- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.656
- 798
iyim dadlum saol dün hastaneye gittim biraz görüştüm muane etti allah ükür kismis yok düşürmüşüm doktor gebe kalmaya çok müsaitsin dedi bisürü yumurta gördü gene ama tüplerim ikiside kapalı oldu için nerdeyse imkansız normel yoldan eylülde iki emriyomdan birine alcam allahın izniyle nettim nededimse ikisini vermedi bende şekerde sınırdaydı oyüzden korktu 5 6 aylıkken düşük yapabilirsin dedi vs işde ben bana heray düzenli olmam için ilaç verdi sen bunlarla adet görebilirsin dedi doğruda yılardır adet sorunum vardı doğum yapsamda bu ilacı içcem hep bugün kan tahlili verdim prolektin ts4 ts 3 fsh filan çok yumurtam folikülüm oldundan kaynaklanıyomuş adet az az ve uzun görmem oyüzden bu ilacı içcen dedi bende sordum nie üç yumurta oldu ozaman diye ben sana 150 likle başlatım az yumurta almak için kaliteli olsun diye senin yumurtanın üçüde çok kaliteli dedi burdaki kadınların çoğun dan dedi ben seni iğneni 225 300 le başlatsam en az 30 yumurta alırdım dedi ama 30 yumurtada iyi deilde san ağrı sızı ve canını yakmakdan başka bişi olmazdı dedi çünkü nerdeyse yarısını çöpe atmak zorunda kalırdık filan falan işde DD çokmu uzun oldu ney
karamm içimden geçen, senin doktorun açıklamaları benim hiç kafama yatmıyo kuzum. biliyorum doktorunu seviyosun çok da güveniyosun ama ne biliim .:44: