- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.656
- 798
selam kizlar...
bebkdostu cum ins guzel haberler alirsin bizi de sevindrirsin canim...
bizim tedavi ya agustos a ya da ekim e kaldi.. daha ben cok beklerim cok...
sizlere kolay gelsin ins hepinizi guzel haberler alirsiniz :):):) cok cok optum!!
aa nie ekime kaldı ?
arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş
arkadaşlar galiba bebeğim yaşamıyo kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş kalp atışı duyulması gerekiyodu dedi doktor her ihtimale karşı 1 hafta daha beklicez ama benim ümidim yok yaşıyo olsaydı duyulurdu kalp atışı çoğu kişi 6.haftasında duyuyomuş
ayseeem öncelikle dilerim bu kez inş. allahımın izniyle bebeğine kavuşursun tedavin güzel geçer ve pozitif sonucu alırsın.aslında bende artık oraya gitmeyi düşünmüyorum ama yine 15 gün sonra çağırdı doktor bakalım kısmet gidermiyim bilmiyorum bende duydum yaşam forum da hümmet bey varmış çok iyi diyorlar sende aynı doktorumu düşünüyosun bilmiyorum ama merkeze gelince ilk gittiğim merkez buydu kötüde değil çok hastası var ama doktoru bir iki kez aradım ama hiç ulaşamadım hemşiresi döndü bana sadece gittiğimde gördüm buda bana yanlış geldi zaten hemşireyle görüşmek istesem onunda numarası vardı neyse yinede önce kurban olduğum allahım sonrada onun sayesinde bebeğimi taşıyorum bana bi süre acı çektirip korkutsada allah razı olsun benim dondurulmuşum yok onlar söylemedi bende o anki heycandan sormadım dört yumurtam olmuştu bir tane transfer edilmiş çünkü tek bebek gözüküyor söylemedide ben çok ikiz istedim ama yasa dedi Allahtan iste dedi bende bişey diyemedim.bu günlere çok şükür sende hiç ümidini kırma iyi düşün güzel düşün güzel olsun senin ilk bebekmi olacak gerçi bebek isteyince ilki ikisi olmuyor bebek her daim eve yenilik demek huzur mutluluk demek canım burda inş. seninde hamile olduğunu öğrenecez belki sonra birgün görüşürüz kısmet üzülme demek boş elbet insan çok üzülür ama yeni bebişin için üzülme sağlam dur annesi ben bu defa olacağına inanıyorum bu defa bir öncekine göre daha farklı tahlil ilaç verebilir belki umudunu asla yitirma arkadaşım bu yol çok zor bi süreç ama hepimiz bir gün bu sınavı geçecez inş.
öyle deme . ben forumun başka yerlerinde 7. ve 8. hafta da duyulanı çok okudum. bak forumda ara bulacaksın canım. öyle bir şey olmayacak inşallah
canım kötü düşünme lütfen bizim değerimiz çok düşüktü biliyorsun işallah kalp atışlarını duyarsın
Canimm Rabbim bebegini sana bagislasin insallah oyle bisey yoktur belki farkki bisey olmustur insallah bir hafta icinde duyarsin Rabbim ne olur tedavilerimizin sonunu hayirli eyle yalvariyorum....
patron izin vermiyor yakac gun izin almam gerek onu da bilmiyorum da, en azindan 3 gun hafta ici 2 gun haftasonu olsa 5 gun dinlenmem gerekir galiba degil mi? o da hangi gune denk gelcek bilmiyorum ki
iyi dusunelim iyi olsun ins, belki o gittigin ultrason yeterince kaliteli degildir. 4 boyutlu ultrason filan diyolardi, baska bi yerde bi da baktirsan olmaz mi? ins ordadir bebsin ve kalbi de pitir pitir atiyodur canim benimmmm......
canım hiç belli olmuyor 7.haftada da kalp atışını duyanlar var..belki geç gelişiyordur..umutsuzluğa kapılma..işallah yakında atmaya başlar kalbi..
inş söylediğin gibi bu defa her şey çok güzel olur ve ben de hamile kalıp bebişimi kucağıma alırım.canım bir daha gidip boşuna para verme merkeze bence.benim ilk bebeğim olacak inş.ben forum yaşmdan ahmet beyi düşünüyorum canım. onun da ilk bebeği tüp bebekle 3.deneme de olmuş konuşup beni rahatlatmıştı.canım benim dondurulmuşya inş çözülürken sorun çıkmaz.2 tane zaten acaba ikisini de mi transfer etmesini istesem bilemiyorum.canım seninkinden dondursalar dondurmak için para isterlerdi.canım görüşürüz tabi çok isterim şu zor günleri atlatalım hayırlısıyla.belkide yakındır evimiz.ben yenişehirdeyim...
baktım araştırdım canım aynı benim gibi olan birinin yorumlarını okudum aynı 6+6 haftalıkmış vajinal ultrasonda duyulmamış 1 hafta sonra bakmışlar duyulmuş inş benimde öle olur okuyunca bi umut oldu bana..
kızlar test yapmaya gideceğim bugün inşallah değerim yükselmiştir dua edin lütfen
kızlar test yapmaya gideceğim bugün inşallah değerim yükselmiştir dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?