• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş

baharcım 20 gün önce kalbı atmadığı için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.sana yaşamış bırı olarak tavsıyelerım var...ben doktora gıttıgımde 6+3 gunluktum ama bebek 6+0 görünüyordu...öncelıkle gununle bebeğin gunu paralelmı onu öğren...ardından ben ertesı gun başka bı doktora daha gıttım o gun 6+4 görümesi gerekirken 5+5 göründü ultrasonda...yanı ılerleme kıpırtısı göstermek yerıne gerılemeye basladı sonra üç gün gectı kendı doktoruma tekrar gıttım ve bebek 5+1 lere düşmüştü doktor vucudun atmaya hazırlanıyo dedi ve almak zorndayız dedi...işte ben ozaman ikna oldum...ama eğer bebeğin gerilemiyorsa yada azcık azcık ılerlıyorsa sakın aldırma sabret ve gelişmesini bekle elbet atacak kalbi...bı arkadasınkı gerilemıyordu olduğu gunde duruyordu sonradan attı kalbı...bunlar önemlı farklar...dıkkat et ...guzel haberler senınle olsun...

arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş

ya baharcım nıye boyle umutsuzluga kapılıyorsun başkalarına ne bakıyon gülüm sen? onların 6. haftasına duyuluyor ama onların degerlerı 7. gunde 8. gunde pozıtıf cıkıyor, bızımkıler bıraz gerıden gelıyor zaten bılıyorsun bunu! bızımde sınavımız bu ıste dayanacagız!
isyan etmek ıstemıyorum ama ılk gun negatıf cıksa daha az yıpranacaktık! aglıcaktık zırlıcaktık gececektık! neyse yıne ısyan etmıs olmak ıstemem! dayanacagız baska care yok!

merhaba kızlar... dün gece yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi silik gördüm. bu sabah beta hcg baktırdım. az önce sonucu öğrendim. 45,14 çıktı. ama düşük gibi geldi bana. ne dersiniz? daha doktorumla görüşemedim.

baharcım inş kalp atışını duyacaksın. bu durum olabiliyor rahat ol. 7. haftada duyulan oluyor. endişe etme canım.

aycencim inş senin değerin de katlanacak bugün. stres yok bugün canım inş.

merhaba kızlar... dün gece yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi silik gördüm. bu sabah beta hcg baktırdım. az önce sonucu öğrendim. 45,14 çıktı. ama düşük gibi geldi bana. ne dersiniz? daha doktorumla görüşemedim.

sabrın sonu selamettır tebrik ederim...allah kucağınada aldırsın...

baharcım inş kalp atışını duyacaksın. bu durum olabiliyor rahat ol. 7. haftada duyulan oluyor. endişe etme canım.

aycencim inş senin değerin de katlanacak bugün. stres yok bugün canım inş.

canım hadı gozun aydın hayırlı ugurlu gelir bebeğin inşallah benimde transfer gununu sayarsak 9 gun yaptırmıştım 48 çıkmıştı bana dusuk geldı sonra 10 gun yaptırdım 52 çıktı uzuldum baya az yukselmış diye 12 gun yaptırdım 90 çıktı zaten 12 gunden sonra kana iyice karışıyormuş gebelik içini ferah tut benım gbı panık yapma olur mu..

bence iyi canım. daha erken zaten zamanla yükselerek gidecektir.

aycen ınsaallah canım ya! dua edıyorum senın ıcın! bızımde aksam 8 de randevumuz var! kalp atısı ıcın cagırdı dr! bakalım ne olacak...
canım bende dua ediyorum hepiniz için birbirimizi tanımasakta yolumuz aynı bizi bizden başka kimse anlamıyo hadi inşallah kalp atışlarını duyarsın

canım hadi gözün aydın rabbim tamamına erdirsin daha yeni o yüzden daha katlanır korkma

Arkadaşlar birşey soracağım. Bizim hamilelik haftamız neye göre belli oluyor. Doktor bana yaklaşık 4 hafta 5 gün dedi. Ama benim hesabıma göre daha fazla çıkıyor. Bir olumsuzluk mu var ki? Benim hesaba göre 5 hafta 3 günlük olması lazımdı. 5 günlük fark var. Birde başka doktora gittim o karından muayene yaptı. Keseyi daha küçük gördü. Acaba karından ve vajinal ultrasonda fark ediyor mu? Kafam karıştı. Yokse bebeğim ölüyor mu? Işteki arkadaşım 5 aylık hamile halen farklı doktorlar farklı diyor dedi. Normal mi bu durum

arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8

bana biraz düşük geldi merkezi aradım daha dönmediler bakalım ne diyecekeler.allahım vardır bundada bir hayır sen hakkımda neyse hayırlı onu nasip :43::43::43::43:ağlıyorum kızlar cok sinirlerim bozuldu benim galiba

