- 15 Şubat 2013
- 24.973
- 1
- 94.657
- 798
iyim dadlum saol dün hastaneye gittim biraz görüştüm muane etti allah ükür kismis yok düşürmüşüm doktor gebe kalmaya çok müsaitsin dedi bisürü yumurta gördü gene ama tüplerim ikiside kapalı oldu için nerdeyse imkansız normel yoldan eylülde iki emriyomdan birine alcam allahın izniyle nettim nededimse ikisini vermedi bende şekerde sınırdaydı oyüzden korktu 5 6 aylıkken düşük yapabilirsin dedi vs işde ben bana heray düzenli olmam için ilaç verdi sen bunlarla adet görebilirsin dedi doğruda yılardır adet sorunum vardı doğum yapsamda bu ilacı içcem hep bugün kan tahlili verdim prolektin ts4 ts 3 fsh filan çok yumurtam folikülüm oldundan kaynaklanıyomuş adet az az ve uzun görmem oyüzden bu ilacı içcen dedi bende sordum nie üç yumurta oldu ozaman diye ben sana 150 likle başlatım az yumurta almak için kaliteli olsun diye senin yumurtanın üçüde çok kaliteli dedi burdaki kadınların çoğun dan dedi ben seni iğneni 225 300 le başlatsam en az 30 yumurta alırdım dedi ama 30 yumurtada iyi deilde san ağrı sızı ve canını yakmakdan başka bişi olmazdı dedi çünkü nerdeyse yarısını çöpe atmak zorunda kalırdık filan falan işdeDD çokmu uzun oldu ney
naber kızlar? ben bi tuhafım yaa yataktan zor kalktım bugün halim yok, uyumuyodum ama resmen vücudumu kaldıramadım havadan mı oldu ne oldu hiçbişey anlamadım(
karamm içimden geçen, senin doktorun açıklamaları benim hiç kafama yatmıyo kuzum. biliyorum doktorunu seviyosun çok da güveniyosun ama ne biliim .:44:
ben de grip oldum kafamı tutamıyorum gidip yatıcam biraz
Kizlarrr cooook uzgunum malesef iyi haberler getiremedimsonucum negatif bundada vardir bi hayir demekten baska bisey gelmiyo elimizden
neden cnm neden kafana yatmıyo
ya kafama yatmayan rezervin bu kadar iyiyse en azından 10 tane yapabilirdi yumurtanı en azından en iyi gelişeni 5. güne kadar blasta kadar izleyip ona göre karar verme şansın olurdu. yani bunun arası yok mu ya 3 ya 30 muymuş. ne biliim bana mesela sigara asla içmiceksin dedi doktorum, senin ki sen sigara içen insansın bişey diyemem dedi çıktı. sigaranın tüp bebekte çok etkilediğini biliyorum mesela. ben döşemeleri kemirdim ama içmedim bana kesinlikle yasakladığı için. kuzum yanlış anlama ama ben senin iyiliğini istiyorum, o yüzden aklımdakini söylemezsem dürüst davranmış olmayacam. ama ben sonuçta doktor değilim, onun kadar tabii bilemem. bana tuhaf gelen şeyleri söylemek istedim. ama dediğim gibi ben doktor değilim, uzman da değilim, benim dediğim en doğrusu diye bişey yok. aklıma takılanları söylüyorum sadece.
ya canım tabi haklısın ama ben burdan sana ne anlatsam anlatmak istediklerimi anlatamıyorum telin açık olsaydı aricekdim öle diyosunda benimle birlikde iki kadın yaptırdı bebeğide koydu halde kadınlara banda sıgara yaskalamk deil bebek olince içemesin kesinlikle izn vermem dei sadece bu süreçde azaltmamı istediki dedim okadınlar yaptırdı halde transferimi kadını aadımda günde 15 dal içdini söledi ve şuanda ikiside hamile tmm etkisi çok yüksek benim doktorda içmem taraftarı deil ama için bi insan oldum için azaltmamı 5 se 2 indirmemi hamile kaldımkesinlikle kulanmamı söledi yumruta sayısına gelirsek bende çok küçük folikler oldu için 30 da çıkartırım dedi ama çğu ziyan olur dedi ben az olsun öz olsun bizim olsun istedim dedi ve gerçekdende öyle oldu yumurta rezervimede baktı hiç bi problem yok kuzum gayet normel bugün bidaha baktırdım mesela sonucu 3 de alcam yani herşey naip kısmet bazen benimde aklıma yatmıyo ama adamın dünya kadar gebe kalmış hastası var kendi sölemedi gözümle gördüm yani
ayyy canım ne güzel hadi güzel güzel yumuşların olsun sonrada annesine güzel güzel tutunsun canımKıZlar ben cezalıydım:) yeni bitti.gelişmeleri yazayım size.15 e yakın yumurtam vardı dün ultrasonda baktığımızda.ama tabi hepsi olgun değil.en küçükleri 12-14 ml arasıydı.sona öğleden sona ewe geldik biz.kan vermiştim bide son kontrol için.doktorum sonucu almış aradı beni.bi hormonunda yükselme var biraz hemen son kez gonal f yap 112,5 dedi.gece 1.30 da catlatma iğne yap carşamba 12 de toplayacaz dedi.ben tabi panikten hangi hormon yükselmiş soramadım.hemen gonal f yaptım ama 112,5 çıkmadı iğne 100 yaptım.doktor sorun olmaz dedi.gece 1.30 dada çatlatma iğnemi yaptık.yarın 12de hastanede hazır olacam kızlar heyecanlıyım...sorum olcak size.dünkü küçük yumurtalarım yarına kadar büyümüş olurmu 2 günde değişiklik olurmu boyutlarında???
