- 15 Şubat 2013
- 24.973
- 1
- 94.657
- 798
cnm uyuyarak atlatmam laızm, bugün uyumaya çalıştım kapılar zır zır maşallahı var, bitmedi kapı susmadı.bende iyiyim canım çok şükür doğal bir şeyler alsan ya atlatmana yardımcı olur.aman dikkat et kendine
valla doktora göre yetiyo ama içimi bir şeyler kemiriyor düşükle başladığı için değerim hiç rahat değilim keseyi görmedende rahatlayamıyacağım galiba .inşallah inşallah görürüm canımcanım bence de güzel artmış maşaallah! daha ne kadar baktıracsksın ki bu değer yetmiyor mu? ben de bian önce beta hcg baktırmak istiyorum , böyle sizleri okudukça tatlı heyecanlar oluyor. hadi inş keseyi de görürsün
canım benim değerim düşükle başladı çok şükürKızlar benim degerler gibi düşük seyreden varmı acaba 10. gun 29, 12.gun 58di
canım ben de çok heyecanlıyım. kendime dikkat edemedim. o yuzden biraz ümitsizim ama bakalım artık. işe de başladım. inş bunca şeylere rağmen bana sıkı sıkı tutunurlar
arkadaşlar herkese günaydınlar bugün bolbir gün olsun inşallah
inşaallah canım bol hamilemiz olsun topikte! bugün güzel haberler alalım inş.
24 mayıs cuma mübarek üç aylar ve cumartesi evliliğimin 11.yılı bütün bunlar tesadüf olmasın inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana nasip etsin dualarınıza ihtiyacım var dualarımdasınız canlarımmmm...
iyi geceler herkese ben geldimbir bakaym dedim güzel haberler var mı.test yapacak arkadaşlar insallh güzel sonuçlar alırsınız.hatme kuzum bende seni merak ediyordum facedeki sayfayamıza yazmışssın gördüm. dualarım seninle canım insallh bu kez bebeklerin sana sımsıkı tutunur.12 gün sonrada güzel haberini bizlerle paylaşırsın.rabbim yardımcın olsun.sgk test yaptırdımı bir
daha.accends sen nasılsın nasıl gidiyor canım
canım inşallah transferin çok guzel olur ve bebeğin sana sımsıkı tutunur Allah yardımcın olsun güzel haberlere dönersin inşallah..
canım ben bugün testi tekrarlayacağım acayip heyecanlı ve streslı bır bekleyiş bazen ağlıyorum bazem diyorumki veren de alanda Allah canını sıkma nasıp etmişse evladımı bana değerlerim düşükte olsa kucağıma alacağım günü gösterir diye kendımı tesellı ediyorum hepiniz dualarımdasınız sizde beni eksik etmeyin olur mu sevincim kursağımda kaldı herkes hamileyim diye seviniyor ama ben sanki 3 5 cocuk doğurmuşum gbi tepkisiizm korkuyorum Allah yardımcım olsun..
canlar valla ben çarşamba günü tekrar test yaptıracaktım ama dayanamadım bugün bir daha yaptırdım
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6
20.gün değerim 345.3
sice nasıl ?
24 mayıs cuma mübarek üç aylar ve cumartesi evliliğimin 11.yılı bütün bunlar tesadüf olmasın inşallah rabbim bu sefer bebeğimi bana nasip etsin dualarınıza ihtiyacım var dualarımdasınız canlarımmmm...
Kızlar benim degerler gibi düşük seyreden varmı acaba 10. gun 29, 12.gun 58di
canım korkma değerin güzel çıkıcak allahın izni ile inşallah.9.gün 50 lerdeydi bugün senin kaçıncı gününün?inşallah sonucun çok güzel olur
bugün 12gün transfer gununu saymazsak canım inşallah guzel haberler alırsam haber veririm... Dua edin benim içinde bebeğim benimle kalsın
150 falan olmuştur inşallah böylelikle kafanda hiç soru işareti kalmaz.dualrım seninle canım sonucun çıkınca hemenciz yaz.rabbim gönlüne göre versin inşallah.
karamm nassın guzum nası oldun ?
Kizlarrr cooook uzgunum malesef iyi haberler getiremedimsonucum negatif bundada vardir bi hayir demekten baska bisey gelmiyo elimizden
Kizlarrr cooook uzgunum malesef iyi haberler getiremedimsonucum negatif bundada vardir bi hayir demekten baska bisey gelmiyo elimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?