- 15 Şubat 2013
- 24.973
- 1
- 94.657
- 798
moralim çok bozuk. Bugün 20.gün değerim 6360 olmuş. 4 gün de istenilen artış değil. Ne oluyor anlamadım. Erken gittim doktora karından baktı vajinal istemedim normalde perşembe gidecektim dayanamadım, kese gözüktü ama çok küçük karından bakıldığı için kaç mm hesaplanamıyor daha. Değerim beklenen artışı yapmayınca dış gebelik düüncem daha da arttı. Dış gebelikte de yalancı kese olabiliyormuş. Normal keseden farkı tek katlıymış çevresi. Benimki tek mi çift mi göremedik. Karından olunca. Doktor. Cuma yine gel dedi. çok korkuyorum. Sanırım başlamadan çok kötü bir şekilde bitecek dış gebelik olup
cnm ben bundan 10 sene önce geçirdim dış gebeliğin ne olduğunu gayet iyi bilirim. hastanenin kapısından ölüyorum diye iki büklüm girersin. dik durup adım atamazsın, evde sancıdan duramazsın 20. günde. çünkü embriyo büyüdükçe kanalı sıkıştırmaya başlar. o da korkunç ağrı yapar. benim de değerim beklenen artışı hiç yapmadı ama geçen perşembe gördüm keseyi 2 hafta sonra kalp atışına gelin dedi. neden vajinal muayene istemedin hem bu kadar soru işareti kalmazdı kafanda. hem dış gebelik olmadığını da kendi gözünle görürdün. inşallah korkulacak bi durum yok cnm boşuna yeme kendini .