bence harika! maşşaallah canım! inşaallah yolunda devam eder, keseyı gorur kalp atışlarınıda duyarsın umarım!
inşaaaallah canım! benımde 24 mayıs kalp atışlarını duyacagım gun hayırlısıyla! inşaallah ıkımızınde yuzu guler!
ben varım. 3.gun transferı benım. 11.gun degerım 27 cıkmıstı. keseyı gorduk sımdı kalp atısı ıcın cuma gununu beklıyoruz. gonlunu ferah tut canım. 12 ıle baslayan ve dogum yapanlar var
canım ben ikindiğide crino jeli kutu yazdırıyorum . 3 aylık alınıyormu bilmiyorum sormak lazımkıslar günaydın.kıslar ya bu jelleri ve bantları devlet hastanesinde 3 aylık kullanım için yazdırıp alabilirmiyis acaba:44:bir kutusu 75 tl bir hafta gidiyo 12.haftaya kadar kullancan dedi doktor.bende sizlere sorayım dedim sizler nasıl yapıyorsunuz.
canım ne desek boş rabbim sabrını versin zaman her şeyin ilaçıKizlarrr cooook uzgunum malesef iyi haberler getiremedimsonucum negatif bundada vardir bi hayir demekten baska bisey gelmiyo elimizden
Kizlarrr cooook uzgunum malesef iyi haberler getiremedimsonucum negatif bundada vardir bi hayir demekten baska bisey gelmiyo elimizden
naber kızlar? ben bi tuhafım yaa yataktan zor kalktım bugün halim yok, uyumuyodum ama resmen vücudumu kaldıramadım havadan mı oldu ne oldu hiçbişey anlamadım(
ya kafama yatmayan rezervin bu kadar iyiyse en azından 10 tane yapabilirdi yumurtanı en azından en iyi gelişeni 5. güne kadar blasta kadar izleyip ona göre karar verme şansın olurdu. yani bunun arası yok mu ya 3 ya 30 muymuş. ne biliim bana mesela sigara asla içmiceksin dedi doktorum, senin ki sen sigara içen insansın bişey diyemem dedi çıktı. sigaranın tüp bebekte çok etkilediğini biliyorum mesela. ben döşemeleri kemirdim ama içmedim bana kesinlikle yasakladığı için. kuzum yanlış anlama ama ben senin iyiliğini istiyorum, o yüzden aklımdakini söylemezsem dürüst davranmış olmayacam. ama ben sonuçta doktor değilim, onun kadar tabii bilemem. bana tuhaf gelen şeyleri söylemek istedim. ama dediğim gibi ben doktor değilim, uzman da değilim, benim dediğim en doğrusu diye bişey yok. aklıma takılanları söylüyorum sadece.
ben biraz anlatamadım size bende yüksek dozla başladında 30dan aşşa yumurta alamiceni söledi 10 15 alamiceni belirti bunlarında çoğunun elenceni çok aşırı folik vardedi yüksek dozla başlatırsam sana dedi 15 10 yumurta alma şansım yok dedi en aşşa 30 tane alırdım dedi senin gibi hastalarımızda öle bi şans yok dedi ya düşük dozla başlatip bitane alcam dedi ya yüksek doz başlatip 30 tane alcam dedi ama mantıklı bakarsan dedi 30 yumurta kolay deildedi bunlarında çoğunu eledimizi düşünürsek dedki elencek çükkkü çoğu boş çıkcak ozaman senin zararına olcak dedi ben 150 likle başlatım senden bitane olsun almayı ümit ederken 3 tane aldım buda bizim avantajımız oldu dedi amannnnn herneyse ne işde ondan nefarkeder herşeyi allah vercekki olcak zaten kafam bulanık şimdi 3 5 de kafama takamam allahdan herşeyin hayırlısı verici allah yani
kızlar ya transferimin 6. günü. ama kendimi çok kötü hissediyorum. eklem ağrıları, mide bulantısı, tuhaf karın ağrısı,aşırı halsizlik, hiç iyi değilim. enfeksiyon kapmış olmaktan çok korkuyorum. ilaç ta alamıyorum. sizde böyle şeyler varmı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?