• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

moralim çok bozuk. Bugün 20.gün değerim 6360 olmuş. 4 gün de istenilen artış değil. Ne oluyor anlamadım. Erken gittim doktora karından baktı vajinal istemedim normalde perşembe gidecektim dayanamadım, kese gözüktü ama çok küçük karından bakıldığı için kaç mm hesaplanamıyor daha. Değerim beklenen artışı yapmayınca dış gebelik düüncem daha da arttı. Dış gebelikte de yalancı kese olabiliyormuş. Normal keseden farkı tek katlıymış çevresi. Benimki tek mi çift mi göremedik. Karından olunca. Doktor. Cuma yine gel dedi. çok korkuyorum. Sanırım başlamadan çok kötü bir şekilde bitecek dış gebelik olup

cnm ben bundan 10 sene önce geçirdim dış gebeliğin ne olduğunu gayet iyi bilirim. hastanenin kapısından ölüyorum diye iki büklüm girersin. dik durup adım atamazsın, evde sancıdan duramazsın 20. günde. çünkü embriyo büyüdükçe kanalı sıkıştırmaya başlar. o da korkunç ağrı yapar. benim de değerim beklenen artışı hiç yapmadı ama geçen perşembe gördüm keseyi 2 hafta sonra kalp atışına gelin dedi. neden vajinal muayene istemedin hem bu kadar soru işareti kalmazdı kafanda. hem dış gebelik olmadığını da kendi gözünle görürdün. inşallah korkulacak bi durum yok cnm boşuna yeme kendini .

canım ben bugün testi tekrar ettim .belimin ağrısı dışında çok şükür bir problemim yok.
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3

canım bence de güzel artmış maşaallah! daha ne kadar baktıracsksın ki bu değer yetmiyor mu? ben de bian önce beta hcg baktırmak istiyorum , böyle sizleri okudukça tatlı heyecanlar oluyor. hadi inş keseyi de görürsün

cnm ben bundan 10 sene önce geçirdim dış gebeliğin ne olduğunu gayet iyi bilirim. hastanenin kapısından ölüyorum diye iki büklüm girersin. dik durup adım atamazsın, evde sancıdan duramazsın 20. günde. çünkü embriyo büyüdükçe kanalı sıkıştırmaya başlar. o da korkunç ağrı yapar. benim de değerim beklenen artışı hiç yapmadı ama geçen perşembe gördüm keseyi 2 hafta sonra kalp atışına gelin dedi. neden vajinal muayene istemedin hem bu kadar soru işareti kalmazdı kafanda. hem dış gebelik olmadığını da kendi gözünle görürdün. inşallah korkulacak bi durum yok cnm boşuna yeme kendini .

evet canım acses haklı. dış gebelik aynen öyle olur. takma artık ya boşver. hamileliğin tadını çıkar. inş iyi olacak

Kizlar cok heycanliyim yarin sabah 8de kan aldircam buyuk gun geldi insallah hayirli sonuclar alirim ama korkuyorum yine negatif diyecekler diye Rabbim hakkimizda hayirlisi ne ise onu nasip etsin

kalpağrısı bu geceyi nasıl sabah edersin bilmem ama inş canım çok güzel bir değerle bize müjde verirsin. biz de en Az senin kadar heyecanlıyız

inşallah pozitif sonuç alırsın rabbim yardımcın olsun hayırlısını nasip etsin arkadaşım

Allah razi olsun insallah yarin guz sonuclar alirim seninde tedavin insallah guzel sonuclanir Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin dualarim sizlerle.. Ama heycandan midem bulaniyo nasil uyicam bilemiyorum:((

kızlar hepinize iyi geceler. tatlı rüyalar.... karam sen sıcak ballı süt iç canım belki uyku yapar. rahat ol.

kalpağrısı bu geceyi nasıl sabah edersin bilmem ama inş canım çok güzel bir değerle bize müjde verirsin. biz de en Az senin kadar heyecanlıyız[/QUO

