• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

merhaba arkadaşlar.bir süredir forumu takip ediyorum ancak yazmaya bugün başladım.9 mayıs ta transferim gerçekleşmişti ancak dün sonucunu alan diğer arkadaşlar 'kalp ağrısı ve my little cookies' gibi ben de kocaman bir negatif sonucumu aldım.21 Mayıs tarihi 3 ümüze de iyi gelmedi.Bahçeci fulya da tedavi görüyorum ve ilk denemem idi.1 tane de dondurulmuş embriyom var beni bekleyen.cuma günü tekrar doktorumla görüşücem bundan sonrası için.dün çok ağladım ve Allahıma dua ettim ' Allahım bugün üzüntüden ağıyorum yarın sevinçten ağlamamızı nasip eyle diye'.Dondurulmuş embriyom ile tekrar denemek de istiyorum ama korkuyorum da .Allah tüm bekleyenlerin en kısa zamanda bebeklerine kavuşmalarını sağlar inşallah..

merhaba arkadaşlar.bir süredir forumu takip ediyorum ancak yazmaya bugün başladım.9 mayıs ta transferim gerçekleşmişti ancak dün sonucunu alan diğer arkadaşlar 'kalp ağrısı ve my little cookies' gibi ben de kocaman bir negatif sonucumu aldım.21 Mayıs tarihi 3 ümüze de iyi gelmedi.Bahçeci fulya da tedavi görüyorum ve ilk denemem idi.1 tane de dondurulmuş embriyom var beni bekleyen.cuma günü tekrar doktorumla görüşücem bundan sonrası için.dün çok ağladım ve Allahıma dua ettim ' Allahım bugün üzüntüden ağıyorum yarın sevinçten ağlamamızı nasip eyle diye'.Dondurulmuş embriyom ile tekrar denemek de istiyorum ama korkuyorum da .Allah tüm bekleyenlerin en kısa zamanda bebeklerine kavuşmalarını sağlar inşallah..

canım şu negatıf haberını alınca tıkanıp kalıyorum çunku soylenecek hiçbişey yokki Allahım dayanma gucu versın inşallah tez zamanda maddi manevı toparlanıp bebeğini almaya gidersin... Rabbım yardımcın olsun tez zamanda anne olman dileğiylee

canım şu negatıf haberını alınca tıkanıp kalıyorum çunku soylenecek hiçbişey yokki Allahım dayanma gucu versın inşallah tez zamanda maddi manevı toparlanıp bebeğini almaya gidersin... Rabbım yardımcın olsun tez zamanda anne olman dileğiylee

çok teşekkürler canım.İnşallah senin değerlerin de çok güzel yükselip bebeğine kavuşursun sağlıkla.

kızlar herkese selam uzun zamandır takip ediyorum sizi ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim biraz geç oldu ama olsun ben tedaviye 15 nisan uzun protokol başladım ve nihayet bugün test yaptırdım sonuç pozitif:)))) gerçi doktorumla henüz konuşma fırsatım olmadı öğleden sonra arayacak sabırsızlıkla telefon bekliyorum bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim ayrıca aramızda pozitifi çok daha erken gören arkadaşların da (çok tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin) tecrübelerinden faydalanmak isterim

Günaydın anneler ve adayları bugün doktorumu aradım konuştum taklıl sonuçlarımı soyledım herşeyin normal olduğunu söyledi tekrar test yapmana gerek yok iki hafta sonra gel kontrole dedi kese için sanırım geç değil değil mi... kasık ağrılarımı soyledım oda rahmın buyudugunu bunların normal olduğunu soyledı ayrıca jelın gerı geldığını soyledım oda kurudugu için normal dedi..Allahım hakkımızda hayırlısını eylesın..İnşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir... bu arada ben jeli bantı birde vitamin ilacını kullanıyorum onun dışında sizler neler kullanıyorsunuz

gözün aydın canım! hayırlı olsun, cok sevındım cok mutlu oldum senın adına! allah tamamını erdırsın ınsaallah! benım dusuk tehlıkem oldugu ıcın gunde 2 tane progeston iğne, 1 tane kan sulandırıcı iğne, 1 folik asit, 2 adet climara bant kullanıyorum.

