canım ben de nisan da yaptırdım ama malesef negatif sonuç aldım.2 tane dondurulmuşum var.haziranda tekrar başlıycam ve temmuzda transfer olacak inş.
sende benim gibisin bende mayıs 14 de aldım kocaman bi negatif ama ben eylülde başlicem şu ramazan ağustoa sıcakları bi bitsin bana ilk bitane koydu tutmadı işde ikitane dondurulmuşum var yalvar yakar yaptım ama gene bitane koycak napalım nasip olca varsa bitaneylede olur sana kaçtane koycak
yasa gerği 35 yaş altına yapmıyoruz dedi üçüncü denemede ancak koyuyolarmış iki tane n alaka yeniden dondurulmuşun varsa onla yapmak daha manıklı bu hastanelerde varya para lasakda nasıl alsaka bakıyolarcanım ben de 6 mayısta aldım.ben öğretmenim ve tatile denk gelsin istiyorum.kısmet tabi ama hareketten tutmadı diye düşündüm ilkinin.5 gün sonra işe başlamıştım çünkü.kaç tane transfer eder bilmiyorum konuşmadık çünkü.ama zaten doktor baştan başlamak istedi ama biz istemedik.tabi canım tutacağı varsa tutar.
yasa gerği 35 yaş altına yapmıyoruz dedi üçüncü denemede ancak koyuyolarmış iki tane n alaka yeniden dondurulmuşun varsa onla yapmak daha manıklı bu hastanelerde varya para lasakda nasıl alsaka bakıyolar
bizimki de yapmaya bilir.aynen canım para almak için yapıyorlar.hayırlısı olur inş.bi de çözülürken sorun çıkabiliyormuş falan korkuyorum aslında.hayırlısıyla bebişlerimizi bi kucağımıza alsak ancak o zaman biter bizim stresimiz...
amin cnm inşlh da ben çok nadir duydum kötü çözüleni ama şöle bişide var tutacaksa hertürlü tutuyo benim bi tanıdım var ikinci tüpbebeğinde yine tek emriyo edildi hemde üçüncü gün emriyosu ve 4de bölündü ikincimi üçüncümü ne kalite geçen doğum yaptı hemde üçüzü oldu hala ona şaşkınım düşün 4 hücreli tek emriyo tutmuşken üçüzü olduD
dua edip beklemekten başka çaremiz yok zaten tabi birde sabırlı olmak lazım.inş bizlerinde tutar canım.arkadaşına çok şaşırdım maşallah 1 embriyo 3 bebek :)) canım 5.gün embriyosunda çoğul gebelik ihtimali daha az diye duymuştum bende.1 tane sağlıklı olsun yeter.2.bebişte hiç stres yapmıycam zaten olur ya da olmaz.1 tanesi olsunda hayırlısıyla.
senin beşinci gün emriyosu sanırım benim üçüncü gün emryosu evet benbile şok olmuştum bi müddet gelemedim hem üçüncü gün hem tek emyo hem 4 de bölünde allahım güzel allahım verici allah o isterse neler olurkii yeterki ol dedin inşlh bizlerde güzel haberler alırız bende bitanesine bile razıyım
inş canım.inan sürekli dua ediyorum.tanıdığım tanımadığım herkese.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.inş bizde burdan güzel haberlerimizi veririz.hamileyim yazmayı o kadar çok istiyorum ki.allahım bize de nasip etsin inş.
amin tatlım amin inan bende çok dua ediyom herkese allahım duysesimiz habul et dualarımızı isteyen buyolda çaba gösteren şu kularımızı gör sesini duyda biran önce meleklerimizi bize yolla şu güzel günler aşkına aminn
baharcım nasılsın nasıl gidiyor annelik tatlım hiç üzülme sitres yapma bebeğin seninle allahın izniyle allahım kucağınada almayı nasip etsin cnm
canım izmirdeyim tedavi olduğum doktora özel hastaneye gidiyorum 4 boyutlu değil sanırım normal ultrason inş benimde duyulur bugün ruh gibi ölü gibiyim gözümü açamıyorum kafamı kaldıramıyorum gücüm kuvvetim halim kalmadı allahım yardım etsin çok dua ediyorum hafiften kanamamda vardı ama bugün oda yok oldu sanki sonra gelmezse eğer ağrımda kalmadı inş iyiye işarettir..sürekli yatıyorum hiçbişey yapamıyorum burda nerde 3 boyutlu var bilmiyorumda bi araştırayım bende..
