2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım merak ettim seni gittin mi başka doktora

yok canım gitmedim cesaret edemedim ya yine duyulmazsa diye bu seferde çarşambayı hiç getiremicem aslında gitseydimde çok iyi olcaktı birazdaha belli olurdu ne olcağı belki duyulurdu içim rahat ederdi bilmiyorum çok karışık duygularım düşüncelerim inş bebeğim yaşıyodur.

amin canım inş.çok stresli geçiyo kanamam ağrılarım vardı bugün geçmiş gibi görünüyo tekrarlamazsa..inş kalp atışınıda duyarız allahım bebeğimi bana bağışlar inş..

inşallah duyacaksıncanım. senin kaçıncı hafta. gördün mü bebebini? kaçıncı haftada kese ve bebeğini görmüştün.

inşallah duyacaksıncanım. senin kaçıncı hafta. gördün mü bebebini? kaçıncı haftada kese ve bebeğini görmüştün.

inş canım.6. hafta keseyi gördük ama çok küçüktü yeni oluşmuştu değerimizde 1616.55 ti 25.güümde..en son gittiğimizde kese büyümüş çok net görünüyodu 6+6 haftalıktı bebek görünmüyodu ama kese içinde embiriyo vardır dedi doktor bebeği görmek için erkenmiş sanırım 8. haftada görünür diye okumuştum bebeğim geç tutunduğu için duyulmamış olabilir diye düşünmek istiyorum..nolcak durumumuz bilmiyorum allahım sabır versin yardımcımız olsun

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım! benle beraber inş diğer kızlar da iyidir. aaa doktorum dün akşam aradı. progestan iğne yerine crione jele geç dedi ve p.tesi 2. betahcg baktırmamı söyledi. garip duygular, garip heyecanlar.... umarım sen de iyisindir canım bebişinle:))

11 embriyom yola devam ediyomuş kızlar:)bugün 3. Günleri.pazartesi transfer var

maşaallah canım! sevindim inş. p.tesiye kadar a kalite olarak devam ederler ve çoğu da dondurulmuş olur. benim hiç dondurulmadı yani o sayıda olmadı maalesef. inş çokngüzel olur

merhaba canım.bu aralar topiğimiz çok hareketli. güzel dileklerin için tşk. sen de benim dualarımdasın. Rabbim en kısa zamandan hayırlı bir şekilde bebeklerimizi bize bağıslasın, sonuna kadar anneliği bize yaşatsın inş. kendine iyi bak

keşke başka bir doktora gitseydin, kanaman geçti mi peki canım.

kızlarrrrr nasılsınız ? hepinizi öperim ve de güzel bi hafta sonu dilerim.
bahar cnm madem gitmedin doktora çarşambaya kadar takılma artık bu konuya. ben de perşembe gidicem, benim korkum ben bebeği ezdim gibi düşünüyorum uykumda, çünkü korkunç bi kasık ağrısıyla uyanmıştım ve uyandığımda kendimi çok sıktığımı hissetmiştim. artık perşembe ne olduysa çıkıcak ortaya. ama o güne kadar yapıcak bişey yok, düşünmemeye çalışıyorum, olumlu olmaya çalışıyorum. inşallah duyucaz kalp atışlarını bu hafta :) iyi düşünelim iyi olsun.

keşke başka bir doktora gitseydin, kanaman geçti mi peki canım.

yok canım gitmedim kanamam ağrım dünden beri yok..bugün 7+1 haftalık ya yine duyulmazsa 7.5 8 haftalıkken duyanlar varmış onlar bana umut oluyo birde vajinal ultrason 6 ie 8 haftalarda duyulur kalp atışları diye okudum netten inş benim bebeğiminde duyulur yaşıyodur sağlıklıdır inş..

inşallah duyulur canım yaaaa. ama kanamanın ve ağrının kesilmiş olması iyi haber...

ezilmemiştir canım öle düşünme ezilcek kadar büyük değiller..bende arada o halde uyanıyorum çok stres yapıyoruz onun için öle oluyo..bende bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum bol bol dua ediyorum inş herşey güzel olur bu çektiğimiz sıkıntılar biter.

11 embriyom yola devam ediyomuş kızlar:)bugün 3. Günleri.pazartesi transfer var

ayyyy ne güzel inşallah her şey yolunda gider canım

canım inşallah seninledir bebeğin .benide merkezden arıyacaklardı bugün daha aramadılar.ben aradım doktor müsait değil şimdi size geri dönüş yapacak dediler bekliyorum

bende duygular karma karışık. bebeğimin akıbetinden hiç haberim yok inşallah sağlıklı bir şekilde benimledir.

kızlar kocam beni biraz hava almam için dışarıya çıkaracak inşallah iyi gelir.bu arada merkezden telefon bekliyorum inşallah güzel haberler verirler bana

kızlar kocam beni biraz hava almam için dışarıya çıkaracak inşallah iyi gelir.bu arada merkezden telefon bekliyorum inşallah güzel haberler verirler bana

cnm panik yapma benim de 3 günde 1 katladı hep, yani 2 günde bir katlamadı diye istediğimiz gibi artmamış diyen hemşireyi anlamıyorum ben. bence sonucun iyi, inşallah doktorun da güzel şeyler söylicek. haber ver bize öyle git :)

evet işte stres yapmamak laızmda, uyanıkken yapmıyorum bu sefer uykumda çıkıyıo

slm kızlar canlarım benim sarı civcivim perşembe kalp atışlarını duycan alahın izniyle kız hem ne ezmesi fil yavrusumu taşıyon içindede ezcen aycencim seninde inşlh inanıyomki bebeğin hep senle olsa kalp atışınıda görcen göbişiniz kocaman kocaman olcak hamile arkdaşlar hepinizi tebrik ediyorum hep destekci oldunuz hamil olmayan ben gibi arkdaşlarda inşlh en yakın zamanda bizlerinde hayırlısıyla olur hepinizi kocaman öptüm

cnm çok bekledin ama değdi :) 5. gün diodun allah gönlüne göre verdi. inşallah sonuna kadar güzel gelişir herşey.
Ewet canım hep 5. Gün olsun diyodum oldu:)inş devamoda gelir

arkadaslar dün akşam kontrolumuz vardı! cok sukurler olsun ki bebişi gördük, kalp atışlarını duyduk!
şimdilik yolunda dedi doktor! fakat 5 hafta daha risk grubundasın! ilaçlara iğnelere devam! 2 hafta sonra tekrar kontrol var!

degerı benım gıbı düşük başlayanlara umut olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…