12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8

bana biraz düşük geldi merkezi aradım daha dönmediler bakalım ne diyecekeler.allahım vardır bundada bir hayır sen hakkımda neyse hayırlı onu nasip :43::43::43::43:ağlıyorum kızlar cok sinirlerim bozuldu benim galiba

Canım düşük değilki.rahat tut içini sen

bahar35baha bendede aynı sorun oldu.bende aynı şeyleri düşündüm ama öyle değilmiş gittiğin merkezin ulturasonu 4 boyutlumu bana doktor atmıyo dedi ben birgün sonra başka özele gittim atıyodu hemde küt küt sakın üzülme yarın iyi bir doktor iyi bir hastaneye git ve duy küt küt atan kalbini ben öyle yaptım ben öğrendikten bir hafta sonra gittim merkeze ordada attı kalbi ama kaç gün ne çektim cumartesi gittim senin gibiydim atması gerekiyor ama atmadı dedi salı gel dedi gittim kese var bebek var ama kalp atışı yok dedi haftaya gel herşey belli olur dedi.canımdan can gitti komşumun önerisi sayesinde bir gün sonra başka doktora gittim ve kalbinin sesini duydum bir hafta daha acı çekmekten kurtuldum üzülme o senledir dua et ben öyle yaptım namaz kıldım dua ettim mutlu oldum sende dua et allahım dualarını kabul etsin ve üzülme burda bazen acı sonuçlar var ama ben kalbinin sesini duyacağına eminim muhakkak 4 boyutluya git hemen beklemeden bizede müjdeyi ver arkadaşım hangi şehirdesin

canım izmirdeyim tedavi olduğum doktora özel hastaneye gidiyorum 4 boyutlu değil sanırım normal ultrason inş benimde duyulur bugün ruh gibi ölü gibiyim gözümü açamıyorum kafamı kaldıramıyorum gücüm kuvvetim halim kalmadı allahım yardım etsin çok dua ediyorum hafiften kanamamda vardı ama bugün oda yok oldu sanki sonra gelmezse eğer ağrımda kalmadı inş iyiye işarettir..sürekli yatıyorum hiçbişey yapamıyorum burda nerde 3 boyutlu var bilmiyorumda bi araştırayım bende..

12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8

canım üzülme değerin güzel artmış 2 kat artcak diye bişey yokmuş artış var sonuçta..bende ilk ksesyi gördüğümüzde çok küçüktü 1 hatfa sonra gittik kese büyümüş çok güzel görünüyodu ama kalp atışları yoktu..değerlerimiz geç yükseldiği için galiba duyulmadı diye düşünmek istiyorum 2 güne kadar kese görünür canım seninde üzmemeye çalış kendini..birde ben bebeğimi kaybedersem ümitsizliğe kapılma seninde öle olcak değil inş herşey yolunda gidicek bebeğin seninle olcak

sabrın sonu selamettır tebrik ederim...allah kucağınada aldırsın...

Allah razı olsun canım. Rabbim hepimize çocuklarımızı kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin inş.

canım hadı gozun aydın hayırlı ugurlu gelir bebeğin inşallah benimde transfer gununu sayarsak 9 gun yaptırmıştım 48 çıkmıştı bana dusuk geldı sonra 10 gun yaptırdım 52 çıktı uzuldum baya az yukselmış diye 12 gun yaptırdım 90 çıktı zaten 12 gunden sonra kana iyice karışıyormuş gebelik içini ferah tut benım gbı panık yapma olur mu..
amin canım. önceki denememde 13 çıkmıştı. kimyasal gebelik olmuştu. bu defa daha yüksek ama hayırlısı inş.

bence iyi canım. daha erken zaten zamanla yükselerek gidecektir.

inş canım o yüzlü rakamları görürüz.

canım hadi gözün aydın rabbim tamamına erdirsin daha yeni o yüzden daha katlanır korkma[/QUOTE]

sağol canım. pozitifi görmek bambaşka bir duygu. inş. değerler artar.

