• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar öncelikle herkese güzel hafta sonu dilerim inş. herşey gönlünüzce olur.pozitif alan arkadaşlar allah hem keseyi hem kalp atış sesinide duyurmak nasip etsin tabi kucağınıza almayıda.negatif sonuç alan arkadaşlar böyle bi durumda ne denir bilemiyorum çünkü ne denirse boş o acıyı yaşayan bilir ama yeni umutlar yeni bebekler için güçlü olmak lazım inş. allahım anne olmak isteyen herkeze bebişini kucağına almak nasip etsin günlerdir bende merkezimin dandik ultrasonu yüzünden acı çektim dünyam durdu ama şimdi çok şükür.o yüzden ayseeem sende dikkkat etmen gereken şeyler var çünkü aynı merkezdeyiz sende boş yere benim çektiğim acıları çekme arkadaşım.allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın içinde banada herşey gönlünüzce olsun.

canım ben de seni merak ediyordum iyiki yazdın.sanırım iyi sonucu aldın kalp atışlarını duydun çok sevindim senin için.canım neler olduğunu yaz çok merak ettim....

kizlar biz de dun gittik doktora konusmak icin...
ama bizim tedavi ta agustos ayina kalicak galiba...
cunku bu ay baslasak temmuz un basinda lab kapaliymis, bakima giriyormus,
sonra da ramazan var diye ben istemedim.
agustos ta hem annem gelicek ins.
ins bu sekilde hakkimizda hayirlidir belki diye dusundum....
2 yildir bekliyrum 2 ay daha beklerim artik napayim...

canım ya iğne yok şimdilik hapları 7 gün kullandım bu gün 8. gün tedaviye başlayalı jelede başladım sabah akşam jel kullanacam haplarada devam edecem cumaya transferim var hayırlısıyla aklına takılan olursa sor bende çok merak ediyordum öğrendim çok şükür dondurulmuş biraz kolay oluyor iğne falan olmayınca ama stresi aynı grşrz

iğne olmamasına sevindim canım.transferine az kalmış dualarım seninle inş güzel haberi alacaksın ve bana moral olacaksın.saol canım sen kendine iyi bak yeter...

kizlar biz de dun gittik doktora konusmak icin...
ama bizim tedavi ta agustos ayina kalicak galiba...
cunku bu ay baslasak temmuz un basinda lab kapaliymis, bakima giriyormus,
sonra da ramazan var diye ben istemedim.
agustos ta hem annem gelicek ins.
ins bu sekilde hakkimizda hayirlidir belki diye dusundum....
2 yildir bekliyrum 2 ay daha beklerim artik napayim...

cnm annenin gelmesi avantaj, hem ağustosa ne var şurda.

haftaya perşembe cnm, ya bugün bütün günü yatakta geçirdim gripten paso uyudum. 2 kez kasığımın çok ciddi ağrısıyla uyandım. ağrıyı da yapan benim deli gibi kasmışım kendimi, sanki bağırsağımda problem var gibi. o kadar kasmışım ki acıdan uyandım böyle 2 kere. ya ben bu çocuğu ezmiş olabilir miyim içerde püre gibi kendimi sıka sıka.:44: of ya herşeyi kafaya takmaya başladım. transferden sonra bu kadar panik olmuyodum daha rahattım. :26:

geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce düzelirsin. c vitamini almayı dene çok iyi geliyor

Canım inşallah çok iyi olacak değerlerin katlanacak, keseyi de göreceksin , kalp atışlarını da duyacaksın:)

Canım inşallah çok iyi olacak değerlerin katlanacak, keseyi de göreceksin , kalp atışlarını da duyacaksın:)

Amin canim insallah hepimize nasip eder iyi dileklerin icin tesekkurler... onumuzdeki gunlere bakicaz ama iki gundur sag kasigim cok agrio bacagima dogru vuruyor insallah kotu bisey olmaz..

