2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ahahahha benım doktorumda varmı aralarında bnde çok kotu ruyalar goruyorumm

kadıköyde mi senin doktorun ordaysa o da vardır
nie kötü rüya görüyosun kuzum ? ya ben dün ıkındım sıkıştırdım uykumda die dünden beri acaip gerginim bişey oldu die.
böyle motivasyon rüyaları görüyorum kendi çapımda

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

ayyyy ne güzel canım gözünaydın rabbim bizede nasipe etsin bizde keseyi ve kalp atışlarını duyalım inşallah sonrada kucağımıza almayı nasip etsin

canım üzülme desemde boş zaman her şeyin ilaçı ne güzel dondurulmuşun varsa onunla tekrar denersin .daha kolay iğne yok daha rahat .

canım aramıza hoş geldin bu arada hayırlı olsun allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah

kızlar merhaba! cuma test tarihim. acaba bugün idrar testi yapsam çıkar mı?
canım bence yapma biliyorum beklemek zor ama az kalmış şunun şurasında

canım hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin değmesin

Benim degerim dusmus hamile degilim cok uzgunum ve soktayimmm doktor ters giden biseyler olmus dedi

ayyyy canım çokk sevindim güzel ve sağlıklı embriyolar olsunlar sonrada annesine güzel güzel tutunsunlar

ayyyyy darısı başıma valla ölücem korkudan ya gidersek kesi göremesek bir an önce pazartesi gelsin istiyorum

Kıslar bende hamilelik takvimi yaptım çok hevesim vardı biraz acele ettim ama rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun arkadaşım

ay ne rüyalar görüyorum son kan testimi florence nightingale de yaptırmıştım ben.
demin rüyamda bhcg değerim 1 milyon çıkmış onun şerefine
doktorlara parti veriyodum hastanenin içinde.

Benim degerim dusmus hamile degilim cok uzgunum ve soktayimmm doktor ters giden biseyler olmus dedi

nasıl düşmüş nasıl yani nedemek hamile deilim ne ters gitmiş kimyasalmıymış o nasıl oluyo allahım yarabim şok oldum ya olamaz böle bişey neden ya

çok mu düşmüş keşke tekrar baktırsaydın. belki yanlış çalışıldı ne bileyim. valla şok oldum. ortada bir sebepyok. peki ne olacakmış şimdi! yapılabilecek bişey yokmuymuş?

çok mu düşmüş keşke tekrar baktırsaydın. belki yanlış çalışıldı ne bileyim. valla şok oldum. ortada bir sebepyok. peki ne olacakmış şimdi! yapılabilecek bişey yokmuymuş?

Yapcak bisey yok doktor yarin tekrat yplm test dedi bebegim bni biraktiii cok kotuyummm

Dun hastanenin sisteminde sorun varfi telefonda 85dedi tekrar ettim rvet dedi simdi sistemleri duzelmis baktm 15yaxio bebegm gtti cok uzgunumm

kuşum dalga mı geçiyo bunlar ? git adam gibi baştan yaptır şunu. böyle olmaz önce 85 di sistem bozuktı yok 15 di falan.
sistem bozuksa ne malum 15 in doğru olduğu
başka hastanede yaptır hemen

ayyyy ne güzel canım gözünaydın rabbim bizede nasipe etsin bizde keseyi ve kalp atışlarını duyalım inşallah sonrada kucağımıza almayı nasip etsin

amin inşallah hepinize nasip eder ve burdan birbirimizin mutlu haberlerini alırız.inanın sonuçları negatif olan arkadaşlara çok üzülüyorum allahım yardım etsin kendimden biliyorum dünyayı kaç gün kendime dar ettim ama inanın bilerek hamile olmak çok zormuş aycen inş. değerin yükselir canım keseyide küt küt atan minik kalbide duyarsın ve bu şekilde bekleyen tüm arkadaşlarda duyar inş.tabi daha zorlu yolun başındayız inanın korkuyorum ilk dört ayın biran önce geçmesini istiyorum allahım hepimizin yanında olsun

Dun hastanenin sisteminde sorun varfi telefonda 85dedi tekrar ettim rvet dedi simdi sistemleri duzelmis baktm 15yaxio bebegm gtti cok uzgunumm

canım en güzeli tekrar baktırman. sistem bozuksa her türlü yanlışlık olabilir. hemen kendini koyverme. dediğim sonuç yanlış olabilir. dualrım seninle. kendim için bile olumlu düşünmüyorum ama senden umutluyum. yanlışlık olduğunu düşünüyorum. inş.bebeğin seninledir canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…