Kaderdaslarim iyi dilekleriniz icin tsk ederim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin dualarim hep sizinle olcak bu aralar girmeyi dusunmuyorum belki arada girer hal ahtir sorarim kusuruma bakmayin ama gercekten suan kaldircak durumda degilim hepinizin duasina ihtiyacim var Rabbim suan hamile olanlara bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin hamile olmayanlarada en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin tedaviye basladigimda tekrar yazcam herzaman dualarimda olacaksiniz boynu bukuk kaderdasiniz
Kaderdaslarim iyi dilekleriniz icin tsk ederim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin dualarim hep sizinle olcak bu aralar girmeyi dusunmuyorum belki arada girer hal ahtir sorarim kusuruma bakmayin ama gercekten suan kaldircak durumda degilim hepinizin duasina ihtiyacim var Rabbim suan hamile olanlara bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin hamile olmayanlarada en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin tedaviye basladigimda tekrar yazcam herzaman dualarimda olacaksiniz boynu bukuk kaderdasiniz
aycen perşembe günü kontrole gidicez ama kalp atışını duyarmıyız bilmiyorum..inş yaşıyodur bebeğim..
SKGK noldu cnm testin ? bugün tekrarlıyodun di mi ?
Bende cok merak ettim! Ne oldu acaba? Insaallah hersey yolundadir! Sen nasil oldun arkadasim senin kontrolun nezamandi?
SKGK noldu cnm testin ? bugün tekrarlıyodun di mi ?
Bende cok merak ettim! Ne oldu acaba? Insaallah hersey yolundadir! Sen nasil oldun arkadasim senin kontrolun nezamandi?
9gun 48di 12gun 85,32 nasi bilmiyorumm endiseliyim bnce dusuk gbii
haftaya perşembe cnm, ya bugün bütün günü yatakta geçirdim gripten paso uyudum. 2 kez kasığımın çok ciddi ağrısıyla uyandım. ağrıyı da yapan benim deli gibi kasmışım kendimi, sanki bağırsağımda problem var gibi. o kadar kasmışım ki acıdan uyandım böyle 2 kere. ya ben bu çocuğu ezmiş olabilir miyim içerde püre gibi kendimi sıka sıka.:44: of ya herşeyi kafaya takmaya başladım. transferden sonra bu kadar panik olmuyodum daha rahattım. :26:
e katlamışın işte ikiye, doktor ne dedi ?
Bende yatiyorum ama uyuyamiyorum! Hayatimda ilk defa yatiyorum! En nefret ettigim sey yatmak! Can sıklntisindan ölecem! Yok be ne ezmesi? Hic birsey olmaz! Rahat ol! Benim de kananam bitti ama, lekelenmelerim devam ediyor, cuma aksam 7 de kontrolum var, bakalim duyacakmiyiz kalp atisini
Taze anne hastanenin sistemi bozuktu yeni ogrendim yarin sabah ariyacagim ama ikigundur sag kasigimdan bacagima vuran agri var korkularim var Ama inancimda var insallah hayirlisi olucakk Allahin izniyle
9, gun yaptirdigini hangi saatte yaptirdin? Bugunkunu hangi saattte?
artık duyarsın bence. ay ne güzel ya bi de ben duysam.lekelenme daha ne kadar devam edicekmiş.
yatarken kitap oku, televizyon seyredebileciğin bi yere yat, bul kendine bi dizi netten mesela onu izle, böle canı sıkıla sıkıla yatmak çok zor yahu. aslında evde seyrederim dşe süper korku dizileri almıştım, ama korkup çocuğu düşürürüm die seyredemiyorum.american horror story var mesela ölüyorum seyretmek için, ama ota boka zıplayıp korkuyorum bu ara. nie böyle oldum ben de bilmiyorum. korku manyağı bi insandım halbüsü.
hayır bi de şu var, normalde testi 12. gün yapsa değeri 85 gayet iyi aslında, ilk testi çok erken yaptırdığı için panikliyo şimdi
ilk 85 i görse sonra ki artış 160,170 görse bu kadar panik olmayacaktı.
aynen katılıyorum :)Kesinlikle ayni fikirdeyim! Nede olsa BETAHCG UZMANLIK ALANIMIZ! :) zaten hcg hormonu kana 12, gun karismaya basliyor ve 2 gunde bir katlanarak artiyor! Katlanmaya 12,gunden sonra basliyor! 12, hunden oncesini degerlendirmek anlamsiz!
hayır bi de şu var, normalde testi 12. gün yapsa değeri 85 gayet iyi aslında, ilk testi çok erken yaptırdığı için panikliyo şimdi
ilk 85 i görse sonra ki artış 160,170 görse bu kadar panik olmayacaktı.
Kesinlikle ayni fikirdeyim! Nede olsa BETAHCG UZMANLIK ALANIMIZ! :) zaten hcg hormonu kana 12, gun karismaya basliyor ve 2 gunde bir katlanarak artiyor! Katlanmaya 12,gunden sonra basliyor! 12, hunden oncesini degerlendirmek anlamsiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?