2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

bende iyiyim canım çok şükür doğal bir şeyler alsan ya atlatmana yardımcı olur.aman dikkat et kendine
cnm uyuyarak atlatmam laızm, bugün uyumaya çalıştım kapılar zır zır maşallahı var, bitmedi kapı susmadı.
zili söktürücem ben deli oluyorum tam azıcık yatmaya karar veriyorum, bizim kapıda kuyruk. pusuda bekliyolar sanki ben yatayım diye

valla doktora göre yetiyo ama içimi bir şeyler kemiriyor düşükle başladığı için değerim hiç rahat değilim keseyi görmedende rahatlayamıyacağım galiba .inşallah inşallah görürüm canım

Kızlar benim degerler gibi düşük seyreden varmı acaba 10. gun 29, 12.gun 58di
canım benim değerim düşükle başladı çok şükür değmesin güzel yükseliyor inşallah senikide güzel şekilde katlanır .bana doktor 150 üstüne çıkınca rahatız dedi

canım ben de çok heyecanlıyım. kendime dikkat edemedim. o yuzden biraz ümitsizim ama bakalım artık. işe de başladım. inş bunca şeylere rağmen bana sıkı sıkı tutunurlar

canım inşallah güzel sonuçlar vereceksin bize allah yardımcın olsun .

canım inşallah transferin çok guzel olur ve bebeğin sana sımsıkı tutunur Allah yardımcın olsun güzel haberlere dönersin inşallah..

canım ben bugün testi tekrarlayacağım acayip heyecanlı ve streslı bır bekleyiş bazen ağlıyorum bazem diyorumki veren de alanda Allah canını sıkma nasıp etmişse evladımı bana değerlerim düşükte olsa kucağıma alacağım günü gösterir diye kendımı tesellı ediyorum hepiniz dualarımdasınız sizde beni eksik etmeyin olur mu sevincim kursağımda kaldı herkes hamileyim diye seviniyor ama ben sanki 3 5 cocuk doğurmuşum gbi tepkisiizm korkuyorum Allah yardımcım olsun..

canım korkma değerin güzel çıkıcak allahın izni ile inşallah.9.gün 50 lerdeydi bugün senin kaçıncı gününün?inşallah sonucun çok güzel olur

KıZlar ben cezalıydım:) yeni bitti.gelişmeleri yazayım size.15 e yakın yumurtam vardı dün ultrasonda baktığımızda.ama tabi hepsi olgun değil.en küçükleri 12-14 ml arasıydı.sona öğleden sona ewe geldik biz.kan vermiştim bide son kontrol için.doktorum sonucu almış aradı beni.bi hormonunda yükselme var biraz hemen son kez gonal f yap 112,5 dedi.gece 1.30 da catlatma iğne yap carşamba 12 de toplayacaz dedi.ben tabi panikten hangi hormon yükselmiş soramadım.hemen gonal f yaptım ama 112,5 çıkmadı iğne 100 yaptım.doktor sorun olmaz dedi.gece 1.30 dada çatlatma iğnemi yaptık.yarın 12de hastanede hazır olacam kızlar heyecanlıyım...sorum olcak size.dünkü küçük yumurtalarım yarına kadar büyümüş olurmu 2 günde değişiklik olurmu boyutlarında???

bence harika! maşşaallah canım! inşaallah yolunda devam eder, keseyı gorur kalp atışlarınıda duyarsın umarım!

inşaaaallah canım! benımde 24 mayıs kalp atışlarını duyacagım gun hayırlısıyla! inşaallah ıkımızınde yuzu guler!

