• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

molifera kullanıcısından alıntı

Anne Olmak, umut Etmek demektir ...
Anne Olmak, ASLA vazgeçmemek demektir ...
Anne Olmak, hesapsızca sevmek demektir ...
Anne Olmak, sorumluluk demektir ...
Anne Olmak, SADECE Kendini düşünmekten ömür boyu Vazgeçmek demektir ...
Anne Olmak, kaç yaşına gelmiş Olursa olsun çocuğunun Aç Olup olmadigindan endişelenmek demektir ...
Anne Olmak, uykusuz geceler demektir ...
Anne Olmak, hayatı çocuğuyla Birlikte Yeniden yaşamak ve Öğrenmek demektir ...
Anne Olmak, Güçlü ve cesur Olmak demektir ...
Anne Olmak, Mutluluk demektir

çok güzel anlatmış......

Slm kizlar bugun 2 embryo transferim gerceklesti. benim transfer olayi cok zor ve agrili geciyo sizdede oylemi? Simdi 22 temmuza kadar beklicez test icin tedavinin en zor kismi zaten su bekleme surecleri Allahim hepimize sabir versin.. Aminn

hayırlı olsun canım inş bebeklerin hep seninle olur allah yardımcın olsun emeklerini hayallerini boşa gidermesin inş..

Slm kizlar bugun 2 embryo transferim gerceklesti. benim transfer olayi cok zor ve agrili geciyo sizdede oylemi? Simdi 22 temmuza kadar beklicez test icin tedavinin en zor kismi zaten su bekleme surecleri Allahim hepimize sabir versin.. Aminn

canım dun aklım sendeydi çok sevındım bugün Cuma hepınız için dua edicem Allahım inşallah hepimizin bu sefer yüzüne güler... benim içimde acayip bir umudum var bence Rabbim bu sene hepimize anne olma duygusunu tattıracak inşallah. hayırlı haberlerle gel inşallah..

canım hayırlı olsun. en önemli aşamaya geldin. çok zor bu bekleme kısmı. ama benim iki transferde de ağrı hissetmedim. acaba çok idrara sıkışık olduğun için mi? tedavinin en rahat kısmıydı transferler. kendine dikkat et. banyonu mümkün olduğunca uzat en az 3-4 gün yapma, yapınca da ılık suyla, ayakta ve kısa süreli. ben etkili olduğuna inanıyorum. okuduklarımdan bunu gördüm. Rabbim yardımcın olsun. inş çok kolay geçer hiç farkına varmazsın. ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur inş. Allah'ın izniyle pozitif haberlerini alırız inş .

günaydın kızlar....
günaydın deax... nasılsın canım? kan vermeye gittin mi? galiba test günün bugündü! İNŞ pozitif haberlerini alırız canım. Rabbim yardımcın olsun. heyecanla seni bekliyoruz. dualarımız senin için

günaydın kızlar....
günaydın deax... nasılsın canım? kan vermeye gittin mi? galiba test günün bugündü! İNŞ pozitif haberlerini alırız canım. Rabbim yardımcın olsun. heyecanla seni bekliyoruz. dualarımız senin için

bende merak içindeyim inşallah hayırlı haberlerle gelecek ben inanıyorum bu mubarek gunlerde hepımız güzel haberler alacağız.

Meraba kızlar ben ne zamandır giremiyorum ceza almıştım:)biz iyiyiz kasık ve bel ağrılarım ayakta durunca çok fazla Artıyo ne zaman gececek acaba bunlar:(dünde sol bacağımda kalçama doğru ağrılar hissettim.bulantı kusmam hiç olmadı benim rahatım o yönden.bende durumlar böle sizde ne var ne yok test yaptırcak kızlar hayırlı haberlerl gelsinler inş

