2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kaçıncı günde 336 gördün ? benim 11. günde 295 di ama sonrasında tek kese gördük.
ikiz de olabilir gerçi. keseyi görmeden zor bişey demek.

gene uyku koması saatim geldi ben biraz yatayım
gözümü açık tutamıyorum böle bişi olamaz yahu

çok teşekkürler canım.İnşallah senin değerlerin de çok güzel yükselip bebeğine kavuşursun sağlıkla.

inşalllah canım çok saol.. hepımız kavusuruz bebeklerımıze

canım çok tebrık ederim inşallah sağlıcakla gelişmeye devam eder..

saol canımm cok tesekuederim yanımda olduğunuz için inşallah rabbim kesemizi kalp atışlarımız ve ensonda saglıcakla bebeklerımız kucaklarımıza alacağımız gunlerı gosterır. canım kendıne çok dıkkat et yemek ve tuvalet ihtiyacı dısında kalkma mumkunse dinlen bebeğinle sen suan önemli olansın hiçbişeyi kafana takma bebeğin sana sağlıcakla sımsıkı tutunmaya devam edecek Rabbimin izniyle..

kızlar merhaba! cuma test tarihim. acaba bugün idrar testi yapsam çıkar mı?

sakın yaptırma canım ben yaptım negatıf cıkmıştı sonra kendımı salasım geldı esım toparladı benı dıkkat etmem ıcın sakın yapma az daha sabret..

canım tebrıkler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah değerinde gayet guzel....

slm cicişler cici aneler ben dün prolektinime baktırdım 60 çıktıyaw emrüyanın tutunmasını engelermi bu yükseklik benim daha öncede yüksek çıkmıştı tüpbebeğe başlamadan önce 48 di dostineksle düşürdük 1 sonra tüpbebeğe başladık tutmadı biliyosunuz bihafta önce negatif aldık sonra bida ölçdürim dedim dün 60 çıkdı sanırım iğnelerden felan bide yükseldi sizce emriyoyu tutunmasına engelmi bu yaww

Hayırlarla döllensinler tutunsunlar:)
20 yumurtam toplandı kızlar büyüklü küçüklü...cumartesi yada pazartesi transfer edilcekler.yani 3. Yada 5. Gün.inş 5. Güne kadar dayanır kuzularım sona yola benimle dewam ederler

birdl merhaba cnm, açıkçası sonucunu merak ediyordum, ve senin adına çok sevindim, tebrikler, bence ikiz bebişlere hamilesin:)
iğneler bana da uğurlu gelir inşallah, geçende konuştuğun kişi ben:)

birdl merhaba cnm, açıkçası sonucunu merak ediyordum, ve senin adına çok sevindim, tebrikler, bence ikiz bebişlere hamilesin:)
iğneler bana da uğurlu gelir inşallah, geçende konuştuğun kişi ben:)

tşk ederim canım çok sağol.evet umarım sanada uğur getirir çifter çifter :)) doktorum aradı biraz önce değerimin çok güzel olduğunu ve büyük ihtimalle ikiz olduğunu söyledi:)) 2 gün sonra testi tekrar edeceğim.darısı başına allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin inş...

aminnnn diyeyim:)
gerçekten güzel bir haber, doktorunun ilgilenip bu sözleri iletmesi daha da güzel. kucağına alman da nasip olsun inşallah.

aminnnn diyeyim:)
gerçekten güzel bir haber, doktorunun ilgilenip bu sözleri iletmesi daha da güzel. kucağına alman da nasip olsun inşallah.

sağool canım . doktorum çok iyidir. ben semra hanım için gittim ama çok yoğun için kısmet olmadı.ben de aylin hanımla devam ettim tedaviye çok da memnun kaldım.o nun pozitif enerjisi bana da yansıdı sanırım:)) hepiniz için dua edeceğim kızlar..

canım mesaj atamadım sana mesaj kutun doluymuş buraya yazıyorum. gittim geldim canım. kese normal sağlıklı gözüküyor. 2 çizgi var. 7.3 mm dedi. 10 mm den sonra yolk kesesi görmemiz lazım daha küçük gözükmüyor ama oluştu oluşacak gibi dedi. vajinal oldu. karından baktırdım önce, gözüktü ama 2 çizgi net değildi yine. valinal bakınca gördü. artık dış gebelik olma ihtimali kalmadı sanırım. haftaya perşembe gel tekrar bakalım bebeği görmek lazım dedi. sağol canım ya çok moral verdin bana. insan çok korkuyor. iyi varsınız

kız ben sana demedim mi boşu boşuna yedin kendini.aman iyi çok sevindim bunu da atlattık kazasız belasız allah tamamını sağlıkla erdirsin bundan sonra. daha da vajinal baktırmasan gene yemeye devam edicektin kendini. iyi ki baktırmışın bak için rahatladı. hadi gözün aydın cnm :)

kuzumm gözün aydın :) şükür artık senin de transferin yapılacak. bi dünya yumurtan da toplanmış muhtemelen blasta giderler. inşallah sana da bi güzel tutunur hiç bırakmazlar :)

kızlar bş uyuyorum bütün gün sonra akşam azıcık kalkıyorum gece yatıyorum sabah 9 a 10 a kadar bi daha
sizde de var mı bu kadar uyku ya? kış uykusu halt etmiş benim uykumun yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…