Haklisin cnm sadece sabirsizim Rabbim insallah bebeklerimi bana bagislar. Acaba gogus agrilari bukadar erken olabilirmi yada kullandigim ilactanmidir? Kendimi fazla umitlendirmekte istemiyorum cunku sonrasi daha buyuk hayalkirikligi oluyor
Allah yardımcın olsun canım(( klımalı ortama git dicem ama oda çarpar sen en ıyısı ılık dus al iyi gelir :))
canım çok zor. burası da çok sıcak. Allah'tan çalıştığım oda klimalı. klimayı aç otur canım serinlemenin yolunu bul. bol su iç. az önce ben de nerdeyse baygınlık geçiriyordum çok bunaltıcı.
Bayginlik geciriyirum vallavalla bencede çok sıcak
Sagolun kizlar bende biseylerle oyalanmaya calisiyorum temizlik falanda yapamiyorumki yoksa kendimi temizlige verirdim:)) cumartesi evde test yapcam pazarteside kan aldircam.. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.. Aminn Dualarinizi eksik etmeyin
Haklisin cnm sadece sabirsizim Rabbim insallah bebeklerimi bana bagislar. Acaba gogus agrilari bukadar erken olabilirmi yada kullandigim ilactanmidir? Kendimi fazla umitlendirmekte istemiyorum cunku sonrasi daha buyuk hayalkirikligi oluyor
Canim nasilsin nezaman basliyorsun tedaviye? Dualarim seninle
Klima rahatsiz ediyor, su iciyorim ama fena valla zor geciyor
Bayginlik geciriyirum valla
canım ben tedavıye agustos eylul gbi başlayacağım Rabbım nasıp ederse ama bu sefer herşeyi oluruna bırakıcam geceç tedavımde cok stres yaptım ne oldu olan bana oldu ben yıprandım uzuldum. Rabbımden dıleyeceğim o verırse olur vermezse yine denerim napalım cok zor ya ınan cevremde o kadar ok hamıle olan ınsan varkı hemde normal yoldan bazen resımlerını gorup ağlıyorum ama ınanıyorum Rabbım bız hasret cekenlerede verecek..
canım sakın üzülme, daha doğrusu kendini yıpratma. İnanıyorum ki Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatacak. evlat hasreti çeken herkese inş. yavrularını kucaklarına almayı nasip eder. çok gençsin. bizim yaş ileri. bu yüzden sakın moralini bozma. sen de dualarımdasın. Rabbim inş. gönlümüzde olanı hayırlı kılsın ve nasip etsin.
canım ben tedavıye agustos eylul gbi başlayacağım Rabbım nasıp ederse ama bu sefer herşeyi oluruna bırakıcam geceç tedavımde cok stres yaptım ne oldu olan bana oldu ben yıprandım uzuldum. Rabbımden dıleyeceğim o verırse olur vermezse yine denerim napalım cok zor ya ınan cevremde o kadar ok hamıle olan ınsan varkı hemde normal yoldan bazen resımlerını gorup ağlıyorum ama ınanıyorum Rabbım bız hasret cekenlerede verecek..
canım senı cok ıyı anlıyorum, ılk tedavımdede bende senın gıbı cok stres yapmıstım, bılıyorum ınsanın elınde degıl ama sen yınede cok sıkıntı yapmamaya calıs bu sefer, ben bu sefer herseyı oluruna bıraktım basımdan neler gectı degerım senın degerınden daha dusuktu, ustelık sakır sakır kanamam oldu 1 hafta boyunca, ama bak cok sıukurler olsun devam edıyor, ınsaallah saglıkla da dogar,
bende sankı butun kadınlar bana ınat hamıle, butun babaların kucagında yenı dogmus bebekler goruyordum ama algıda secıcılık sımdı kımseyı gormuyorum hamıle kendımden baska, tez zamanda sende hamıle kalır ve saglıcakla dogum yaparsın, ama sakın olmaya calıs, cok olumsuz cok negatıftın ılk tedavınde, sankı kotuyu bekler gıbı degıl ıyı gelecekmıs gıbı tamam mı?