sgk canım senın problemın eşindeydi degilmi yanlıs hatırlamıyorsam sperm azlıgı ve hareketsızlıktı bızdede aynı sorun var ondan soruyorm canım buarada degerın artmıs ınsallah katlanarak daha cok artar ve bebegını kucagına alırsın..

canım ben de seni merak ediyordum iyiki yazdın.sanırım iyi sonucu aldın kalp atışlarını duydun çok sevindim senin için.canım neler olduğunu yaz çok merak ettim....

ewet canım geçen hafta bizim merkez kesenin göründüğünü bebeğin olduğunu ama kalbinin atmadığını haftaya tekrar gelmemi söyledi ama umutsuzdu şimdiye görünmesi gerekirdi dedi.ben ve eşim üzgün üzgün döndük ewe yukarı komşuma çıktım bana hemen doktor tavsiye etti bende birgün sonra gittim doktor baktı bu bebek canlı dedi kalp atışını dinletti Yenişehir hastanesine gittim.ve rahatladım.4 boyutlu ultrasondu ve bizim merkezin ultrasonunun eski olduğunu öğrendim yinede bu bebeği önce allah sonra doktorumuz sayesinde kavuştum ama bence böle bir merkezde cihazların en iyisi olması lazım o kadar para veriyoruz dimi.bugün ordada kontrolüm vardı şükürler olsun ordada göründü kalp atışı allahım kucağımada almayı nasip etsin.allahım sanada nasip etsin tüm bebek isteyene nasip etsin. diyeceğim oki allahımın izniyle pozitif sonucu alınca kalp atışı duyulmadı derse sakın üzülme hemen lbaşka bir yere git öğren ben iyiki gitmişim değilse bu bir hafta kendimi yiyecektim.ilk cumartesi atmıyo dedi salı gel dedi salıda atmıyor dedi haftaya salı gel dedi neler çektim allahım kimseye yaşatmasın. senide uyarmak istedim boşuna kimse üzülmesin acaba merkezde senle karşılaştıkmı .ayseeeem allahıma şükürler olsun şimdilik bebişim iyi inş. sonuna kadar böle iyi gideriz.senin tedavin ne zaman belli oldumu tam tarih sende beni haberdar et.allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle pozitif düşün pozitif olsun

sgk canım senın problemın eşindeydi degilmi yanlıs hatırlamıyorsam sperm azlıgı ve hareketsızlıktı bızdede aynı sorun var ondan soruyorm canım buarada degerın artmıs ınsallah katlanarak daha cok artar ve bebegını kucagına alırsın..

Aynen canim sperm azligi hareketsizlik morfoloji sunu soyliyim ben buralara kadar gelecegimi dusunmefik umitsizfim arastirarsk kafayi yiyodum tabiki hersy Rabbimin ol demesine bagli ne kadar sukretsem azdir insallah saglicakla degerlerim yukselir bebegimi kucagima alacagim gunlerde gelir... cumlemizinde..emeklerimizin sabrimizin karsisinda Rabbim bebeklerimizi nasip eder insallah.

Günaydın anneler ve adayları bugün doktorumu aradım konuştum taklıl sonuçlarımı soyledım herşeyin normal olduğunu söyledi tekrar test yapmana gerek yok iki hafta sonra gel kontrole dedi kese için sanırım geç değil değil mi... kasık ağrılarımı soyledım oda rahmın buyudugunu bunların normal olduğunu soyledı ayrıca jelın gerı geldığını soyledım oda kurudugu için normal dedi..Allahım hakkımızda hayırlısını eylesın..İnşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir... bu arada ben jeli bantı birde vitamin ilacını kullanıyorum onun dışında sizler neler kullanıyorsunuz

Amin canim insallah hepimize nasip eder iyi dileklerin icin tesekkurler... onumuzdeki gunlere bakicaz ama iki gundur sag kasigim cok agrio bacagima dogru vuruyor insallah kotu bisey olmaz..

benimde ağrıyor sağ kasığım bu yüzden dış gebelikten korkuyorum. bugün tekrar hcg yapıldı. öğlende doktota gideceğim. vajinal ultrason yaptıracağım canım ne olduğu ortaya çıkar artık. çok korkuyorum. hiç neşem yok.