Kızlar benim degerler gibi düşük seyreden varmı acaba 10. gun 29, 12.gun 58di

ben varım. 3.gun transferı benım. 11.gun degerım 27 cıkmıstı. keseyı gorduk sımdı kalp atısı ıcın cuma gununu beklıyoruz. gonlunu ferah tut canım. 12 ıle baslayan ve dogum yapanlar var

kıslar günaydın.kıslar ya bu jelleri ve bantları devlet hastanesinde 3 aylık kullanım için yazdırıp alabilirmiyis acaba:44:bir kutusu 75 tl bir hafta gidiyo 12.haftaya kadar kullancan dedi doktor.bende sizlere sorayım dedim sizler nasıl yapıyorsunuz.

canım korkma değerin güzel çıkıcak allahın izni ile inşallah.9.gün 50 lerdeydi bugün senin kaçıncı gününün?inşallah sonucun çok güzel olur

bugün 12gün transfer gununu saymazsak canım inşallah guzel haberler alırsam haber veririm... Dua edin benim içinde bebeğim benimle kalsın

bugün 12gün transfer gununu saymazsak canım inşallah guzel haberler alırsam haber veririm... Dua edin benim içinde bebeğim benimle kalsın

150 falan olmuştur inşallah böylelikle kafanda hiç soru işareti kalmaz.dualrım seninle canım sonucun çıkınca hemenciz yaz.rabbim gönlüne göre versin inşallah.

150 falan olmuştur inşallah böylelikle kafanda hiç soru işareti kalmaz.dualrım seninle canım sonucun çıkınca hemenciz yaz.rabbim gönlüne göre versin inşallah.

inşallah olmuştur canım Allahıma sığındım o ne derse olur tabiki size haber veririm opuyorum cok taze anneler çoğladı valla

karam canım nasılsın inşallah daha iyisindir ınan herkes için dua ediyorum Rabbim inşallah tez zamanda doğal yollardan mucizeni versin... burda olumlu haber alınca nası sevınıyorsak olumsuzda da aynı şekilde inanıyorum Rabbim sana ve tum isteyenler tez zamanda nasip edeck içimde en ufak bir şüphe yok herkes için hep iyisini diliyorum kendimde dahil,iyiki böyle bir paylaşım sitesi var bizden başka kimse bizi anlayamaz...

Kizlarrr cooook uzgunum malesef iyi haberler getiremedim sonucum negatif bundada vardir bi hayir demekten baska bisey gelmiyo elimizden

naber kızlar? ben bi tuhafım yaa yataktan zor kalktım bugün halim yok, uyumuyodum ama resmen vücudumu kaldıramadım havadan mı oldu ne oldu hiçbişey anlamadım (

karamm nassın guzum nası oldun ?

iyim dadlum saol dün hastaneye gittim biraz görüştüm muane etti allah ükür kismis yok düşürmüşüm doktor gebe kalmaya çok müsaitsin dedi bisürü yumurta gördü gene ama tüplerim ikiside kapalı oldu için nerdeyse imkansız normel yoldan eylülde iki emriyomdan birine alcam allahın izniyle nettim nededimse ikisini vermedi bende şekerde sınırdaydı oyüzden korktu 5 6 aylıkken düşük yapabilirsin dedi vs işde ben bana heray düzenli olmam için ilaç verdi sen bunlarla adet görebilirsin dedi doğruda yılardır adet sorunum vardı doğum yapsamda bu ilacı içcem hep bugün kan tahlili verdim prolektin ts4 ts 3 fsh filan çok yumurtam folikülüm oldundan kaynaklanıyomuş adet az az ve uzun görmem oyüzden bu ilacı içcen dedi bende sordum nie üç yumurta oldu ozaman diye ben sana 150 likle başlatım az yumurta almak için kaliteli olsun diye senin yumurtanın üçüde çok kaliteli dedi burdaki kadınların çoğun dan dedi ben seni iğneni 225 300 le başlatsam en az 30 yumurta alırdım dedi ama 30 yumurtada iyi deilde san ağrı sızı ve canını yakmakdan başka bişi olmazdı dedi çünkü nerdeyse yarısını çöpe atmak zorunda kalırdık filan falan işde DD çokmu uzun oldu ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…