2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

karamm içimden geçen, senin doktorun açıklamaları benim hiç kafama yatmıyo kuzum. biliyorum doktorunu seviyosun çok da güveniyosun ama ne biliim .:44:

Kizlarrr cooook uzgunum malesef iyi haberler getiremedim sonucum negatif bundada vardir bi hayir demekten baska bisey gelmiyo elimizden

canım çok üzüldüm ama sana şuan ne desek boş onuda biliyorum (

sadece biraz dinlen, ara ver. maddi manevi toparlan sonra yine devam et sakın yılma. çünkü anne olmak hepimizin hakkı. güzel arkadaşım dualarıma senide ekledim )

neden cnm neden kafana yatmıyo

ya kafama yatmayan rezervin bu kadar iyiyse en azından 10 tane yapabilirdi yumurtanı en azından en iyi gelişeni 5. güne kadar blasta kadar izleyip ona göre karar verme şansın olurdu. yani bunun arası yok mu ya 3 ya 30 muymuş. ne biliim bana mesela sigara asla içmiceksin dedi doktorum, senin ki sen sigara içen insansın bişey diyemem dedi çıktı. sigaranın tüp bebekte çok etkilediğini biliyorum mesela. ben döşemeleri kemirdim ama içmedim bana kesinlikle yasakladığı için. kuzum yanlış anlama ama ben senin iyiliğini istiyorum, o yüzden aklımdakini söylemezsem dürüst davranmış olmayacam. ama ben sonuçta doktor değilim, onun kadar tabii bilemem. bana tuhaf gelen şeyleri söylemek istedim. ama dediğim gibi ben doktor değilim, uzman da değilim, benim dediğim en doğrusu diye bişey yok. aklıma takılanları söylüyorum sadece.

ya canım tabi haklısın ama ben burdan sana ne anlatsam anlatmak istediklerimi anlatamıyorum telin açık olsaydı aricekdim öle diyosunda benimle birlikde iki kadın yaptırdı bebeğide koydu halde kadınlara banda sıgara yaskalamk deil bebek olince içemesin kesinlikle izn vermem dei sadece bu süreçde azaltmamı istediki dedim okadınlar yaptırdı halde transferimi kadını aadımda günde 15 dal içdini söledi ve şuanda ikiside hamile tmm etkisi çok yüksek benim doktorda içmem taraftarı deil ama için bi insan oldum için azaltmamı 5 se 2 indirmemi hamile kaldımkesinlikle kulanmamı söledi yumruta sayısına gelirsek bende çok küçük folikler oldu için 30 da çıkartırım dedi ama çğu ziyan olur dedi ben az olsun öz olsun bizim olsun istedim dedi ve gerçekdende öyle oldu yumurta rezervimede baktı hiç bi problem yok kuzum gayet normel bugün bidaha baktırdım mesela sonucu 3 de alcam yani herşey naip kısmet bazen benimde aklıma yatmıyo ama adamın dünya kadar gebe kalmış hastası var kendi sölemedi gözümle gördüm yani

kuzum doğrudur tabii sonuçta adamla karşılıklı oturup konuşmuyorum, senin anlattığın kadarını biliyorum ben sadece. adam doktor tabii ki benden iyi bilecek. bi sonra ki transfer eylülde mi ekimde mi ne zaman düşünüyosunuz ? kuzum benim telefonum kapalı mı ?

karam azıcık yatmam lazım gözümü açamıyorum gripten öff ya kalkınca konuşuruz kuzum
gir artık şu topiğe sen de iyice boşladın yani hiç yoksun

ayyy canım ne güzel hadi güzel güzel yumuşların olsun sonrada annesine güzel güzel tutunsun canım

inşallah canım inşallah

canım ben ikindiğide crino jeli kutu yazdırıyorum . 3 aylık alınıyormu bilmiyorum sormak lazım

Kizlarrr cooook uzgunum malesef iyi haberler getiremedim sonucum negatif bundada vardir bi hayir demekten baska bisey gelmiyo elimizden
canım ne desek boş rabbim sabrını versin zaman her şeyin ilaçı

aycen perşembe günü kontrole gidicez ama kalp atışını duyarmıyız bilmiyorum..inş yaşıyodur bebeğim..

