• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş

aa nie ekime kaldı ?

patron izin vermiyor ya :( kac gun izin almam gerek onu da bilmiyorum da, en azindan 3 gun hafta ici 2 gun haftasonu olsa 5 gun dinlenmem gerekir galiba degil mi? o da hangi gune denk gelcek bilmiyorum ki :(

arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş

iyi dusunelim iyi olsun ins, belki o gittigin ultrason yeterince kaliteli degildir. 4 boyutlu ultrason filan diyolardi, baska bi yerde bi da baktirsan olmaz mi? ins ordadir bebsin ve kalbi de pitir pitir atiyodur canim benimmmm......

canım hiç belli olmuyor 7.haftada da kalp atışını duyanlar var..belki geç gelişiyordur..umutsuzluğa kapılma..işallah yakında atmaya başlar kalbi..

ayseeem öncelikle dilerim bu kez inş. allahımın izniyle bebeğine kavuşursun tedavin güzel geçer ve pozitif sonucu alırsın.aslında bende artık oraya gitmeyi düşünmüyorum ama yine 15 gün sonra çağırdı doktor bakalım kısmet gidermiyim bilmiyorum bende duydum yaşam forum da hümmet bey varmış çok iyi diyorlar sende aynı doktorumu düşünüyosun bilmiyorum ama merkeze gelince ilk gittiğim merkez buydu kötüde değil çok hastası var ama doktoru bir iki kez aradım ama hiç ulaşamadım hemşiresi döndü bana sadece gittiğimde gördüm buda bana yanlış geldi zaten hemşireyle görüşmek istesem onunda numarası vardı neyse yinede önce kurban olduğum allahım sonrada onun sayesinde bebeğimi taşıyorum bana bi süre acı çektirip korkutsada allah razı olsun benim dondurulmuşum yok onlar söylemedi bende o anki heycandan sormadım dört yumurtam olmuştu bir tane transfer edilmiş çünkü tek bebek gözüküyor söylemedide ben çok ikiz istedim ama yasa dedi Allahtan iste dedi bende bişey diyemedim.bu günlere çok şükür sende hiç ümidini kırma iyi düşün güzel düşün güzel olsun senin ilk bebekmi olacak gerçi bebek isteyince ilki ikisi olmuyor bebek her daim eve yenilik demek huzur mutluluk demek canım burda inş. seninde hamile olduğunu öğrenecez belki sonra birgün görüşürüz kısmet üzülme demek boş elbet insan çok üzülür ama yeni bebişin için üzülme sağlam dur annesi ben bu defa olacağına inanıyorum bu defa bir öncekine göre daha farklı tahlil ilaç verebilir belki umudunu asla yitirma arkadaşım bu yol çok zor bi süreç ama hepimiz bir gün bu sınavı geçecez inş.

inş söylediğin gibi bu defa her şey çok güzel olur ve ben de hamile kalıp bebişimi kucağıma alırım.canım bir daha gidip boşuna para verme merkeze bence.benim ilk bebeğim olacak inş.ben forum yaşmdan ahmet beyi düşünüyorum canım. onun da ilk bebeği tüp bebekle 3.deneme de olmuş konuşup beni rahatlatmıştı.canım benim dondurulmuşya inş çözülürken sorun çıkmaz.2 tane zaten acaba ikisini de mi transfer etmesini istesem bilemiyorum.canım seninkinden dondursalar dondurmak için para isterlerdi.canım görüşürüz tabi çok isterim şu zor günleri atlatalım hayırlısıyla.belkide yakındır evimiz.ben yenişehirdeyim...:38:

Canimm Rabbim bebegini sana bagislasin insallah oyle bisey yoktur belki farkki bisey olmustur insallah bir hafta icinde duyarsin Rabbim ne olur tedavilerimizin sonunu hayirli eyle yalvariyorum....

öyle deme . ben forumun başka yerlerinde 7. ve 8. hafta da duyulanı çok okudum. bak forumda ara bulacaksın canım. öyle bir şey olmayacak inşallah

canım kötü düşünme lütfen bizim değerimiz çok düşüktü biliyorsun işallah kalp atışlarını duyarsın

öyle deme . ben forumun başka yerlerinde 7. ve 8. hafta da duyulanı çok okudum. bak forumda ara bulacaksın canım. öyle bir şey olmayacak inşallah

baktım araştırdım canım aynı benim gibi olan birinin yorumlarını okudum aynı 6+6 haftalıkmış vajinal ultrasonda duyulmamış 1 hafta sonra bakmışlar duyulmuş inş benimde öle olur okuyunca bi umut oldu bana..

canım kötü düşünme lütfen bizim değerimiz çok düşüktü biliyorsun işallah kalp atışlarını duyarsın

evet canım düşük olduğu için geç gelişiyo olabilir inş... olumlu düşünmeye çalışıyorum inş bebeğim yaşıyodur.

