor

canım belirtilere hiç takılma bence onlar ilaçtan olabilir sen keyfini cıkar (demesi çok zor biliyorum ama )

canım aycenin dedi gibi sen onlara takılma ilaçlar yapıyo onu benimde göğüslerim dokunulmicek gibiydi ama biliyosun oyüzden belirtilerle kafa yorma adepde olsen rahat ol allahın izniyle bebeğin seninle olsun deax gene yok noldu acaba ya numarasını bilendemi yok arasa ne alemde acaba

Sagolun kizlar bende biseylerle oyalanmaya calisiyorum temizlik falanda yapamiyorumki yoksa kendimi temizlige verirdim:)) cumartesi evde test yapcam pazarteside kan aldircam.. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.. Aminn Dualarinizi eksik etmeyin

Allah yardımcın olsun canım (( klımalı ortama git dicem ama oda çarpar sen en ıyısı ılık dus al iyi gelir :))

Canim nasilsin nezaman basliyorsun tedaviye? Dualarim seninle

Klima rahatsiz ediyor, su iciyorim ama fena valla zor geciyor
valla bencede çok sıcak
Bayginlik geciriyirum valla

şuan elimde bir kitap var " küçük mucizeler dükkanı" tavsiye ediyorum

Haklisin cnm sadece sabirsizim Rabbim insallah bebeklerimi bana bagislar. Acaba gogus agrilari bukadar erken olabilirmi yada kullandigim ilactanmidir? Kendimi fazla umitlendirmekte istemiyorum cunku sonrasi daha buyuk hayalkirikligi oluyor

seni çok iyi anlıyorum canım. bu belirtilerin çoğu ilaçlardan. çünkü gebelik belirtileri için çok erken. 5-6. haftadan sonra belirtiler başlıyor. ayy ya inş. hamileisndir. Rabbim gönlüne göre hayırlı bir şekilde nasip etsin. kendini eve de mahkum etme. arkadaşlarına takıl. onlar gelsin. kendini yormadan gezebilirsin. sıkılma sıkıldıkça bedenini dinliyor insan. Allah yardımcın olsun canım.

Canim nasilsin nezaman basliyorsun tedaviye? Dualarim seninle

Klima rahatsiz ediyor, su iciyorim ama fena valla zor geciyor

Bayginlik geciriyirum valla

canım ben tedavıye agustos eylul gbi başlayacağım Rabbım nasıp ederse ama bu sefer herşeyi oluruna bırakıcam geceç tedavımde cok stres yaptım ne oldu olan bana oldu ben yıprandım uzuldum. Rabbımden dıleyeceğim o verırse olur vermezse yine denerim napalım cok zor ya ınan cevremde o kadar ok hamıle olan ınsan varkı hemde normal yoldan bazen resımlerını gorup ağlıyorum ama ınanıyorum Rabbım bız hasret cekenlerede verecek..

canım sakın üzülme, daha doğrusu kendini yıpratma. İnanıyorum ki Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatacak. evlat hasreti çeken herkese inş. yavrularını kucaklarına almayı nasip eder. çok gençsin. bizim yaş ileri. bu yüzden sakın moralini bozma. sen de dualarımdasın. Rabbim inş. gönlümüzde olanı hayırlı kılsın ve nasip etsin.

saol canım çok teşekkür ederim..haklısın ama bazen boyle duygusallıklar yaşayabılıyorum elimde değil istem dışı.Rabbım kımseye bızım yasadıklarımız yasatmasın... evlat hasretı dusmanın bıle cekmesın zor cok zor..

canım senı cok ıyı anlıyorum, ılk tedavımdede bende senın gıbı cok stres yapmıstım, bılıyorum ınsanın elınde degıl ama sen yınede cok sıkıntı yapmamaya calıs bu sefer, ben bu sefer herseyı oluruna bıraktım basımdan neler gectı degerım senın degerınden daha dusuktu, ustelık sakır sakır kanamam oldu 1 hafta boyunca, ama bak cok sıukurler olsun devam edıyor, ınsaallah saglıkla da dogar,
bende sankı butun kadınlar bana ınat hamıle, butun babaların kucagında yenı dogmus bebekler goruyordum ama algıda secıcılık sımdı kımseyı gormuyorum hamıle kendımden baska, tez zamanda sende hamıle kalır ve saglıcakla dogum yaparsın, ama sakın olmaya calıs, cok olumsuz cok negatıftın ılk tedavınde, sankı kotuyu bekler gıbı degıl ıyı gelecekmıs gıbı tamam mı?

çok haklısın bak benı çok iyi takip etmişsin ya okadar çok olumsuz olaylar olduki ben poztif sonucu aldığımda çok etkilendim evet olumsuz çok düşündüm ama kendımı hazırladım yoksa boş gebelikten sonra toparlanmam zor olur. inşallah rabbım bu sfer yine olumlu sonuç nasıp ederde ama bebeklerım sağlıklı gelişerek bu yasadıklarımın hepsını unuturum saolun desteğiniz için. inşallah bnde senın gbi sonunda evladımı kucağıma alırım.