canım Allah sabır versın ne diyelimki bilemiyorum şuanda seni teselli etmenin hiçbir yolu yok zamanla inşallah atlatıp tekrar daha guclu tedavıye başlaman dileğiyle inşallah bu sefer çok uğraşmadan Rabbım nasıp eder bebeğini dondurulmuş varmıydı .... (((

naber kızlar? ben bi tuhafım yaa yataktan zor kalktım bugün halim yok, uyumuyodum ama resmen vücudumu kaldıramadım havadan mı oldu ne oldu hiçbişey anlamadım (

valla bnde iki gundur yataktan zor kalkıyorum ama havalardan kafamı koyuncada uyuyasım gelıo bu arada dunden beri sağ kasığımda agrı var bu gun yada yarın regl gunumdu normal şartlarda gebe kalmasaydım anlamadım neden oldu bu ağrı...

yani taze anne sana katılıyorum ama belkı karamın durumunu detayları vardır o yuzden bişey diyemeyeceğim ama dediğin çok mantıklı madem iyi kalitede yumurtalar var biraz daha fazla toplayıp şansını arttırabilir...

ben biraz anlatamadım size bende yüksek dozla başladında 30dan aşşa yumurta alamiceni söledi 10 15 alamiceni belirti bunlarında çoğunun elenceni çok aşırı folik vardedi yüksek dozla başlatırsam sana dedi 15 10 yumurta alma şansım yok dedi en aşşa 30 tane alırdım dedi senin gibi hastalarımızda öle bi şans yok dedi ya düşük dozla başlatip bitane alcam dedi ya yüksek doz başlatip 30 tane alcam dedi ama mantıklı bakarsan dedi 30 yumurta kolay deildedi bunlarında çoğunu eledimizi düşünürsek dedki elencek çükkkü çoğu boş çıkcak ozaman senin zararına olcak dedi ben 150 likle başlatım senden bitane olsun almayı ümit ederken 3 tane aldım buda bizim avantajımız oldu dedi amannnnn herneyse ne işde ondan nefarkeder herşeyi allah vercekki olcak zaten kafam bulanık şimdi 3 5 de kafama takamam allahdan herşeyin hayırlısı verici allah yani

kalpağrısı çok üzgünüm canım. Rabbim gönlüne göre versin inş. kısa zamanda toparlanıp,gaha güçlü bir şekilde tedaviye başlamını diliyorum. bu arada dikkat et canım. tüp bebek tedavisinden 1-2 ay sonra doğal hamile kalan bir sürü kişi var. inş tedaviye ihtiyaç olmaz.

kızlar ya transferimin 6. günü. ama kendimi çok kötü hissediyorum. eklem ağrıları, mide bulantısı, tuhaf karın ağrısı,aşırı halsizlik, hiç iyi değilim. enfeksiyon kapmış olmaktan çok korkuyorum. ilaç ta alamıyorum. sizde böyle şeyler varmı ya?

öyle tabii cnm, boşver zaten kafana takacağın bişey değil. benim aklıma yatmıyodu söylemek istedim, ama varmış işte açıklaması.
karam olanı boşver canım önümüze bakalım bundan sonra.

bende o günlerde öyleydim. sadece mide bulantısı yoktu. önemli birşey değildir. bende birşy olmadı:) hatta hamile olduğum çıktı:) her bünye farklı tepki veriyordur. birşey olduğunu sanmam boşuna korkma canım

Kaderdaslarim iyi dilekleriniz icin tsk ederim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin dualarim hep sizinle olcak bu aralar girmeyi dusunmuyorum belki arada girer hal ahtir sorarim kusuruma bakmayin ama gercekten suan kaldircak durumda degilim hepinizin duasina ihtiyacim var Rabbim suan hamile olanlara bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin hamile olmayanlarada en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin tedaviye basladigimda tekrar yazcam herzaman dualarimda olacaksiniz boynu bukuk kaderdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…