Günaydın anneler ve adayları bugün doktorumu aradım konuştum taklıl sonuçlarımı soyledım herşeyin normal olduğunu söyledi tekrar test yapmana gerek yok iki hafta sonra gel kontrole dedi kese için sanırım geç değil değil mi... kasık ağrılarımı soyledım oda rahmın buyudugunu bunların normal olduğunu soyledı ayrıca jelın gerı geldığını soyledım oda kurudugu için normal dedi..Allahım hakkımızda hayırlısını eylesın..İnşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde gelişir... bu arada ben jeli bantı birde vitamin ilacını kullanıyorum onun dışında sizler neler kullanıyorsunuz

canım bende sadece onları kullanıyorum.jel sabah akşam bantlar 2 tane 2 de bir kullanıyorum.folikasit ve aspirin hergün.rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.

benimde ağrıyor sağ kasığım bu yüzden dış gebelikten korkuyorum. bugün tekrar hcg yapıldı. öğlende doktota gideceğim. vajinal ultrason yaptıracağım canım ne olduğu ortaya çıkar artık. çok korkuyorum. hiç neşem yok.

canım doktoruma sordum normal olduğunu rahmın buyudugunu bu tarz regl agrısı gbı çekeceğimi soyledi kuzenımde 2 aylık hamıle aynısını ılk donemlerde oda yaşadı onunda sol kasığı bacak ağrıları ve yoğun bel ağrısı o benı bıraz rahatlatıyor hiç korkma Allahın izniyle herşey guzel olacak...

canım bende sadece onları kullanıyorum.jel sabah akşam bantlar 2 tane 2 de bir kullanıyorum.folikasit ve aspirin hergün.rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.

ben sabah jel kullanıyorum asprin yanı kan sulandırıcı ilacı doktor bıraktırdı bana... ya iki hafta sonra kontrole çağırdı sızce normalmi yokse geçmi anlamadım...

canım doktoruma sordum normal olduğunu rahmın buyudugunu bu tarz regl agrısı gbı çekeceğimi soyledi kuzenımde 2 aylık hamıle aynısını ılk donemlerde oda yaşadı onunda sol kasığı bacak ağrıları ve yoğun bel ağrısı o benı bıraz rahatlatıyor hiç korkma Allahın izniyle herşey guzel olacak...

ben sabah jel kullanıyorum asprin yanı kan sulandırıcı ilacı doktor bıraktırdı bana... ya iki hafta sonra kontrole çağırdı sızce normalmi yokse geçmi anlamadım...

sanırım normal canım çünkü benide 2 hafta sonra çağırdı.demekki en rahat o saman keseyi görebilcez.bence sabırlı olmak en güzeli erken gideriz kese görünmez sıkıntı yaparız ne gerek var . en güzeli böyle olması sen içini ferah tut allahın izni ile bebeklerimiz bizimle.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

hadi gözün aydın arkadaşım Allahım kucağına almayı da nasip etsin inş. Ben vitamin kullanıyorum canım benexol - solgar omega 3

sanırım normal canım çünkü benide 2 hafta sonra çağırdı.demekki en rahat o saman keseyi görebilcez.bence sabırlı olmak en güzeli erken gideriz kese görünmez sıkıntı yaparız ne gerek var . en güzeli böyle olması sen içini ferah tut allahın izni ile bebeklerimiz bizimle.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

inşallah canım saol ya benım doktorum tedavının basından beri hep rahattı hatta benım tavırlarıma hep guluyordu çok heyecanlı ve streslıyım diye... şimdi bugun de gayet normal hersey normal diyor sanki beni dinlemiyor gbi sanırım adamlar okadar kotu vakalarla kotu olaylarla karşılastılarkı benımkı çerez geliyor.Valla kendımı ilk önce Allaha sonra doktoruma emanet ettim güzel başladık inşallah sonundada sağlıklı bebeklerımıze kavusuruz...

Back