- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
kuzum ilahi hiç güleceğim yoktu ezmessin annnesi o daha çok küçük baloncuğu onu darbelerden koruyor rabbime emane t böyle şeyler düşünüpte stres yaşamakızlarrrrr nasılsınız ? hepinizi öperim ve de güzel bi hafta sonu dilerim.
bahar cnm madem gitmedin doktora çarşambaya kadar takılma artık bu konuya. ben de perşembe gidicem, benim korkum ben bebeği ezdim gibi düşünüyorum uykumda, çünkü korkunç bi kasık ağrısıyla uyanmıştım ve uyandığımda kendimi çok sıktığımı hissetmiştim. artık perşembe ne olduysa çıkıcak ortaya. ama o güne kadar yapıcak bişey yok, düşünmemeye çalışıyorum, olumlu olmaya çalışıyorum. inşallah duyucaz kalp atışlarını bu hafta :) iyi düşünelim iyi olsun.
maşallah canım hayırlısyla transeferin gerçekleşir insallah..dualarım seninle11 embriyom yola devam ediyomuş kızlar:)bugün 3. Günleri.pazartesi transfer var
arkadaslar dün akşam kontrolumuz vardı! cok sukurler olsun ki bebişi gördük, kalp atışlarını duyduk!
şimdilik yolunda dedi doktor! fakat 5 hafta daha risk grubundasın! ilaçlara iğnelere devam! 2 hafta sonra tekrar kontrol var!
canım inan topik kalabalık ya bazen böyle olabiliyor ama benim dualarımda hepiniz varsınız.gözün aydın olsun bu arda bak ne güzel okadar sıkıntı yaşadın pıtpıtları duymuşssun annesi darısı bize olsun insallah.
degerı benım gıbı düşük başlayanlara umut olsun!