- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.656
- 798
TSH 1,13
Serbest T3 5,22
Serbest T4 15,86
Prolaktin 60
ah bunlar dün yaptırdıklarımD
ahahahha benım doktorumda varmı aralarında bnde çok kotu ruyalar goruyorumm
Hayırlarla döllensinler tutunsunlar:)
20 yumurtam toplandı kızlar büyüklü küçüklü...cumartesi yada pazartesi transfer edilcekler.yani 3. Yada 5. Gün.inş 5. Güne kadar dayanır kuzularım sona yola benimle dewam ederler
hmm troid testi böle mi olyo ? demek ben hiç yaptırmadım, yaptırdıysam da hiç anlamadıım için bön bön bakıp geçtimlen hormon troid hahahahaha
ewet canım geçen hafta bizim merkez kesenin göründüğünü bebeğin olduğunu ama kalbinin atmadığını haftaya tekrar gelmemi söyledi ama umutsuzdu şimdiye görünmesi gerekirdi dedi.ben ve eşim üzgün üzgün döndük ewe yukarı komşuma çıktım bana hemen doktor tavsiye etti bende birgün sonra gittim doktor baktı bu bebek canlı dedi kalp atışını dinletti Yenişehir hastanesine gittim.ve rahatladım.4 boyutlu ultrasondu ve bizim merkezin ultrasonunun eski olduğunu öğrendim yinede bu bebeği önce allah sonra doktorumuz sayesinde kavuştum ama bence böle bir merkezde cihazların en iyisi olması lazım o kadar para veriyoruz dimi.bugün ordada kontrolüm vardı şükürler olsun ordada göründü kalp atışı allahım kucağımada almayı nasip etsin.allahım sanada nasip etsin tüm bebek isteyene nasip etsin. diyeceğim oki allahımın izniyle pozitif sonucu alınca kalp atışı duyulmadı derse sakın üzülme hemen lbaşka bir yere git öğren ben iyiki gitmişim değilse bu bir hafta kendimi yiyecektim.ilk cumartesi atmıyo dedi salı gel dedi salıda atmıyor dedi haftaya salı gel dedi neler çektim allahım kimseye yaşatmasın. senide uyarmak istedim boşuna kimse üzülmesin acaba merkezde senle karşılaştıkmı .ayseeeem allahıma şükürler olsun şimdilik bebişim iyi inş. sonuna kadar böle iyi gideriz.senin tedavin ne zaman belli oldumu tam tarih sende beni haberdar et.allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle pozitif düşün pozitif olsun
canım üzülme desemde boş zaman her şeyin ilaçı ne güzel dondurulmuşun varsa onunla tekrar denersin .daha kolay iğne yok daha rahat .merhaba arkadaşlar.bir süredir forumu takip ediyorum ancak yazmaya bugün başladım.9 mayıs ta transferim gerçekleşmişti ancak dün sonucunu alan diğer arkadaşlar 'kalp ağrısı ve my little cookies' gibi ben de kocaman bir negatif sonucumu aldım.21 Mayıs tarihi 3 ümüze de iyi gelmedi.Bahçeci fulya da tedavi görüyorum ve ilk denemem idi.1 tane de dondurulmuş embriyom var beni bekleyen.cuma günü tekrar doktorumla görüşücem bundan sonrası için.dün çok ağladım ve Allahıma dua ettim ' Allahım bugün üzüntüden ağıyorum yarın sevinçten ağlamamızı nasip eyle diye'.Dondurulmuş embriyom ile tekrar denemek de istiyorum ama korkuyorum da .Allah tüm bekleyenlerin en kısa zamanda bebeklerine kavuşmalarını sağlar inşallah..
canım aramıza hoş geldin bu arada hayırlı olsun allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahkızlar herkese selam uzun zamandır takip ediyorum sizi ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim biraz geç oldu ama olsun ben tedaviye 15 nisan uzun protokol başladım ve nihayet bugün test yaptırdım sonuç pozitif:)))) gerçi doktorumla henüz konuşma fırsatım olmadı öğleden sonra arayacak sabırsızlıkla telefon bekliyorum bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim ayrıca aramızda pozitifi çok daha erken gören arkadaşların da (çok tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin) tecrübelerinden faydalanmak isterim
canım bence yapma biliyorum beklemek zor ama az kalmış şunun şurasındakızlar merhaba! cuma test tarihim. acaba bugün idrar testi yapsam çıkar mı?
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))
gene uyku koması saatim geldi ben biraz yatayım
gözümü açık tutamıyorum böle bişi olamaz yahu
ayyyy canım çokk sevindim güzel ve sağlıklı embriyolar olsunlar sonrada annesine güzel güzel tutunsunlarHayırlarla döllensinler tutunsunlar:)
20 yumurtam toplandı kızlar büyüklü küçüklü...cumartesi yada pazartesi transfer edilcekler.yani 3. Yada 5. Gün.inş 5. Güne kadar dayanır kuzularım sona yola benimle dewam ederler
ayyyyy darısı başıma valla ölücem korkudan ya gidersek kesi göremesek bir an önce pazartesi gelsin istiyorumcanım mesaj atamadım sana mesaj kutun doluymuş buraya yazıyorum. gittim geldim canım. kese normal sağlıklı gözüküyor. 2 çizgi var. 7.3 mm dedi. 10 mm den sonra yolk kesesi görmemiz lazım daha küçük gözükmüyor ama oluştu oluşacak gibi dedi. vajinal oldu. karından baktırdım önce, gözüktü ama 2 çizgi net değildi yine. valinal bakınca gördü. artık dış gebelik olma ihtimali kalmadı sanırım. haftaya perşembe gel tekrar bakalım bebeği görmek lazım dedi. sağol canım ya çok moral verdin bana. insan çok korkuyor. iyi varsınız
hayırlı olsun arkadaşımKıslar bende hamilelik takvimi yaptım çok hevesim vardı biraz acele ettim ama rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
ay ne rüyalar görüyorum son kan testimi florence nightingale de yaptırmıştım ben.
demin rüyamda bhcg değerim 1 milyon çıkmış onun şerefine
doktorlara parti veriyodum hastanenin içinde.
Benim degerim dusmus hamile degilim cok uzgunum ve soktayimmm doktor ters giden biseyler olmus dedi
nasıl düşmüş nasıl yani nedemek hamile deilim ne ters gitmiş kimyasalmıymış o nasıl oluyo allahım yarabim şok oldum ya olamaz böle bişey neden ya
canım nasıl hani şoktayım test mi yaptırdın ?
Benim degerim dusmus hamile degilim cok uzgunum ve soktayimmm doktor ters giden biseyler olmus dedi
çok mu düşmüş keşke tekrar baktırsaydın. belki yanlış çalışıldı ne bileyim. valla şok oldum. ortada bir sebepyok. peki ne olacakmış şimdi! yapılabilecek bişey yokmuymuş?
canım değerin kaça düşmüş nasıl anladın test mi yaptırdın merak ediyoruz
Dun hastanenin sisteminde sorun varfi telefonda 85dedi tekrar ettim rvet dedi simdi sistemleri duzelmis baktm 15yaxio bebegm gtti cok uzgunumm
ayyyy ne güzel canım gözünaydın rabbim bizede nasipe etsin bizde keseyi ve kalp atışlarını duyalım inşallah sonrada kucağımıza almayı nasip etsin
Dun hastanenin sisteminde sorun varfi telefonda 85dedi tekrar ettim rvet dedi simdi sistemleri duzelmis baktm 15yaxio bebegm gtti cok uzgunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?