Meraba kızlar ben ne zamandır giremiyorum ceza almıştım:)biz iyiyiz kasık ve bel ağrılarım ayakta durunca çok fazla Artıyo ne zaman gececek acaba bunlar:(dünde sol bacağımda kalçama doğru ağrılar hissettim.bulantı kusmam hiç olmadı benim rahatım o yönden.bende durumlar böle sizde ne var ne yok test yaptırcak kızlar hayırlı haberlerl gelsinler inş

bulantı kusman olmasın amannn o cok kotu, ben mahvoldum! dogurana kadar boyle sıkıntılı gececek galıba

canım çok da dillendirme bulantım yok diye, ben 8. haftamdaydım zerre bulantım yoktu hatta hamileliğimden şüphelenmeye başlamıştım artık sonra bir başladı ooooooooooooy sorma iştahsızlık bulantı, fenaydı valla. şuanda sadece sabah bulantılarım kaldı. insallah senin hiç olmaz. haftaya bizim yavrunun cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz bakalım...

bulantı kusman olmasın amannn o cok kotu, ben mahvoldum! dogurana kadar boyle sıkıntılı gececek galıba
Yok canım ya sonuna kadr devam etmez heralde:26:olsada sonunda meleğîne kavuşcan öyle düşün:)
canım çok da dillendirme bulantım yok diye, ben 8. haftamdaydım zerre bulantım yoktu hatta hamileliğimden şüphelenmeye başlamıştım artık sonra bir başladı ooooooooooooy sorma iştahsızlık bulantı, fenaydı valla. şuanda sadece sabah bulantılarım kaldı. insallah senin hiç olmaz. haftaya bizim yavrunun cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz bakalım...

Kendi kendine nazar değdirdin:)ne heyecanlıdır cinsiyet öğrenmek bizim daha çok var:)

Sagolun CANlar Allah hepinizden razi olsun.. Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hickimseyi evladsiz birakmasin.. Aminn buarada benim karin ve bel agrim var bu iyimi kotumu bilmiyorum hamile kalan arkadaslar bana bilgi verebilirmisiniz..

Sagolun CANlar Allah hepinizden razi olsun.. Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hickimseyi evladsiz birakmasin.. Aminn buarada benim karin ve bel agrim var bu iyimi kotumu bilmiyorum hamile kalan arkadaslar bana bilgi verebilirmisiniz..

İyi canım iyi merak etme olacak inş:)benim bide kasık batmalarım oluyodu yatıp kalkarken.farklı bi his oluyo anlıyosun zaten ama umutlanmamak için kendini kaptırmıyosun:emir_bebek:

op belirtiler bende de vardı ama canım sen hiç takılma belirtilere. sadece pozitif düşün. elini göbeğine koy. ayetel kürsini oku, üfle. onu sev. gerisini düşünme. bol su iç, kuru meyveler ye. kabız olmamaya çalış.

ağzını hayra aç canım. inş. öyle devam etmez. kısa sürede geçmesini diliyorum

gececek canım inşalalh hepsi geçecek onemli olanda sonunda evlatların seninle olacak. ikiz annesi knd dikkat et ::)

amin canım amin inşallah.. benm ılk gebeliğimde olmamıştı. inşallh bunlar olumlu belirtilerdir.

gececek canım inşalalh hepsi geçecek onemli olanda sonunda evlatların seninle olacak. ikiz annesi knd dikkat et ::)

amin canım amin inşallah.. benm ılk gebeliğimde olmamıştı. inşallh bunlar olumlu belirtilerdir.

Darısı sana olsun canım en kısa zamanda çifter çifter seninde olsun inş:)

canım yaaa çok merak ettik inşallah şu mübarek günlerin yuzu suyu hürmetine bize güzel haber ver canım

günaydın kızlar... nasılsınız? ben bugün gayet iyiyim. hafta sonu olduğu için geç kalktım. işe gitmek yok:) ama evde temizlik, ütü, çamaşır offff bir sürü iş var. kahvaltımı yaptım. birazdan kalkıp işlere koyulacağım. Rabbim yardımcımız olsun inş.

deaxtan ses seda yok. ne yaptı acaba çok merak ettim? umarım iyidir.

Back