Arkadaşlar birşey soracağım. Bizim hamilelik haftamız neye göre belli oluyor. Doktor bana yaklaşık 4 hafta 5 gün dedi. Ama benim hesabıma göre daha fazla çıkıyor. Bir olumsuzluk mu var ki? Benim hesaba göre 5 hafta 3 günlük olması lazımdı. 5 günlük fark var. Birde başka doktora gittim o karından muayene yaptı. Keseyi daha küçük gördü. Acaba karından ve vajinal ultrasonda fark ediyor mu? Kafam karıştı. Yokse bebeğim ölüyor mu? Işteki arkadaşım 5 aylık hamile halen farklı doktorlar farklı diyor dedi. Normal mi bu durum
kızlar nasılsınız ne oldu bu topiğe bugun üzgün bir hava oluşmuşbaha r canım benim hemen umutsuzluğa kapılma senin beben geç tutundu belki ondan duymamıştır doktor başka bir doktora ve son teknoloji bir ultrasona gir dualarım seninle canım iyi düşün iyi olsun rabbim hakkında hayırlısını versin bol bol dua et rabbim yar ve yardımcın olsun.
aycen canım senin içinde aynı şeyler geçerli rabbim hakkında her şeyin hayırlısını versin.evladın sağlıklı sihatli hayırlı olanından nasip etsin cümlemize canım üzülme demiyeceğim üzülmemek elde değil sadece sabır et ve rabbe sığın.rabbim yardımcın olsun..
be 83 canım ya sende biraz sakin ol arkadaşım korkuların var biliyorum ama böyle yaparak kendini strese sokma sakinleş.hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun herşey ve bol bol dua
sonuç alan arkadaşım seninde gözün aydın dilerim güzel bir hamilELİK geçirip bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.darısı bize olsun bizleride dualarına kat olurmu
hatmemin bugun transferi vardı bebeği ona insallah sımsıkı tutunurda evlilik yıLdönümü hediyesi olur insallah.mubarek cuma gününe geldi transferin kuzum insallah hayırlısıyla rabbim yüzünü güldürür..
ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız iyimisiniz .rabbim şu mubarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine bizleri bağışlasın dualarımızı kabul eylesin hakkımızda her şeyin en güzelini en iyisini nasip etsin insallah..benim misafirlerim var 1 kaç gündür çok sık gelemiyorum yarın gidiyorlar yine görüşürüz.hepiniz ALLAHA EMANET OLUN
canımcım sağol rabbim inşallah bu sefer hayırlı evlat nasip eder bebeğim bana tutunur evet bu gün evlilik yıl dönümüm 11.yıla giriyoruz allahım 10 yıllık hasretim bu yeni yılda biter inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin seninde tüm arkadaşlarımızın bu yolda emek veren veremeyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...kızlar nasılsınız ne oldu bu topiğe bugun üzgün bir hava oluşmuşbaha r canım benim hemen umutsuzluğa kapılma senin beben geç tutundu belki ondan duymamıştır doktor başka bir doktora ve son teknoloji bir ultrasona gir dualarım seninle canım iyi düşün iyi olsun rabbim hakkında hayırlısını versin bol bol dua et rabbim yar ve yardımcın olsun.
Aycen canım senin içinde aynı şeyler geçerli rabbim hakkında her şeyin hayırlısını versin.evladın sağlıklı sihatli hayırlı olanından nasip etsin cümlemize canım üzülme demiyeceğim üzülmemek elde değil sadece sabır et ve rabbe sığın.rabbim yardımcın olsun..
Be 83 canım ya sende biraz sakin ol arkadaşım korkuların var biliyorum ama böyle yaparak kendini strese sokma sakinleş.hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun herşey ve bol bol dua
Sonuç alan arkadaşım seninde gözün aydın dilerim güzel bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.darısı bize olsun bizleride dualarına kat olurmu
Hatmemin bugun transferi vardı bebeği ona insallah sımsıkı tutunurda evlilik yıldönümü hediyesi olur insallah.mubarek cuma gününe geldi transferin kuzum insallah hayırlısıyla rabbim yüzünü güldürür..
Ve diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız iyimisiniz .rabbim şu mubarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine bizleri bağışlasın dualarımızı kabul eylesin hakkımızda her şeyin en güzelini en iyisini nasip etsin insallah..benim misafirlerim var 1 kaç gündür çok sık gelemiyorum yarın gidiyorlar yine görüşürüz.hepiniz allaha emanet olun
canımcım sağol rabbim inşallah bu sefer hayırlı evlat nasip eder bebeğim bana tutunur evet bu gün evlilik yıl dönümüm 11.yıla giriyoruz allahım 10 yıllık hasretim bu yeni yılda biter inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin seninde tüm arkadaşlarımızın bu yolda emek veren veremeyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?