2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım super bir haber Rabbim bizlerede nasıp eder inşallah acayip sevındım demekkı senın agrılar bebeğin yerleşme ağrılarıymış... inşallah kalp atışlarınıda duyarsın tez zamanda kucağınada alırsın tabiki bizlerde valla çok sevındımmm

Kızlar bide bana birsürü hap yazıldı sizde kullanışmıydınız toplamadan sona? Tetradox,prednol,estrofem,folik asit,coraspin.hepsini sabah akşam içecem:)bide crınone vajınal jel verdi

kızlar bş uyuyorum bütün gün sonra akşam azıcık kalkıyorum gece yatıyorum sabah 9 a 10 a kadar bi daha
sizde de var mı bu kadar uyku ya? kış uykusu halt etmiş benim uykumun yanında.

senın bebek uykucu cıktı valla benım oğlen uykum gelıo bıde 4 gbi ama hep bi halsızlık var ben daha cok yenıyım bnde size bişey sorucam sabah kalktığımda mide yanması ile kalkıyorum

canım ben engel diye biliyorum. sanki yüksek bir değer ama alınan ilaçların etkisdi vb bilmiyorum.

kızlar bş uyuyorum bütün gün sonra akşam azıcık kalkıyorum gece yatıyorum sabah 9 a 10 a kadar bi daha
sizde de var mı bu kadar uyku ya? kış uykusu halt etmiş benim uykumun yanında.

canım gayet normal. çok uyku yapıyornuş hamilelik. tadını çıkar bol bol uyu. güzel rüyalar gör:))

senın bebek uykucu cıktı valla benım oğlen uykum gelıo bıde 4 gbi ama hep bi halsızlık var ben daha cok yenıyım bnde size bişey sorucam sabah kalktığımda mide yanması ile kalkıyorum

anam ne öğleni ne 4 ü, mümkün olsa seruma bağlatıp kendimi hep uyuycam
mide yanmasına çok rahatsız ederse gaviscon içebilirsin. hamilelikte en sağlıklısı oymuş. ( uzun ve yorucu ve sinir bozucu araştırmalarım sonucu edindiğim bilgi )

Kıslar bende hamilelik takvimi yaptım çok hevesim vardı biraz acele ettim ama rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

canım gayet normal. çok uyku yapıyornuş hamilelik. tadını çıkar bol bol uyu. güzel rüyalar gör:))
ay ne rüyalar görüyorum son kan testimi florence nightingale de yaptırmıştım ben.
demin rüyamda bhcg değerim 1 milyon çıkmış onun şerefine
doktorlara parti veriyodum hastanenin içinde.

kuzum bahsettiğin şeyler nedir, ne hormonudur onu bile bilmiyorm ki ben :26: hani bence doktor bilir öle şeyleri
bilmiyorum susiyim bari atlamiim dedim ben

cicim prolektin süt hormonu beynin hamileymiş gibi süt hormonu salgılıyomuş yuksek çıktında bu değer 150 200 lere çıktında beyin emarı çekiliyomuş yani beyinde tümör oluşuyomuş ama kötü tümör deilmiş sanırım oyüzden sordum bilen varsa tutunmaya engel taşırmı diye bazı yerler gebeliğe engel düşük salıyo diyo bazı tüp bebek doktorları tüp bebekde bi etkisi yok diyo oyüzdn kafam karışık

cnm eğer böyle bi ikilem varsa doktorlar arasında demek ki olma olasılığı da var. yani prolaktin seviyen tutunmayı engelliyo olabilir. belki tedaviden önce düşürdünüz ama tedavi sırasında yükseldi gene, bak ölçtürünce yüksek çıkmış. azıcık netten araştırsana şu prolaktini.

5.Prolaktini yüksek olan tüp bebek tedavisine girebilirler mi?

Tüp bebek tedavisine başlamadan önce prolaktin değerlerinde yükselmeye yol açan tüm nedenler araştırılarak,sorun varlığında uygun bir şekilde tedavileri sağlanmalıdır ,örneğin hipofizde adenom varlığının MR ile tespit edilmesi, tiroid fonksiyon testlerinin yapılması, ilaç kullanımının sorgulanması, varsa diğer mevcut hastalıkların tespiti gibi. Bu gibi durumlarda öncelikle sorunu gidermek için uygun tedavi seçenekleri öncelikle planlanmaktadır.

Bunların dışında prolaktin düzeylerini normal sınırlara indirmek için ilaç tedavisi uygulanmakta ve hasta tedaviye alınmaktadır.

http://www.cocukistiyorum.com/tr/co...monunun%20T%FCp%20Bebek%20tedavisine%20etkisi

yalnız teyze diyo ki bebek emziren annelerde prolaktin max. seviyede ama gene de hamile kalabiliyolar. demek ki her durumda etkili olmuyo bu prolaktin.
karam sen bi troid falan baktırsana. prolaktini bilemem de troid mesela engel oluyo onu biliyorum.
prolaktini arttıran sebeplerden biri de trodimiş. bence sen bu prolaktinin neden yükseliyo önce onu tespit ettirmeye çalış.

araştırmadım site kalmadı kimi engeliyo kimiyo engelmeiyo diyo evet düşürdükdü ama ilaçlarla yükseldi sanırım dün yaptırdım 60 çıkdı gene yarın doktora fakslicem zaten ilaç vercek hemen düşmüyo 2 3 ay zaman gerekiyo ilaç bittinde 2 aysonra filan tekrar baktırcam zaten dondurulmuş oldu için yapacam zanırım bida yükselme olanaksı olmazda hani dedim bilen varsa büyüzden tutma engeli taşırmı dedim doktora sordum herangi bi endişe salanmaz dedi bahceci gürkan arıkanada sordum donduruluşlarda gerek olmaz dedi tabi düşürülürse iyi ama dedi onla bi etkisi yok dedi prolektin yüksek çıkdında sadece yumurta kalitesini düşürürdedi bende yumurtayı kaçıncı gün kaça bölündünü herşeyi söledim gürkan beye oda gayet güzel bi emriyo dedi yani yumurta alımından sonra oluşmuş ola bilirdedi gene de ilaç kulan düşür sonra transfer yap dedi işde genede kendi çapımda araştırmaya çalışıyorum D

ben bu konuda çok gittim doktora cnm ama bu bünyenin kişiye özel sorunuymuş çoğu kişidede çıkarmış düşürülür genede çıkarmış .ok dikata alıncak bi durum deilmiş yani okdar kafaya takılcak nekadar düşürsende bi müddet ssonra çıkarmış kuzum boktırdım ben dün troide filan ts3 ts4 prl fsh dün bunların hepsine baktırdım sadece prolektin 60 çıktı sınırı 30 cnm D

cnm o zaman korkulacak bi durum değil yani. sen dedikleri gibi transfer olmadan önce kontrol altına aldırttır ama transferden sonra da arada ölçtür ki fırlamasın bence o arada hemen.

yani çok yaptırdım ben troid onu biliyorum yüksek çıkacak korkusu ama troidimde bi sorun yok allaha şükür tüpbebeğe başlamdan zaten yine yapılmıştı bu troid müroid neyse işde onlar D

teşekkürederim canımmmm

Bana nie kimse cvp vermedi yahu ( saol bebek dostu cnm

benımde bilgim yoktu öğrendim şimdi

ay ne rüyalar görüyorum son kan testimi florence nightingale de yaptırmıştım ben.
demin rüyamda bhcg değerim 1 milyon çıkmış onun şerefine
doktorlara parti veriyodum hastanenin içinde.

ahahahha benım doktorumda varmı aralarında bnde çok kotu ruyalar goruyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…