Canimm Rabbim bebegini sana bagislasin insallah oyle bisey yoktur belki farkki bisey olmustur insallah bir hafta icinde duyarsin Rabbim ne olur tedavilerimizin sonunu hayirli eyle yalvariyorum....

amin canım inş.çok zor allahım yardımcımız olsun.

patron izin vermiyor ya :( kac gun izin almam gerek onu da bilmiyorum da, en azindan 3 gun hafta ici 2 gun haftasonu olsa 5 gun dinlenmem gerekir galiba degil mi? o da hangi gune denk gelcek bilmiyorum ki :(

iyi dusunelim iyi olsun ins, belki o gittigin ultrason yeterince kaliteli degildir. 4 boyutlu ultrason filan diyolardi, baska bi yerde bi da baktirsan olmaz mi? ins ordadir bebsin ve kalbi de pitir pitir atiyodur canim benimmmm......

baktırmayı düşünüyom canım inş duyarız çok zor buraya kadar gelip burdan sonra ellerimizin boş kalması allahım hiçkimsenin emeklerini boşa gidermesin

bahar35baha bendede aynı sorun oldu.bende aynı şeyleri düşündüm ama öyle değilmiş gittiğin merkezin ulturasonu 4 boyutlumu bana doktor atmıyo dedi ben birgün sonra başka özele gittim atıyodu hemde küt küt sakın üzülme yarın iyi bir doktor iyi bir hastaneye git ve duy küt küt atan kalbini ben öyle yaptım ben öğrendikten bir hafta sonra gittim merkeze ordada attı kalbi ama kaç gün ne çektim cumartesi gittim senin gibiydim atması gerekiyor ama atmadı dedi salı gel dedi gittim kese var bebek var ama kalp atışı yok dedi haftaya gel herşey belli olur dedi.canımdan can gitti komşumun önerisi sayesinde bir gün sonra başka doktora gittim ve kalbinin sesini duydum bir hafta daha acı çekmekten kurtuldum üzülme o senledir dua et ben öyle yaptım namaz kıldım dua ettim mutlu oldum sende dua et allahım dualarını kabul etsin ve üzülme burda bazen acı sonuçlar var ama ben kalbinin sesini duyacağına eminim muhakkak 4 boyutluya git hemen beklemeden bizede müjdeyi ver arkadaşım hangi şehirdesin

inş söylediğin gibi bu defa her şey çok güzel olur ve ben de hamile kalıp bebişimi kucağıma alırım.canım bir daha gidip boşuna para verme merkeze bence.benim ilk bebeğim olacak inş.ben forum yaşmdan ahmet beyi düşünüyorum canım. onun da ilk bebeği tüp bebekle 3.deneme de olmuş konuşup beni rahatlatmıştı.canım benim dondurulmuşya inş çözülürken sorun çıkmaz.2 tane zaten acaba ikisini de mi transfer etmesini istesem bilemiyorum.canım seninkinden dondursalar dondurmak için para isterlerdi.canım görüşürüz tabi çok isterim şu zor günleri atlatalım hayırlısıyla.belkide yakındır evimiz.ben yenişehirdeyim...:38:

inş. arkadaşım allah gönlüne göre versin.inş. sorun çıkmadan bebişin sana gelir.bende iki tane olmasını çok istedim yaşımdan dolayı yapmadı.yinede söyle belki yapar onun elinde bişey.dondurmayı yada parayı teklif etmedilerki sormadılar.bana üçüncü gün transfer edildi başkada bişey bilmiyorum hayırlısı. ben çarşıdayım ama hafta sonu mezitliye taşınıyorum bikaç gün giremem çünkü internet nakil olacak ya gerçi fırsat bulursam telefondan girerim kurban olduğum allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun evlat diye el açan kullarını geri çevirmesin herkese evlat nasip etsin.

baktım araştırdım canım aynı benim gibi olan birinin yorumlarını okudum aynı 6+6 haftalıkmış vajinal ultrasonda duyulmamış 1 hafta sonra bakmışlar duyulmuş inş benimde öle olur okuyunca bi umut oldu bana..

inşallah öyle olur canım yaaaa ben inanıyorum duyacağız kalp atışlarını şu üç ayların hürmetine cuma günlerinin yüzü suyu hütmetine rabbim nasip edecek inşallah.canım bende senden biraz destek alıyodum senin yolunda gidiyosa benimde gidicek gibi bir his var bende .birde bahar keseyi gördükten kaç gün sonra gittin kalp atışına görmeye canım

kızlar test yapmaya gideceğim bugün inşallah değerim yükselmiştir dua edin lütfen

Allah yardımcın olsun canım inşallah çok guzel bir şekilde yukselmeye devam etmiştir.Rabbim bu cuma gunlerınde kımın ne sıkıntısı derdı varsa hepsını gidersin bizim gbi evlat isteyenlerede sağlıklı hayırlı evlatar nasip etsin...Aminn

Back