- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.656
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıncı günde 336 gördün ? benim 11. günde 295 di ama sonrasında tek kese gördük.
ikiz de olabilir gerçi. keseyi görmeden zor bişey demek.
geçen pazartesi ayın 13 ü transferim yapıldı 5.gün embriyosu
benimki de 5. gün embriyosu, sonucu aldığında transferinin kaçıncı günüydü onu sormak istedim :)
tarnsfer gününü saymazsak bugünle beraber 9. gün bugünde sabah yaptırdım testi ozaman 8 gün oluyor sanırım
umarım dediğin gibidir çok sağol9. gün için çok iyi bi sonuç, bence yüksek ihtimal ikiz ama dediğim gibi keseyi görmeden şudur budur dememek lazım.
umarım dediğin gibidir çok sağol
çok teşekkürler canım.İnşallah senin değerlerin de çok güzel yükselip bebeğine kavuşursun sağlıkla.
kızlar herkese selam uzun zamandır takip ediyorum sizi ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim biraz geç oldu ama olsun ben tedaviye 15 nisan uzun protokol başladım ve nihayet bugün test yaptırdım sonuç pozitif:)))) gerçi doktorumla henüz konuşma fırsatım olmadı öğleden sonra arayacak sabırsızlıkla telefon bekliyorum bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim ayrıca aramızda pozitifi çok daha erken gören arkadaşların da (çok tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin) tecrübelerinden faydalanmak isterim
gözün aydın canım! hayırlı olsun, cok sevındım cok mutlu oldum senın adına! allah tamamını erdırsın ınsaallah! benım dusuk tehlıkem oldugu ıcın gunde 2 tane progeston iğne, 1 tane kan sulandırıcı iğne, 1 folik asit, 2 adet climara bant kullanıyorum.
kızlar merhaba! cuma test tarihim. acaba bugün idrar testi yapsam çıkar mı?
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))
birdl merhaba cnm, açıkçası sonucunu merak ediyordum, ve senin adına çok sevindim, tebrikler, bence ikiz bebişlere hamilesin:)
iğneler bana da uğurlu gelir inşallah, geçende konuştuğun kişi ben:)
tşk ederim canım çok sağol.evet umarım sanada uğur getirir çifter çifter :)) doktorum aradı biraz önce değerimin çok güzel olduğunu ve büyük ihtimalle ikiz olduğunu söyledi:)) 2 gün sonra testi tekrar edeceğim.darısı başına allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin inş...
aminnnn diyeyim:)
gerçekten güzel bir haber, doktorunun ilgilenip bu sözleri iletmesi daha da güzel. kucağına alman da nasip olsun inşallah.
kız ben sana demedim mi boşu boşuna yedin kendini.aman iyi çok sevindim bunu da atlattık kazasız belasız allah tamamını sağlıkla erdirsin bundan sonra. daha da vajinal baktırmasan gene yemeye devam edicektin kendini. iyi ki baktırmışın bak için rahatladı. hadi gözün aydın cnm :)canım mesaj atamadım sana mesaj kutun doluymuş buraya yazıyorum. gittim geldim canım. kese normal sağlıklı gözüküyor. 2 çizgi var. 7.3 mm dedi. 10 mm den sonra yolk kesesi görmemiz lazım daha küçük gözükmüyor ama oluştu oluşacak gibi dedi. vajinal oldu. karından baktırdım önce, gözüktü ama 2 çizgi net değildi yine. valinal bakınca gördü. artık dış gebelik olma ihtimali kalmadı sanırım. haftaya perşembe gel tekrar bakalım bebeği görmek lazım dedi. sağol canım ya çok moral verdin bana. insan çok korkuyor. iyi varsınız
kuzumm gözün aydın :) şükür artık senin de transferin yapılacak. bi dünya yumurtan da toplanmış muhtemelen blasta giderler. inşallah sana da bi güzel tutunur hiç bırakmazlar :)Hayırlarla döllensinler tutunsunlar:)
20 yumurtam toplandı kızlar büyüklü küçüklü...cumartesi yada pazartesi transfer edilcekler.yani 3. Yada 5. Gün.inş 5. Güne kadar dayanır kuzularım sona yola benimle dewam ederler
kuzumm gözün aydın :) şükür artık senin de transferin yapılacak. bi dünya yumurtan da toplanmış muhtemelen blasta giderler. inşallah sana da bi güzel tutunur hiç bırakmazlar :)