• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

inş canım ya bittim resmen dünden beri yarın gideyim diye düşünüyorum inş duyarız.inş sende duyarsın daha önce bakıldımı senin keseye kalp atışına..

cnm ben geçen hafta gittim kese göründü ama kalp atışı yoktu. 2 hafta sonraya randevu verdi o da ayın 30 una geliyo, haftaya perşembe gidicem yani.

ya baharcım nıye boyle umutsuzluga kapılıyorsun başkalarına ne bakıyon gülüm sen? onların 6. haftasına duyuluyor ama onların degerlerı 7. gunde 8. gunde pozıtıf cıkıyor, bızımkıler bıraz gerıden gelıyor zaten bılıyorsun bunu! bızımde sınavımız bu ıste dayanacagız!
isyan etmek ıstemıyorum ama ılk gun negatıf cıksa daha az yıpranacaktık! aglıcaktık zırlıcaktık gececektık! neyse yıne ısyan etmıs olmak ıstemem! dayanacagız baska care yok!

çok zor bu sınav canım allah sabır versin yardımcımız olsun inş bugün güzel haberlerle gelirsin.

cnm ben geçen hafta gittim kese göründü ama kalp atışı yoktu. 2 hafta sonraya randevu verdi o da ayın 30 una geliyo, haftaya perşembe gidicem yani.

canım ozamn geçen hafta 6 haftalık falanmış 8. haftaya denkgeliyosa birde vajinal ultrasondanmı karındanmı bakıyo vajinadansa birazdaha ümitlenicem.

Arkadaşlar sizin kese göründüğünde kaç haftalıktı. Benim 4 hafta 5 gün dediler ama geriden gidiyor sanırım. ölecek mi bebeğim

arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8

bana biraz düşük geldi merkezi aradım daha dönmediler bakalım ne diyecekeler.allahım vardır bundada bir hayır sen hakkımda neyse hayırlı onu nasip :43::43::43::43:ağlıyorum kızlar cok sinirlerim bozuldu benim galiba

cnm % 60 artması normal diye yazıyor seninkide 20, günden sonra %60 civarı artmış hemen üzme kendini inşallah herşey yolundadır mesela 14. gün 16. gün değerinde %50 artmış sonra değişmiş yani bu hcg olayı gerçekten çok farklı benim arkadaşımın 12. gün değeri 1200 çıktı ben dedim kesin ikiz ama tek doğdu şimdi kiminin okadar yüksek kiminin düşük başlıyor oyüzden net şudur diye birşey yok rabbim inşallah nasip etmiştir

bahar sende aynı düşük değerle başladım geç yerleşti kuzun hesaba uymaması normal bence birkaç gün bekle başka bir hastanede tekrar baktır inşallah duyarsın cnm inan duam sizinle inşallah

bebekdostu bekliyorduk cnm o idrar testleri genelde yanıltmıyor inşallah sağlıkla devam eder

güzel hamileler banada dua edin neolur 2 ay sonra bende başlıycam tekrar çok korkuyorum inşallah rabbim nasip eder

canım üzülme değerin güzel artmış 2 kat artcak diye bişey yokmuş artış var sonuçta..bende ilk ksesyi gördüğümüzde çok küçüktü 1 hatfa sonra gittik kese büyümüş çok güzel görünüyodu ama kalp atışları yoktu..değerlerimiz geç yükseldiği için galiba duyulmadı diye düşünmek istiyorum 2 güne kadar kese görünür canım seninde üzmemeye çalış kendini..birde ben bebeğimi kaybedersem ümitsizliğe kapılma seninde öle olcak değil inş herşey yolunda gidicek bebeğin seninle olcak

inşallah canım ben inanıyorum sen duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını

güzel hamileler banada dua edin neolur 2 ay sonra bende başlıycam tekrar çok korkuyorum inşallah rabbim nasip eder[/QUOTE]

canım dualarım seninle inş. ismen dua ediyorum. Rabbim gönlüne göre hayırlı şekilde veriri inş.

