arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş
arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş
kızlar test yapmaya gideceğim bugün inşallah değerim yükselmiştir dua edin lütfen
merhaba kızlar... dün gece yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi silik gördüm. bu sabah beta hcg baktırdım. az önce sonucu öğrendim. 45,14 çıktı. ama düşük gibi geldi bana. ne dersiniz? daha doktorumla görüşemedim.
baharcım inş kalp atışını duyacaksın. bu durum olabiliyor rahat ol. 7. haftada duyulan oluyor. endişe etme canım.
aycencim inş senin değerin de katlanacak bugün. stres yok bugün canım inş.
merhaba kızlar... dün gece yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi silik gördüm. bu sabah beta hcg baktırdım. az önce sonucu öğrendim. 45,14 çıktı. ama düşük gibi geldi bana. ne dersiniz? daha doktorumla görüşemedim.
canım bende dua ediyorum hepiniz için birbirimizi tanımasakta yolumuz aynı bizi bizden başka kimse anlamıyo hadi inşallah kalp atışlarını duyarsınaycen ınsaallah canım ya! dua edıyorum senın ıcın! bızımde aksam 8 de randevumuz var! kalp atısı ıcın cagırdı dr! bakalım ne olacak...
arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8
bana biraz düşük geldi merkezi aradım daha dönmediler bakalım ne diyecekeler.allahım vardır bundada bir hayır sen hakkımda neyse hayırlı onu nasipağlıyorum kızlar cok sinirlerim bozuldu benim galiba
bahar35baha bendede aynı sorun oldu.bende aynı şeyleri düşündüm ama öyle değilmiş gittiğin merkezin ulturasonu 4 boyutlumu bana doktor atmıyo dedi ben birgün sonra başka özele gittim atıyodu hemde küt küt sakın üzülme yarın iyi bir doktor iyi bir hastaneye git ve duy küt küt atan kalbini ben öyle yaptım ben öğrendikten bir hafta sonra gittim merkeze ordada attı kalbi ama kaç gün ne çektim cumartesi gittim senin gibiydim atması gerekiyor ama atmadı dedi salı gel dedi gittim kese var bebek var ama kalp atışı yok dedi haftaya gel herşey belli olur dedi.canımdan can gitti komşumun önerisi sayesinde bir gün sonra başka doktora gittim ve kalbinin sesini duydum bir hafta daha acı çekmekten kurtuldum üzülme o senledir dua et ben öyle yaptım namaz kıldım dua ettim mutlu oldum sende dua et allahım dualarını kabul etsin ve üzülme burda bazen acı sonuçlar var ama ben kalbinin sesini duyacağına eminim muhakkak 4 boyutluya git hemen beklemeden bizede müjdeyi ver arkadaşım hangi şehirdesin
arkadalar tüp bebek değerlerim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
24.gün değerim 853.8
bana biraz düşük geldi merkezi aradım daha dönmediler bakalım ne diyecekeler.allahım vardır bundada bir hayır sen hakkımda neyse hayırlı onu nasipağlıyorum kızlar cok sinirlerim bozuldu benim galiba
sabrın sonu selamettır tebrik ederim...allah kucağınada aldırsın...
amin canım. önceki denememde 13 çıkmıştı. kimyasal gebelik olmuştu. bu defa daha yüksek ama hayırlısı inş.canım hadı gozun aydın hayırlı ugurlu gelir bebeğin inşallah benimde transfer gununu sayarsak 9 gun yaptırmıştım 48 çıkmıştı bana dusuk geldı sonra 10 gun yaptırdım 52 çıktı uzuldum baya az yukselmış diye 12 gun yaptırdım 90 çıktı zaten 12 gunden sonra kana iyice karışıyormuş gebelik içini ferah tut benım gbı panık yapma olur mu..
bence iyi canım. daha erken zaten zamanla yükselerek gidecektir.
Arkadaşlar birşey soracağım. Bizim hamilelik haftamız neye göre belli oluyor. Doktor bana yaklaşık 4 hafta 5 gün dedi. Ama benim hesabıma göre daha fazla çıkıyor. Bir olumsuzluk mu var ki? Benim hesaba göre 5 hafta 3 günlük olması lazımdı. 5 günlük fark var. Birde başka doktora gittim o karından muayene yaptı. Keseyi daha küçük gördü. Acaba karından ve vajinal ultrasonda fark ediyor mu? Kafam karıştı. Yokse bebeğim ölüyor mu? Işteki arkadaşım 5 aylık hamile halen farklı doktorlar farklı diyor dedi. Normal mi bu durum
baharcım 20 gün önce kalbı atmadığı için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.sana yaşamış bırı olarak tavsıyelerım var...ben doktora gıttıgımde 6+3 gunluktum ama bebek 6+0 görünüyordu...öncelıkle gununle bebeğin gunu paralelmı onu öğren...ardından ben ertesı gun başka bı doktora daha gıttım o gun 6+4 görümesi gerekirken 5+5 göründü ultrasonda...yanı ılerleme kıpırtısı göstermek yerıne gerılemeye basladı sonra üç gün gectı kendı doktoruma tekrar gıttım ve bebek 5+1 lere düşmüştü doktor vucudun atmaya hazırlanıyo dedi ve almak zorndayız dedi...işte ben ozaman ikna oldum...ama eğer bebeğin gerilemiyorsa yada azcık azcık ılerlıyorsa sakın aldırma sabret ve gelişmesini bekle elbet atacak kalbi...bı arkadasınkı gerilemıyordu olduğu gunde duruyordu sonradan attı kalbı...bunlar önemlı farklar...dıkkat et ...guzel haberler senınle olsun...
kuzum sen elalemi bırak bi kere başka hastaneye git, bi de herkesin 6. haftada duyulacak die garantisi yok. bu hcg katlaması gibi aynı kafa işte bu. tek tip standart değiliz ki biz. sanki makina yapımı bu bebekler. kiminin geç gelişiyo geç dölleniyo. doktor bana haftaya perşembeye randevu verdi nerdeyse 8. hafta bitiyo olcak benim o gün. kiminin 8. 9. hafta duyuluyomuş kiminin başka makinada duyuluyomuş, dur bakalım panik yapmadan başka doktora git önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?