kızlar selam nasılsınız ? dün görümcem ve çocukları eşi geldi. bütün gün yemek hazırlık derken öğlen kedim kayboldu. sokaklardas sitede ağlaya ağlaya gece 12 ye kadar dolandım benim için manyak demiştir kocamın sülalesi heralde. gerçi halime acıyıp arama kurtarma ekibi kurdular 1 saat onlar da aradılar. kedi gece 2 de lütfetti benim yüz göz şişti ama ağlamaktan. saatlerce kedi aramaktan ayaklarım davul gibiydi. son hamile felaketim de böyle kızlar siz de ne var ne yok? deaxtan hala haber yok sanırım. umarım herkes için herşey yolundadır. öptüm sizi.
ayyy canım senin kedi yaramaz herhalde belkide duydu ki bebek geliyor pabucum dama atılacak bıraz rahatlamak ve hava almak için çıkmıştır canım.bizlerde ne yapalım kendim için söyleyeyim 3 aylık tatile girdim biz şuan evde sıcaklarla boğuşuyorum ve yoğun tempolu bir yıldan sonra eve alışmaya çalışıyorum tam alıştım derken iş başlar .şimdi işimle ilği projeler hazırlıyorum .
cnm ne güzel tatile girmişin yayıl akşama kadar keyif yap, tadını çıkar. sayılı gün çabuk geçer bi bakmışın tatil bitti. bizim misafirler yarın kapadokya ordan antalya 1 hafta yoklar sonra geri dönücekler ay başına kadar. ağustosun başında da biz tatile çıkıcaz. gün sayıyorum resmen.
günaydın cnm burası da serin. hatta üstüme hırka aldım bugün yarın yağmurlu gösteriyo meteogünaydın kızlar...
nasılsınız bu sabah? ben uykusuz ama güzel bir güne başladım. rüzgar esiyor. sabaha karşı çok üşümüşüm. şimdi işyerinde camlar açık, gayet güzel. umarım sizin oralar da serindir:)
günaydın kızlar...
nasılsınız bu sabah? ben uykusuz ama güzel bir güne başladım. rüzgar esiyor. sabaha karşı çok üşümüşüm. şimdi işyerinde camlar açık, gayet güzel. umarım sizin oralar da serindir:)
günaydın cnm burası da serin. hatta üstüme hırka aldım bugün yarın yağmurlu gösteriyo meteo
günaydın taze anneler nasılsınız bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak heyecanla beklıyorum bende bir değişiklik yok bildiğiniz gbi yerimde sayıyorum dusukten sonra hasta olamadım 35 gun geçti onu beklıyorum kocamla konuşmuyorum benı cok uzuyor sonumuz hayrolsun benım onuniçin yaptığım fedakarlıkları karşısında bana yaptıkları çok zoruma gidiyor.kafam karma karışık....
canım ben de iyiyim idare eder. cinsiyeti belki haftaya pazartesi belli olabilir. 2 tarama testi yapılacak. inş. sonuç temiz çıkar. sen neden hala hasta olamamışsın ya. o da sende sııntı yapıyordur. eşinle sorunlarınız var anladığım kadarıyla. biz de öyleyiz. bir gün iyiyiz 5 gün kötüyüz. garip bir hal aldı iyice. ortada sorun yok, sorun oluşturuyor. zaten gösterdiği bir alaka yok. yani canım erkeklerin hepsi aynı. sen alttan aldığın sürece iyi oluyor, işler yürüyor. alttan almayı bırakırsab sorunlar gün yüzüne çıkıyor. sabırlı olmaya çalış. bir de tüp bebek tedavileri maddi manevi insanı yıpratıyor. bizi de en çok bu tedaviler etkiledi. Oruç ta tutuyorsa daha sıkıntılı oluyordur, sen de hasta olmayınca hormanlar altüst:)))) anlamaya çalış. yada boşver en iyisi. seni bekleyen iki bebişin var. 2 minicik yavrun var. onları düşün mutlu ol. tedavine hazırlan. kafanı dağıt. o da inş.seni anlayacaktır, hatalarını görecektir. sen saygından sevgnden ödün verme. kazanan sen olursun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?