- 11 Aralık 2012
- 816
- 31
- 68
arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş
baharcım 20 gün önce kalbı atmadığı için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.sana yaşamış bırı olarak tavsıyelerım var...ben doktora gıttıgımde 6+3 gunluktum ama bebek 6+0 görünüyordu...öncelıkle gununle bebeğin gunu paralelmı onu öğren...ardından ben ertesı gun başka bı doktora daha gıttım o gun 6+4 görümesi gerekirken 5+5 göründü ultrasonda...yanı ılerleme kıpırtısı göstermek yerıne gerılemeye basladı sonra üç gün gectı kendı doktoruma tekrar gıttım ve bebek 5+1 lere düşmüştü doktor vucudun atmaya hazırlanıyo dedi ve almak zorndayız dedi...işte ben ozaman ikna oldum...ama eğer bebeğin gerilemiyorsa yada azcık azcık ılerlıyorsa sakın aldırma sabret ve gelişmesini bekle elbet atacak kalbi...bı arkadasınkı gerilemıyordu olduğu gunde duruyordu sonradan attı kalbı...bunlar önemlı farklar...dıkkat et ...guzel haberler senınle olsun...