- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.656
- 798
inş canım ya bittim resmen dünden beri yarın gideyim diye düşünüyorum inş duyarız.inş sende duyarsın daha önce bakıldımı senin keseye kalp atışına..
ya baharcım nıye boyle umutsuzluga kapılıyorsun başkalarına ne bakıyon gülüm sen? onların 6. haftasına duyuluyor ama onların degerlerı 7. gunde 8. gunde pozıtıf cıkıyor, bızımkıler bıraz gerıden gelıyor zaten bılıyorsun bunu! bızımde sınavımız bu ıste dayanacagız!
isyan etmek ıstemıyorum ama ılk gun negatıf cıksa daha az yıpranacaktık! aglıcaktık zırlıcaktık gececektık! neyse yıne ısyan etmıs olmak ıstemem! dayanacagız baska care yok!
cnm ben geçen hafta gittim kese göründü ama kalp atışı yoktu. 2 hafta sonraya randevu verdi o da ayın 30 una geliyo, haftaya perşembe gidicem yani.
canım ozamn geçen hafta 6 haftalık falanmış 8. haftaya denkgeliyosa birde vajinal ultrasondanmı karındanmı bakıyo vajinadansa birazdaha ümitlenicem.
Arkadaşlar sizin kese göründüğünde kaç haftalıktı. Benim 4 hafta 5 gün dediler ama geriden gidiyor sanırım. ölecek mi bebeğim
arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8
bana biraz düşük geldi merkezi aradım daha dönmediler bakalım ne diyecekeler.allahım vardır bundada bir hayır sen hakkımda neyse hayırlı onu nasipağlıyorum kızlar cok sinirlerim bozuldu benim galiba
canım üzülme değerin güzel artmış 2 kat artcak diye bişey yokmuş artış var sonuçta..bende ilk ksesyi gördüğümüzde çok küçüktü 1 hatfa sonra gittik kese büyümüş çok güzel görünüyodu ama kalp atışları yoktu..değerlerimiz geç yükseldiği için galiba duyulmadı diye düşünmek istiyorum 2 güne kadar kese görünür canım seninde üzmemeye çalış kendini..birde ben bebeğimi kaybedersem ümitsizliğe kapılma seninde öle olcak değil inş herşey yolunda gidicek bebeğin seninle olcak
Arkadaşlar sizin kese göründüğünde kaç haftalıktı. Benim 4 hafta 5 gün dediler ama geriden gidiyor sanırım. ölecek mi bebeğim
kızlar merkezden aradılar doktorum yokmuş hemşireye söyledim sonucu bizim beklediğim sonuç bu değil biraz az yükselmiş 4 gün ara vermişsiniz çünkü dedi yarın doktorum gün içinde bana geri dönüş yapacakmış.bakalım sonuç ne olacak allahım sabır ver bize ne olur beklemek çok zor
Canim cok haklisin ama biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim nasip ederse cok dusuk degerlerle bile eder simdi biraz kndini rahatlat kafani dagitacak biseylerle ugras gezmeye git arkadaslarinla bulus eminin iyi gelecek.kızlar inanın piskopata bağladım artık eşim benden daha rahat onuda üzüyorum . duygularım karmakarışık bazen diyorum rahat ol sen elinden geleni yapıyosun taktir Allahtan bazende bir ağlama geliyor inşallah geçen seneki gibi olmaz bebeğimi kaybettiğimde sinirlerim çok bozulmuşltu 2.5 ay neler çektim stres mide vurmuştu ne yemek ne içmek 10 kilo vermiştim
Herşeyin sırrı sabırdır.
Acıya sabredersin,adı metanet olur.
Açlığa sabredersın,adı oruç olur.
İnsanlara sabredersin,adı hoşgörü olur.
Dileğe sabredersin adı dua olur.
Duygulara sabredersin adı gözyaşı olur.
Özleme sabredersın adı hasret olur.
Sevgiye sabredersin, adı aşk olur.
Canim cok haklisin ama biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim nasip ederse cok dusuk degerlerle bile eder simdi biraz kndini rahatlat kafani dagitacak biseylerle ugras gezmeye git arkadaslarinla bulus eminin iyi gelecek.
Ahhh ahhh(((
inş. arkadaşım allah gönlüne göre versin.inş. sorun çıkmadan bebişin sana gelir.bende iki tane olmasını çok istedim yaşımdan dolayı yapmadı.yinede söyle belki yapar onun elinde bişey.dondurmayı yada parayı teklif etmedilerki sormadılar.bana üçüncü gün transfer edildi başkada bişey bilmiyorum hayırlısı. ben çarşıdayım ama hafta sonu mezitliye taşınıyorum bikaç gün giremem çünkü internet nakil olacak ya gerçi fırsat bulursam telefondan girerim kurban olduğum allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun evlat diye el açan kullarını geri çevirmesin herkese evlat nasip etsin.
saol canım.ben de kararsızım aslında.2 tane koysa ihtimal artıyor ama 2-3 bebek olursa zor olur benim için çalışma hayatımı çok etkiler ama hayırlısı.canım nasıl taşınıcan dikkat et kendine elini bişeye sürme.inş birgün tanışırız.kib
ayşemm senin ilkmi tüpbebek yaptırcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?