- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.656
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bencede tekrar test yaptır hatta imkanın varsa hemen devlet hastanesinin acilinde yaptır testiDun hastanenin sisteminde sorun varfi telefonda 85dedi tekrar ettim rvet dedi simdi sistemleri duzelmis baktm 15yaxio bebegm gtti cok uzgunumm
amin inşallah hepinize nasip eder ve burdan birbirimizin mutlu haberlerini alırız.inanın sonuçları negatif olan arkadaşlara çok üzülüyorum allahım yardım etsin kendimden biliyorum dünyayı kaç gün kendime dar ettim ama inanın bilerek hamile olmak çok zormuş aycen inş. değerin yükselir canım keseyide küt küt atan minik kalbide duyarsın ve bu şekilde bekleyen tüm arkadaşlarda duyar inş.tabi daha zorlu yolun başındayız inanın korkuyorum ilk dört ayın biran önce geçmesini istiyorum allahım hepimizin yanında olsun
Simdi hastaneye gidiorm ama umudum yokk demekki rabbim boyle olmasini istedi cok uzgunumm
ayyyy canım çokk sevindim güzel ve sağlıklı embriyolar olsunlar sonrada annesine güzel güzel tutunsunlar
Amin canım herkesin hakkında hayurlısı olsun.heyecanlı bi dönemdeyim ben:)rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
ayyyyy darısı başıma valla ölücem korkudan ya gidersek kesi göremesek bir an önce pazartesi gelsin istiyorum
hayırlı olsun arkadaşım
Yapcak bisey yok doktor yarin tekrat yplm test dedi bebegim bni biraktiii cok kotuyummm
ayyyy canım çokk sevindim güzel ve sağlıklı embriyolar olsunlar sonrada annesine güzel güzel tutunsunlar
ayyyyy darısı başıma valla ölücem korkudan ya gidersek kesi göremesek bir an önce pazartesi gelsin istiyorum
hayırlı olsun arkadaşım
iyi akşamlar arkadaşlar herkese merhaba..öncelikle hamile olanlara hayırlı sağlıklı evlat ve kolay bir doğum,tüp bebek tedavisi görenler,başlayacak olanlarada şans ve kolaylıklar diliyorum.2 ay sonra ben de düşünüyorum tüpbebek tedavisi ama merak ettiğim şeyler var.. misal başladık tedaviye yumurtalar toplandı,transfer yapıldı ola ki negatif sonuçlandı ödediiğimiz para, çektiğimiz sıkıntılar hepsi bitip gidiyor mu yoksa döllenmiş emriyoları daha sonradan bi ücret almadan tekrar kullanıyorlar mı ? aklıma takılan şey buydu yeter ki tutsun hiçbir şey önemli değil ama eğer dediğim gibi değilse arabayı satmayı düşünüyoruz ona göre şimdiden hazırlıgımızı yapalım dedik..şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenlere ..
Sonucu bekliyorum hic umidim yok
hosgeldin Rapunzel :) ben de 2 ay sonra yaptirabilcem ins seninki de ramazan a mi denk geliyor, ben aslinda agustos diye dusunmustum ama sonra daha fazla beklemeye gucum kalmadgi icin Ramazan a mi ceksek diye dusundum... bilemiyorum kararsizim...
ins Rabbim en kisa surede bize de nasib eder....
SKGK cik ins sistemdeki hatadan kaynaklaniyodur cnim... merakle bekliyoruz haberini..
diger kizlar hepinizi opuyorum!
iyi akşamlar arkadaşlar herkese merhaba..öncelikle hamile olanlara hayırlı sağlıklı evlat ve kolay bir doğum,tüp bebek tedavisi görenler,başlayacak olanlarada şans ve kolaylıklar diliyorum.2 ay sonra ben de düşünüyorum tüpbebek tedavisi ama merak ettiğim şeyler var.. misal başladık tedaviye yumurtalar toplandı,transfer yapıldı ola ki negatif sonuçlandı ödediiğimiz para, çektiğimiz sıkıntılar hepsi bitip gidiyor mu yoksa döllenmiş emriyoları daha sonradan bi ücret almadan tekrar kullanıyorlar mı ? aklıma takılan şey buydu yeter ki tutsun hiçbir şey önemli değil ama eğer dediğim gibi değilse arabayı satmayı düşünüyoruz ona göre şimdiden hazırlıgımızı yapalım dedik..şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenlere ..
ewet canım geçen hafta bizim merkez kesenin göründüğünü bebeğin olduğunu ama kalbinin atmadığını haftaya tekrar gelmemi söyledi ama umutsuzdu şimdiye görünmesi gerekirdi dedi.ben ve eşim üzgün üzgün döndük ewe yukarı komşuma çıktım bana hemen doktor tavsiye etti bende birgün sonra gittim doktor baktı bu bebek canlı dedi kalp atışını dinletti Yenişehir hastanesine gittim.ve rahatladım.4 boyutlu ultrasondu ve bizim merkezin ultrasonunun eski olduğunu öğrendim yinede bu bebeği önce allah sonra doktorumuz sayesinde kavuştum ama bence böle bir merkezde cihazların en iyisi olması lazım o kadar para veriyoruz dimi.bugün ordada kontrolüm vardı şükürler olsun ordada göründü kalp atışı allahım kucağımada almayı nasip etsin.allahım sanada nasip etsin tüm bebek isteyene nasip etsin. diyeceğim oki allahımın izniyle pozitif sonucu alınca kalp atışı duyulmadı derse sakın üzülme hemen lbaşka bir yere git öğren ben iyiki gitmişim değilse bu bir hafta kendimi yiyecektim.ilk cumartesi atmıyo dedi salı gel dedi salıda atmıyor dedi haftaya salı gel dedi neler çektim allahım kimseye yaşatmasın. senide uyarmak istedim boşuna kimse üzülmesin acaba merkezde senle karşılaştıkmı .ayseeeem allahıma şükürler olsun şimdilik bebişim iyi inş. sonuna kadar böle iyi gideriz.senin tedavin ne zaman belli oldumu tam tarih sende beni haberdar et.allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle pozitif düşün pozitif olsun
Suan sonucum iyi cikti kizlar cok mutluyum hastanenin sistemi bozukmus
Suan sonucum iyi cikti kizlar cok mutluyum hastanenin sistemi bozukmus