kızlar selam nasılsınız ? dün görümcem ve çocukları eşi geldi. bütün gün yemek hazırlık derken öğlen kedim kayboldu. sokaklardas sitede ağlaya ağlaya gece 12 ye kadar dolandım benim için manyak demiştir kocamın sülalesi heralde. gerçi halime acıyıp arama kurtarma ekibi kurdular 1 saat onlar da aradılar. kedi gece 2 de lütfetti benim yüz göz şişti ama ağlamaktan. saatlerce kedi aramaktan ayaklarım davul gibiydi. son hamile felaketim de böyle kızlar siz de ne var ne yok? deaxtan hala haber yok sanırım. umarım herkes için herşey yolundadır. öptüm sizi.

ayyy canım senin kedi yaramaz herhalde belkide duydu ki bebek geliyor pabucum dama atılacak bıraz rahatlamak ve hava almak için çıkmıştır canım .bizlerde ne yapalım kendim için söyleyeyim 3 aylık tatile girdim biz şuan evde sıcaklarla boğuşuyorum ve yoğun tempolu bir yıldan sonra eve alışmaya çalışıyorum tam alıştım derken iş başlar .şimdi işimle ilği projeler hazırlıyorum .

Son düzenleme:

cnm ne güzel tatile girmişin yayıl akşama kadar keyif yap, tadını çıkar. sayılı gün çabuk geçer bi bakmışın tatil bitti. bizim misafirler yarın kapadokya ordan antalya 1 hafta yoklar sonra geri dönücekler ay başına kadar. ağustosun başında da biz tatile çıkıcaz. gün sayıyorum resmen.

sende bu arada biraz kafanı dinle bu boşlukta .canım az kalmış tatilde inşallah güzel güzel geçer dinlenmiş olarak geri dönersin.

günaydın kızlar...
nasılsınız bu sabah? ben uykusuz ama güzel bir güne başladım. rüzgar esiyor. sabaha karşı çok üşümüşüm. şimdi işyerinde camlar açık, gayet güzel. umarım sizin oralar da serindir:)

günaydın cnm burası da serin. hatta üstüme hırka aldım bugün yarın yağmurlu gösteriyo meteo

günaydın cnm burası da serin. hatta üstüme hırka aldım bugün yarın yağmurlu gösteriyo meteo

günaydın taze anneler nasılsınız bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak heyecanla beklıyorum bende bir değişiklik yok bildiğiniz gbi yerimde sayıyorum dusukten sonra hasta olamadım 35 gun geçti onu beklıyorum kocamla konuşmuyorum benı cok uzuyor sonumuz hayrolsun benım onuniçin yaptığım fedakarlıkları karşısında bana yaptıkları çok zoruma gidiyor.kafam karma karışık....

canım ben de iyiyim idare eder. cinsiyeti belki haftaya pazartesi belli olabilir. 2 tarama testi yapılacak. inş. sonuç temiz çıkar. sen neden hala hasta olamamışsın ya. o da sende sııntı yapıyordur. eşinle sorunlarınız var anladığım kadarıyla. biz de öyleyiz. bir gün iyiyiz 5 gün kötüyüz. garip bir hal aldı iyice. ortada sorun yok, sorun oluşturuyor. zaten gösterdiği bir alaka yok. yani canım erkeklerin hepsi aynı. sen alttan aldığın sürece iyi oluyor, işler yürüyor. alttan almayı bırakırsab sorunlar gün yüzüne çıkıyor. sabırlı olmaya çalış. bir de tüp bebek tedavileri maddi manevi insanı yıpratıyor. bizi de en çok bu tedaviler etkiledi. Oruç ta tutuyorsa daha sıkıntılı oluyordur, sen de hasta olmayınca hormanlar altüst:)))) anlamaya çalış. yada boşver en iyisi. seni bekleyen iki bebişin var. 2 minicik yavrun var. onları düşün mutlu ol. tedavine hazırlan. kafanı dağıt. o da inş.seni anlayacaktır, hatalarını görecektir. sen saygından sevgnden ödün verme. kazanan sen olursun inş.

inşallah 2test iyi çıkar Allahın izniyle.. bilmiyorumki düşüklerden sonra sanırım geç olunuyor böyle çevremde soracağım kişide yok internetten baktım.tamam tartışma yaşanır ama uzatılmaz gunlerce uzatıyor ve boşu boşuna ıkımızde uzuluyoruz her tartışmamızda boşanalım tamam dıyorum gıt dava aç ama yok sen aç ya bilafı soyleyınce yapacaksın yada soylemeyeceksın bizim durum çok komik ya kavgalar okadar komık şeylerden çıkıp nerelere gelıyor ınanamazsın. sonumuz hayır olsun ne dıyeyım. tedavımde bıle bnle kavga ettı ve butun ıgnelerımı kendım vurdum tek basıma doktora gıttım. ınsanın kendınden başka kımsenın faydası dokunmuyor bunu bana çok ıyı ogrettı eşim.bakalım bu tedavım nasıl gececek bu gerginlikle vucut beyın rahat değil ki belli bişeyler guzel gelişssin her anım stres Allahıma dua edıyorum tez zamanda sağlıklı hayırlı bır evlat ver dıye en azından benımle ugrasmayı bırakır. ama ıntıkamım çok acı olacak.. BU ARADA bacaklarım blim ağrıyor kaç gundur oldum dıyorum tuvalete gıdıyorum beyaz akıntı var ve kasımlarıma iğne batması oluyor acaba tatilde üşüttüm mü diye düşünüyorum. bide hamile çıkarmışım milyarda %1 ihtimal olurda neyse Rabbimden umit kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…