kızlar merkezden aradılar doktorum yokmuş hemşireye söyledim sonucu bizim beklediğim sonuç bu değil biraz az yükselmiş 4 gün ara vermişsiniz çünkü dedi yarın doktorum gün içinde bana geri dönüş yapacakmış.bakalım sonuç ne olacak allahım sabır ver bize ne olur beklemek çok zor

kızlar merkezden aradılar doktorum yokmuş hemşireye söyledim sonucu bizim beklediğim sonuç bu değil biraz az yükselmiş 4 gün ara vermişsiniz çünkü dedi yarın doktorum gün içinde bana geri dönüş yapacakmış.bakalım sonuç ne olacak allahım sabır ver bize ne olur beklemek çok zor

amin canım içini ferah tut inşallah guzel şeyler olur Allah yardımcımız olsun cok zor bir sureç gerçekten...

kızlar inanın piskopata bağladım artık eşim benden daha rahat onuda üzüyorum . duygularım karmakarışık bazen diyorum rahat ol sen elinden geleni yapıyosun taktir Allahtan bazende bir ağlama geliyor inşallah geçen seneki gibi olmaz bebeğimi kaybettiğimde sinirlerim çok bozulmuşltu 2.5 ay neler çektim stres mide vurmuştu ne yemek ne içmek 10 kilo vermiştim

Herşeyin sırrı sabırdır.
Acıya sabredersin,adı metanet olur.
Açlığa sabredersın,adı oruç olur.
İnsanlara sabredersin,adı hoşgörü olur.
Dileğe sabredersin adı dua olur.
Duygulara sabredersin adı gözyaşı olur.
Özleme sabredersın adı hasret olur.
Sevgiye sabredersin, adı aşk olur.

kızlar inanın piskopata bağladım artık eşim benden daha rahat onuda üzüyorum . duygularım karmakarışık bazen diyorum rahat ol sen elinden geleni yapıyosun taktir Allahtan bazende bir ağlama geliyor inşallah geçen seneki gibi olmaz bebeğimi kaybettiğimde sinirlerim çok bozulmuşltu 2.5 ay neler çektim stres mide vurmuştu ne yemek ne içmek 10 kilo vermiştim
Canim cok haklisin ama biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim nasip ederse cok dusuk degerlerle bile eder simdi biraz kndini rahatlat kafani dagitacak biseylerle ugras gezmeye git arkadaslarinla bulus eminin iyi gelecek.
Herşeyin sırrı sabırdır.
Acıya sabredersin,adı metanet olur.
Açlığa sabredersın,adı oruç olur.
İnsanlara sabredersin,adı hoşgörü olur.
Dileğe sabredersin adı dua olur.
Duygulara sabredersin adı gözyaşı olur.
Özleme sabredersın adı hasret olur.
Sevgiye sabredersin, adı aşk olur.

Ahhh ahhh :((((

Canim cok haklisin ama biz elimizden geleni yapiyoruz rabbim nasip ederse cok dusuk degerlerle bile eder simdi biraz kndini rahatlat kafani dagitacak biseylerle ugras gezmeye git arkadaslarinla bulus eminin iyi gelecek.

Ahhh ahhh :((((

canım bende öyle düşünüyorum yarın eşime dedim beni bir yerlere götür diye inşallah iyi gelir

inş. arkadaşım allah gönlüne göre versin.inş. sorun çıkmadan bebişin sana gelir.bende iki tane olmasını çok istedim yaşımdan dolayı yapmadı.yinede söyle belki yapar onun elinde bişey.dondurmayı yada parayı teklif etmedilerki sormadılar.bana üçüncü gün transfer edildi başkada bişey bilmiyorum hayırlısı. ben çarşıdayım ama hafta sonu mezitliye taşınıyorum bikaç gün giremem çünkü internet nakil olacak ya gerçi fırsat bulursam telefondan girerim kurban olduğum allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun evlat diye el açan kullarını geri çevirmesin herkese evlat nasip etsin.

saol canım.ben de kararsızım aslında.2 tane koysa ihtimal artıyor ama 2-3 bebek olursa zor olur benim için çalışma hayatımı çok etkiler ama hayırlısı.canım nasıl taşınıcan dikkat et kendine elini bişeye sürme.inş birgün tanışırız.kib:52:

saol canım.ben de kararsızım aslında.2 tane koysa ihtimal artıyor ama 2-3 bebek olursa zor olur benim için çalışma hayatımı çok etkiler ama hayırlısı.canım nasıl taşınıcan dikkat et kendine elini bişeye sürme.inş birgün tanışırız.kib:52:

ayşemm senin ilkmi tüpbebek yaptırcan

Back