canım, oyle cok ıyı bılıyorum kı ne halde oldugunu! ama ınan bana beterin beteri var! en büyük üzüntün bu olsun inşaallah rabbim beterinden korusun! zamanı gunu gelmemiş demekki daha! inşaallah en yakın zamanda rabbim yüzünü güldürsün!

kızlar merhaba! cuma test tarihim. acaba bugün idrar testi yapsam çıkar mı?

merhaba benim test tarihim bugün dü ben geçen pazar sabah idrar testi yaptım çıkmamıştı o yüzden korkmuştum açıkcası ama bugün pozitifi gördüm çok şükür sen bilirsin istersen yap belki senin çıkar yapmasan bile cuma ya bir şey kalmadı gerçi sabırsızlığını ve heyecanını tahmin edebiliyorum allah pozitifi görmeni nasip etsin inş.. bu arada bir şey sormak istiyorum eski yazılardan takip ettiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam tedavin şişli memorial olmuştu değil mi?

senin adına çok üzüldüm dediğin gibi inş. bir sonra ki denemen de mutluluk gözyaşları dökersin. en azından dondurulmuşun var. bu kadar zorlu bir süreç yaşamassın.allah yardımcın olsun .umarım en kısa zamanda göbüşün dolar sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.hiç bir yuvayı çocuksuz,neşesiz bırakmasın..amin...

merhaba benim test tarihim bugün dü ben geçen pazar sabah idrar testi yaptım çıkmamıştı o yüzden korkmuştum açıkcası ama bugün pozitifi gördüm çok şükür sen bilirsin istersen yap belki senin çıkar yapmasan bile cuma ya bir şey kalmadı gerçi sabırsızlığını ve heyecanını tahmin edebiliyorum allah pozitifi görmeni nasip etsin inş.. bu arada bir şey sormak istiyorum eski yazılardan takip ettiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam tedavin şişli memorial olmuştu değil mi?

evet canım şişli memorialde tedavi görüyorum. 2. denemem. çok sabırsızlanıyorum. eşim de moralim bozulmasın diye izin vermiyor erken test yaptırmama. inş pozitif olur benim de diğer arkadaşların da. seni de tebrik ediyorum canım.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))

evet canım şişli memorialde tedavi görüyorum. 2. denemem. çok sabırsızlanıyorum. eşim de moralim bozulmasın diye izin vermiyor erken test yaptırmama. inş pozitif olur benim de diğer arkadaşların da. seni de tebrik ediyorum canım.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

çok tşk ederim sağol.allahım sanada nasip etsin inş. bende şişli memoril da tedavi gördüm.ilk denemem 15 mayıs transfer günümdü. sanırım seninle aynı gün.:)) allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..

Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bu arada kızlar benim sonuçlarım çok mu yüksek acaba 336.2 ilk test sonucum gerçi hastane çok iyi dedi ama doktarla da konuşamadım merak ediyorum çok:(

çok tşk ederim sağol.allahım sanada nasip etsin inş. bende şişli memoril da tedavi gördüm.ilk denemem 15 mayıs transfer günümdü. sanırım seninle aynı gün.:)) allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..

aaa aynı gün transfer tarihimiz. semra hanım yapmıştı. çok şaşırdım. yumurta toplama işlemin mi daha önce yapıldı? amin canım inş. darısı başımıza inş.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bu arada kızlar benim sonuçlarım çok mu yüksek acaba 336.2 ilk test sonucum gerçi hastane çok iyi dedi ama doktarla da konuşamadım merak ediyorum çok:(

Canım tek embriyo mu konmuştu ikiz olabilir çünkü :)) değerin maşallah güzel

Canım tek embriyo mu konmuştu ikiz olabilir çünkü :)) değerin maşallah güzel

hayır çift embriyo kondu benim aklıma da ikiz olma ihtimali geliyor ama yine korkuyorum kimyasal gebelik yada başka bir şey olabilir mi diye çünkü diğer arkadaşların değerlerine bakıyorum çok daha düşük değerler

Back