canım merak ettim seni gittin mi başka doktora
amin canım inş.çok stresli geçiyo kanamam ağrılarım vardı bugün geçmiş gibi görünüyo tekrarlamazsa..inş kalp atışınıda duyarız allahım bebeğimi bana bağışlar inş..
inşallah duyacaksıncanım. senin kaçıncı hafta. gördün mü bebebini? kaçıncı haftada kese ve bebeğini görmüştün.
günaydın kızlar nasılsınız
11 embriyom yola devam ediyomuş kızlar:)bugün 3. Günleri.pazartesi transfer var
yok canım gitmedim cesaret edemedim ya yine duyulmazsa diye bu seferde çarşambayı hiç getiremicem aslında gitseydimde çok iyi olcaktı birazdaha belli olurdu ne olcağı belki duyulurdu içim rahat ederdi bilmiyorum çok karışık duygularım düşüncelerim inş bebeğim yaşıyodur.
keşke başka bir doktora gitseydin, kanaman geçti mi peki canım.
yok canım gitmedim kanamam ağrım dünden beri yok..bugün 7+1 haftalık ya yine duyulmazsa 7.5 8 haftalıkken duyanlar varmış onlar bana umut oluyo birde vajinal ultrason 6 ie 8 haftalarda duyulur kalp atışları diye okudum netten inş benim bebeğiminde duyulur yaşıyodur sağlıklıdır inş..
kızlarrrrr nasılsınız ? hepinizi öperim ve de güzel bi hafta sonu dilerim.
bahar cnm madem gitmedin doktora çarşambaya kadar takılma artık bu konuya. ben de perşembe gidicem, benim korkum ben bebeği ezdim gibi düşünüyorum uykumda, çünkü korkunç bi kasık ağrısıyla uyanmıştım ve uyandığımda kendimi çok sıktığımı hissetmiştim. artık perşembe ne olduysa çıkıcak ortaya. ama o güne kadar yapıcak bişey yok, düşünmemeye çalışıyorum, olumlu olmaya çalışıyorum. inşallah duyucaz kalp atışlarını bu hafta :) iyi düşünelim iyi olsun.
yok canım gitmedim cesaret edemedim ya yine duyulmazsa diye bu seferde çarşambayı hiç getiremicem aslında gitseydimde çok iyi olcaktı birazdaha belli olurdu ne olcağı belki duyulurdu içim rahat ederdi bilmiyorum çok karışık duygularım düşüncelerim inş bebeğim yaşıyodur.
günaydın canım! benle beraber inş diğer kızlar da iyidir. aaa doktorum dün akşam aradı. progestan iğne yerine crione jele geç dedi ve p.tesi 2. betahcg baktırmamı söyledi. garip duygular, garip heyecanlar.... umarım sen de iyisindir canım bebişinle:))
maşaallah canım! sevindim inş. p.tesiye kadar a kalite olarak devam ederler ve çoğu da dondurulmuş olur. benim hiç dondurulmadı yani o sayıda olmadı maalesef. inş çokngüzel olur
kızlar kocam beni biraz hava almam için dışarıya çıkaracak inşallah iyi gelir.bu arada merkezden telefon bekliyorum inşallah güzel haberler verirler bana
ezilmemiştir canım öle düşünme ezilcek kadar büyük değiller..bende arada o halde uyanıyorum çok stres yapıyoruz onun için öle oluyo..bende bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum bol bol dua ediyorum inş herşey güzel olur bu çektiğimiz sıkıntılar biter.
Ewet canım hep 5. Gün olsun diyodum oldu:)inş devamoda gelircnm çok bekledin ama değdi :) 5. gün diodun allah gönlüne göre verdi. inşallah sonuna kadar güzel gelişir herşey.
ayyyy ne güzel inşallah her şey yolunda gider canım
Ewet ya çok gzl çok heyecanlıyım:)umarım beni hiç bırakmazlar
canım inşallah seninledir bebeğin .benide merkezden arıyacaklardı bugün daha aramadılar.ben aradım doktor müsait değil şimdi size geri dönüş yapacak dediler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?