2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

yaaa böyle yazma ama boynu bükük falan offff ((((

canım ne desek bilemiyorumki acıyı yaşanan bilir ağla uzul çok haklısın ama tez zamanda toparlanıp bebeğin için tekrar yola devam etmen lazım lutfen hıç pes etme şimdi hamileyiz ama yarını garantısı varmıki Allahım herşeyin hayırısını nasıp etsın cumlemıze sende bizim dualarımızda olacaksın...

canım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran ama bizi haberiz bırakma arkadaşım arada sırada gir nete inşallah rabbim diğer tedavine gerek kalmadan kendiliğinde sana salih evlatlar nasip etsin .

Bende cok merak ettim! Ne oldu acaba? Insaallah hersey yolundadir! Sen nasil oldun arkadasim senin kontrolun nezamandi?

haftaya perşembe cnm, ya bugün bütün günü yatakta geçirdim gripten paso uyudum. 2 kez kasığımın çok ciddi ağrısıyla uyandım. ağrıyı da yapan benim deli gibi kasmışım kendimi, sanki bağırsağımda problem var gibi. o kadar kasmışım ki acıdan uyandım böyle 2 kere. ya ben bu çocuğu ezmiş olabilir miyim içerde püre gibi kendimi sıka sıka.:44: of ya herşeyi kafaya takmaya başladım. transferden sonra bu kadar panik olmuyodum daha rahattım. :26:

Bende yatiyorum ama uyuyamiyorum! Hayatimda ilk defa yatiyorum! En nefret ettigim sey yatmak! Can sıklntisindan ölecem! Yok be ne ezmesi? Hic birsey olmaz! Rahat ol! Benim de kananam bitti ama, lekelenmelerim devam ediyor, cuma aksam 7 de kontrolum var, bakalim duyacakmiyiz kalp atisini

artık duyarsın bence. ay ne güzel ya bi de ben duysam. lekelenme daha ne kadar devam edicekmiş.
yatarken kitap oku, televizyon seyredebileciğin bi yere yat, bul kendine bi dizi netten mesela onu izle, böle canı sıkıla sıkıla yatmak çok zor yahu. aslında evde seyrederim dşe süper korku dizileri almıştım, ama korkup çocuğu düşürürüm die seyredemiyorum.american horror story var mesela ölüyorum seyretmek için, ama ota boka zıplayıp korkuyorum bu ara. nie böyle oldum ben de bilmiyorum. korku manyağı bi insandım halbüsü.

Taze anne hastanenin sistemi bozuktu yeni ogrendim yarin sabah ariyacagim ama ikigundur sag kasigimdan bacagima vuran agri var korkularim var Ama inancimda var insallah hayirlisi olucakk Allahin izniyle

cnm o ağrılar bende de vardı. bi gece uykumdan uyanmıştım hatta bacak ağrısından. bence değerinin katlaması önemli, o da katladığına göre sorun yoktur inşallah. yarın doktor daha da rahatlatır senin içini cnm.

9, gun yaptirdigini hangi saatte yaptirdin? Bugunkunu hangi saattte?

hayır bi de şu var, normalde testi 12. gün yapsa değeri 85 gayet iyi aslında, ilk testi çok erken yaptırdığı için panikliyo şimdi
ilk 85 i görse sonra ki artış 160,170 görse bu kadar panik olmayacaktı.

Valla dr bise demedi lekelenme nezaman biter diye! Televizyonda seyretmedik bise kalmadi! Yillardir gunduzleri ilk defa evdeyim, gunduz programlarini hic izlememistim, hepsini izliyom mugeanli esraerol :) yabanci dizi vardi DEXTER 8 sezon hepsini seyrettim :) senin durumun tamamen HORMONAL! Hafta olarak cuma gunu 7 haftalik olacak hersey yolundaysa kalp atisini duyariz,

Kesinlikle ayni fikirdeyim! Nede olsa BETAHCG UZMANLIK ALANIMIZ! :) zaten hcg hormonu kana 12, gun karismaya basliyor ve 2 gunde bir katlanarak artiyor! Katlanmaya 12,gunden sonra basliyor! 12, hunden oncesini degerlendirmek anlamsiz!

Aynen canim dedigin gbi 12gun yaptirsaydm ikisinide ayni hastanede yaptimm yarin ola hayrola dua edin bebegim saglicakla bnle kalsin...

Kesinlikle ayni fikirdeyim! Nede olsa BETAHCG UZMANLIK ALANIMIZ! :) zaten hcg hormonu kana 12, gun karismaya basliyor ve 2 gunde bir katlanarak artiyor! Katlanmaya 12,gunden sonra basliyor! 12, hunden oncesini degerlendirmek anlamsiz!

Cok dogru soluosunuz iyiki varsnz seviyorum siziii icim rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…