İnsallah cnm Rabbim bizimde yuzumuzu guldurur insallah cok korkiyorum yine negatif olcak diye uyuyabilecegimi zannetmiyorum zaten midem blaniyo heycandan Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin kucagini bebeklerle doldursun insallah..Aminnn

kızlar hepinize iyi geceler. tatlı rüyalar.... karam sen sıcak ballı süt iç canım belki uyku yapar. rahat ol.
iyi geceler cnm , korkma dikkat etmedim diye :) bütün doktorlar normal hayatınıza geri dönüceksinizi 2 3 gün dinlenip diyo. tutunmuştur inşallah, en güzeli doğal davranmak.

iyi geceler herkese ben geldim:3::3: bir bakaym dedim güzel haberler var mı.test yapacak arkadaşlar insallh güzel sonuçlar alırsınız.hatme kuzum bende seni merak ediyordum facedeki sayfayamıza yazmışssın gördüm.:16::16:dualarım seninle canım insallh bu kez bebeklerin sana sımsıkı tutunur.12 gün sonrada güzel haberini bizlerle paylaşırsın.rabbim yardımcın olsun.sgk test yaptırdımı bir daha.accends sen nasılsın nasıl gidiyor canım:6::6:

iyi geceler herkese ben geldim:3::3: bir bakaym dedim güzel haberler var mı.test yapacak arkadaşlar insallh güzel sonuçlar alırsınız.hatme kuzum bende seni merak ediyordum facedeki sayfayamıza yazmışssın gördüm.:16::16:dualarım seninle canım insallh bu kez bebeklerin sana sımsıkı tutunur.12 gün sonrada güzel haberini bizlerle paylaşırsın.rabbim yardımcın olsun.sgk test yaptırdımı bir daha.accends sen nasılsın nasıl gidiyor canım:6::6:

canııııııımmm :16: iyiym valla grip oldum burnum sürekli akıyo habire hapşırıyorum ilaç da alamıyorum öyle geçmesini bekliyorum kendi kendine
sen nassın guzum

sağol moral verdiğin için canım. doktorum belli bir değerden sonra 48 saatten daha uzun sürede katlanabileceğini söyledi. yine belli olmazsa vajinal yaptıracağım artık çok korkuyorum

sağol moral verdiğin için canım. doktorum belli bir değerden sonra 48 saatten daha uzun sürede katlanabileceğini söyledi. yine belli olmazsa vajinal yaptıracağım artık çok korkuyorum
cnm vajinal muayene ol endişelerin gitsin
bi de o 48 saatte 2 ye katlama yalan o
herkesin öyle olacak diye bi kural yokmuş
belli bi değere kadar 2-3 gün belli bi değerin üstünde 4 gün ya da daha fazla olması normal.
ben aklımı oynatıcaktım 2 ye katlamadı diye gayet de yolunda şimdi herşey
sakın kafaya bişey takma

benim transferin 20.günü bügün. olsa kasıklarım falan ağrırdı değil mi yok bende öyle birşey. gayet iyiyim şimdilik. inşallah dediğin gibi olur. içim rahatladı biraz:) iyi ki varsınız

canııııııımmm :16: iyiym valla grip oldum burnum sürekli akıyo habire hapşırıyorum ilaç da alamıyorum öyle geçmesini bekliyorum kendi kendine
sen nassın guzum

bende iyiyim canım çok şükür doğal bir şeyler alsan ya atlatmana yardımcı olur.aman dikkat et kendine

benim transferin 20.günü bügün. olsa kasıklarım falan ağrırdı değil mi yok bende öyle birşey. gayet iyiyim şimdilik. inşallah dediğin gibi olur. içim rahatladı biraz:) iyi ki varsınız

kuzum ne kasık ağrısı ya ne ayakta, ne yatakta duramazsın diyorum sana :) allah korusun dış gebelik evde laylay yaparak geçirebileceğim bişey değil.

Back