canım bana doktor jel vermişti o yuzden sorun olmadı...
İnş banada jel verir kuzum.dün yumurtam toplandı jel verdiler kullan diye crınone diye bi jel.inş sonada jel verirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana doktor jel vermişti o yuzden sorun olmadı...
Kızlar transferden sona bebeğin tutması için iğnemi kullandınız jelmi???iğne kullanmam gerekirse nasıl olcak;(ben transferden sona 3 gün yatmayı düşünüyorum.iğneleri nasıl yaptırcm
inşaallah iğne vermezler. progestan iğneler çok acıtıyor. yumurta toplandıktan sonraki gün başladım.her gün 2 ampul. 2-3 gündür iğne yapılırken ağlıyorum artık. ağrı eşiğim düştü iyice. bedenen ve ruhen kendimi hiç iyi hissetmiyorum.yalnız birşekilde hep evde uyumak istiyorum. progestanın yan etkileir galiba. inşaallah iğne vermezler. gerçi verseler de yapacak bişey yok. hangisi daha faydalıysa o olsun. tabi sonuçlarımız da pozitif olsun inş.
Canyoldaslarim bugun dualarinizla yanimda oldugunuz icin hepinizden Allah razi olsunn.. Rabbim bu stresli ve uzun yolda insallah emeklerimizin karsiligini verir. Dilerim Rabbimden tez zamanda evlatlarinizi size bize nasip eder. Hep diyorum iyiki varsiniz..
Ayy eewt canım intten okudum herkes iğnenin çok yaktığından bahsetmiş.başıma gelirse mecbur yaptırcam.inş jel kullanmaya dewam ederim.canım iğneni nerde yaptırıyosun.yani zor olmadımı transferin ilk günleri?? Dinlenmek gerekiyoya
gidip sağlık ocağında yaptırabilirsin sorun olmaz. o kadar hareketten problem olmaz. rahat ol. arkadaşım yapıyor.
canım dün gece olumlu sonucunu okunca yemin ediyorum çok mutlu oldum. biliyordum. inş hep böyle güzel devam eder. herşey gönlünce olsun canım. artık yeğenimiz doğunca poposuna bir çimdik atarsın. çok korktuk ama sonuç iyi oldu.
valla dunku yaşadığım strestle koşuşturma ile bişey olmadıysa inşallah dahada bişey olmaz Rabbimin izniyle dualarınız için ve benımle olduğunuz için çok saolun Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin...
Canyoldaslarim bugun dualarinizla yanimda oldugunuz icin hepinizden Allah razi olsunn.. Rabbim bu stresli ve uzun yolda insallah emeklerimizin karsiligini verir. Dilerim Rabbimden tez zamanda evlatlarinizi size bize nasip eder. Hep diyorum iyiki varsiniz..
valla dün gece acaip sinirliydim uçan sineğe söyleniodum zaten bi ara hiaaayt die florence nightingale i basasım geldi. meğer orda diilmiş haha
Skgk hayırlı olsun cnm.Sağlıklı olarak kucağında da göresin inş.Bebişi annesine şaka yapmış :)) Allahım hayırlı zamanlarda bizlere de nasip etsin.
taze anne valla neler yaşadım film gbii bişey diyeceğim yoğun kasık ağrım vardı ama şmdi gitti bacaklarım agrıo normalmi
bacak ağrıları oluyormuş. progestanın etkileri. normaldir
kızlar doktorum aradı şimdi ellerim titriyo20 yumurtamdan 19u olgun çıkmış 13ü döllenmiş.yarında 7,8 yumurta A KALİTE DEWAM EDERSE PAZARTESİ YAPARIZ TRANSFERİNİ DEDİ.hamile kalmış gibi sewindim.bide hamile kalsam naparım acaba
kızlar doktorum aradı şimdi ellerim titriyo20 yumurtamdan 19u olgun çıkmış 13ü döllenmiş.yarında 7,8 yumurta A KALİTE DEWAM EDERSE PAZARTESİ YAPARIZ TRANSFERİNİ DEDİ.hamile kalmış gibi sewindim.bide hamile kalsam naparım acaba
inş canım rabbime hep dua ediyorum zaten bana kendi katından hayırlı ewlat nasip et diye inş duyar sesimi.rabbim kimseyi ewlatla sınamasıngozun aydın canım İnşallah guzel bir şekilde döllenmeye devam ederler ve transferın iyi kalitede yumurtalarla olur bebegin seninle kalır. Rabbime bol bol duat et transfer gunude duat et Rabbim bize verecek olan... herşeyin hayırlısını ondan dile eminin sonu çok guzel olacak...şimdiden hayırlı olsun
5. gün olmasını çok istiyorum canım inş pazartesiye kadar dayanır canlarımohhhhhhh maşallah değmesin çok güzel böyle her şey yolunda devam eder ve annesine sımsıkı tutur bebeğin canım
inşaallah canım a kalite devam ederler. hayırlı olsun. inş hamilelik sevincini de yaşarsın:)))
kızlar ya keşke hepimize hamilelik haberlerimizi buradan vermek nasip olsa. benim de yarın test günüm. bugün sabah idrar testi yaptım sanki belli belirsiz çizgiyi gördüm ama az önce tekrar yaptım maalesef bişey yok. neyse dedim yapacak bişey yok. sonuç negatif gibi duruyor ama yarın testte göreceğim inş.
canım içimde bir his var olumlu güzel haberler vericeksin bize allahın izniyle