canım mesaj atamadım sana mesaj kutun doluymuş buraya yazıyorum. gittim geldim canım. kese normal sağlıklı gözüküyor. 2 çizgi var. 7.3 mm dedi. 10 mm den sonra yolk kesesi görmemiz lazım daha küçük gözükmüyor ama oluştu oluşacak gibi dedi. vajinal oldu. karından baktırdım önce, gözüktü ama 2 çizgi net değildi yine. valinal bakınca gördü. artık dış gebelik olma ihtimali kalmadı sanırım. haftaya perşembe gel tekrar bakalım bebeği görmek lazım dedi. sağol canım ya çok moral verdin bana. insan çok korkuyor. iyi varsınız
kızlar bş uyuyorum bütün gün sonra akşam azıcık kalkıyorum gece yatıyorum sabah 9 a 10 a kadar bi daha
sizde de var mı bu kadar uyku ya? kış uykusu halt etmiş benim uykumun yanında.
slm cicişler cici aneler ben dün prolektinime baktırdım 60 çıktıyaw emrüyanın tutunmasını engelermi bu yükseklik benim daha öncede yüksek çıkmıştı tüpbebeğe başlamadan önce 48 di dostineksle düşürdük 1 sonra tüpbebeğe başladık tutmadı biliyosunuz bihafta önce negatif aldık sonra bida ölçdürim dedim dün 60 çıkdı sanırım iğnelerden felan bide yükseldi sizce emriyoyu tutunmasına engelmi bu yaww
kızlar bş uyuyorum bütün gün sonra akşam azıcık kalkıyorum gece yatıyorum sabah 9 a 10 a kadar bi daha
sizde de var mı bu kadar uyku ya? kış uykusu halt etmiş benim uykumun yanında.
senın bebek uykucu cıktı valla benım oğlen uykum gelıo bıde 4 gbi ama hep bi halsızlık var ben daha cok yenıyım bnde size bişey sorucam sabah kalktığımda mide yanması ile kalkıyorum
ay ne rüyalar görüyorum son kan testimi florence nightingale de yaptırmıştım ben.canım gayet normal. çok uyku yapıyornuş hamilelik. tadını çıkar bol bol uyu. güzel rüyalar gör:))
Bana nie kimse cvp vermedi yahu( saol bebek dostu cnm
kuzum bahsettiğin şeyler nedir, ne hormonudur onu bile bilmiyorm ki ben :26: hani bence doktor bilir öle şeyleri
bilmiyorum susiyim bari atlamiim dedim ben
cnm eğer böyle bi ikilem varsa doktorlar arasında demek ki olma olasılığı da var. yani prolaktin seviyen tutunmayı engelliyo olabilir. belki tedaviden önce düşürdünüz ama tedavi sırasında yükseldi gene, bak ölçtürünce yüksek çıkmış. azıcık netten araştırsana şu prolaktini.cicim prolektin süt hormonu beynin hamileymiş gibi süt hormonu salgılıyomuş yuksek çıktında bu değer 150 200 lere çıktında beyin emarı çekiliyomuş yani beyinde tümör oluşuyomuş ama kötü tümör deilmiş sanırım oyüzden sordum bilen varsa tutunmaya engel taşırmı diye bazı yerler gebeliğe engel düşük salıyo diyo bazı tüp bebek doktorları tüp bebekde bi etkisi yok diyo oyüzdn kafam karışık
cnm eğer böyle bi ikilem varsa doktorlar arasında demek ki olma olasılığı da var. yani prolaktin seviyen tutunmayı engelliyo olabilir. belki tedaviden önce düşürdünüz ama tedavi sırasında yükseldi gene, bak ölçtürünce yüksek çıkmış. azıcık netten araştırsana şu prolaktini.
cnm o zaman korkulacak bi durum değil yani. sen dedikleri gibi transfer olmadan önce kontrol altına aldırttır ama transferden sonra da arada ölçtür ki fırlamasın bence o arada hemen.ben bu konuda çok gittim doktora cnm ama bu bünyenin kişiye özel sorunuymuş çoğu kişidede çıkarmış düşürülür genede çıkarmış .ok dikata alıncak bi durum deilmiş yani okdar kafaya takılcak nekadar düşürsende bi müddet ssonra çıkarmış kuzum boktırdım ben dün troide filan ts3 ts4 prl fsh dün bunların hepsine baktırdım sadece prolektin 60 çıktı sınırı 30 cnmD
anam ne öğleni ne 4 ü, mümkün olsa seruma bağlatıp kendimi hep uyuycam
mide yanmasına çok rahatsız ederse gaviscon içebilirsin. hamilelikte en sağlıklısı oymuş. ( uzun ve yorucu ve sinir bozucu araştırmalarım sonucu edindiğim bilgi )
Bana nie kimse cvp vermedi yahu( saol bebek dostu cnm
ay ne rüyalar görüyorum son kan testimi florence nightingale de yaptırmıştım ben.
demin rüyamda bhcg değerim 1 milyon çıkmış onun şerefine
doktorlara parti veriyodum hastanenin içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?