Arkadaşlar birşey soracağım. Bizim hamilelik haftamız neye göre belli oluyor. Doktor bana yaklaşık 4 hafta 5 gün dedi. Ama benim hesabıma göre daha fazla çıkıyor. Bir olumsuzluk mu var ki? Benim hesaba göre 5 hafta 3 günlük olması lazımdı. 5 günlük fark var. Birde başka doktora gittim o karından muayene yaptı. Keseyi daha küçük gördü. Acaba karından ve vajinal ultrasonda fark ediyor mu? Kafam karıştı. Yokse bebeğim ölüyor mu? Işteki arkadaşım 5 aylık hamile halen farklı doktorlar farklı diyor dedi. Normal mi bu durum

aynen arkadaşının dediği gibi farklı doktorlar farklı şeyler söylüyor. tıbbi cihaz farklılıkları bile etkiliyor. karından ve vaginal ölçüm arasında fark olabilir. tek doktor en iyisi. bebeğin de seninle inş. gelişim noktasında herkesin farklı oluyor. arkadaşlarımda çok gördüm bunu. bence boşuna takma kafana. örneklere bakacak olursak herşey normal inş. dualarımız seninle. ama strese girme lütfen

kuzum sen elalemi bırak bi kere başka hastaneye git, bi de herkesin 6. haftada duyulacak die garantisi yok. bu hcg katlaması gibi aynı kafa işte bu. tek tip standart değiliz ki biz. sanki makina yapımı bu bebekler. kiminin geç gelişiyo geç dölleniyo. doktor bana haftaya perşembeye randevu verdi nerdeyse 8. hafta bitiyo olcak benim o gün. kiminin 8. 9. hafta duyuluyomuş kiminin başka makinada duyuluyomuş, dur bakalım panik yapmadan başka doktora git önce.

baharcım 20 gün önce kalbı atmadığı için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.sana yaşamış bırı olarak tavsıyelerım var...ben doktora gıttıgımde 6+3 gunluktum ama bebek 6+0 görünüyordu...öncelıkle gununle bebeğin gunu paralelmı onu öğren...ardından ben ertesı gun başka bı doktora daha gıttım o gun 6+4 görümesi gerekirken 5+5 göründü ultrasonda...yanı ılerleme kıpırtısı göstermek yerıne gerılemeye basladı sonra üç gün gectı kendı doktoruma tekrar gıttım ve bebek 5+1 lere düşmüştü doktor vucudun atmaya hazırlanıyo dedi ve almak zorndayız dedi...işte ben ozaman ikna oldum...ama eğer bebeğin gerilemiyorsa yada azcık azcık ılerlıyorsa sakın aldırma sabret ve gelişmesini bekle elbet atacak kalbi...bı arkadasınkı gerilemıyordu olduğu gunde duruyordu sonradan attı kalbı...bunlar önemlı farklar...dıkkat et ...guzel haberler senınle olsun...

gerilemiyo heralde canım 6 haftalıkken kese çok küçüktü değerimizde daha 1616 lardaydı 6+6 haftalıkken dün büyümüş gelişmiş olarak gördük çok net görünüyodu geç geliştiği için duyamadık heralde inş duyarız bebeğim yaşıyodur..

bebek dostu gözün aydın cnm :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

aycen sen de üzülme kuzum çok da güzel artmış hiç de düşük falan değil. nerelerden geldi bebeğinin değeri o rakamlara. benim de 3 günde bi katlıyo ama keseyi gördüm. nie panik yapıosunuz yahu ??

kızlar bunlar amazon gibi bebekler olcak inşallah hepsi birer canazor savaşçı olucak :) üzmeyin kendinizi lütfen
bak lütfen dedim xp

Son düzenleme:
kuzum sen elalemi bırak bi kere başka hastaneye git, bi de herkesin 6. haftada duyulacak die garantisi yok. bu hcg katlaması gibi aynı kafa işte bu. tek tip standart değiliz ki biz. sanki makina yapımı bu bebekler. kiminin geç gelişiyo geç dölleniyo. doktor bana haftaya perşembeye randevu verdi nerdeyse 8. hafta bitiyo olcak benim o gün. kiminin 8. 9. hafta duyuluyomuş kiminin başka makinada duyuluyomuş, dur bakalım panik yapmadan başka doktora git önce.

inş canım ya bittim resmen dünden beri yarın gideyim diye düşünüyorum inş duyarız.inş sende duyarsın daha önce bakıldımı senin keseye kalp atışına..

Back