• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

yok canım benim gebelik testim geçen haftaydı
eğer bi sorun olmadan ilerliyosa bugün 5. haftaya girdim
sorun var mı yok mu perşembe görücez işte

ay çok sevindim.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.darısı bizim gibilerin başına.nerde yaptırdın.2.denemen di anırım.sorununuz neydi sorsam ayıp etmiş olurmuyum

ay çok sevindim.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.darısı bizim gibilerin başına.nerde yaptırdın.2.denemen di anırım.sorununuz neydi sorsam ayıp etmiş olurmuyum

yok cnm niye ayıp olsun bahçecide yaptırdım ben
bizde sorun morfoloji ve sperm sayı azlığı. ilk tüp bebek denemem benim, inşallah son olur.

kızlar şimdi memoriali aradım. büyük bir ihtimal yarın transfer olacak. şimdilik 6 embriyo olarak devam ediyormuş. dua edin lütfen inş Rabbim hepimize nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.

kızlar şimdi memoriali aradım. büyük bir ihtimal yarın transfer olacak. şimdilik 6 embriyo olarak devam ediyormuş. dua edin lütfen inş Rabbim hepimize nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.

Insallah canim insallah cok iyi gelisirler kac gun transfer oluyorr

Oooo çok gzl canım 6 embriyo:)senin kuZular dayanıklıymış:)yarın kaçıncı gün olcak

canım gözün aydın, al gel sen de artık bebeklerini :) kaç tane koyucaklar biliyo musun ?

saat 12 oldu acaba karamdan ne haber ? aramadı hala sonucu çıkmadı heralde.

canım yumurta toplama işlemi cuma sabah yapıldı. yarın 5. gün oluyor inş.

Çoo gzel canım benim.nedense içime sen olumlu doğuyosun:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn uyuyordum uykunun en derin yerinde kalktım geldim saat 5 yatarsan böyle oluyor:37::37::37::37:karammmmmmmmmmmmmmmm gelmedimi daha gece facaden yazışmıştık saat 8buçukta gidecekti hastaneye:52::52::52::52::52::52:insallh güzel haberle gelir ya heyacan bastı beni:18::18::18::18::18::18::18::18:

gözün aydın canım :nazar::nazar:.hayırlısıyla transferin olur ve bebeğine kavuşursun insallah.rabbim yardımcın olsun...

kızlar kütahyada kapalı bir hava var sanırınız akşam öyke güzel yağmur yağıyor ki bayılırım yağmurlu havada uyumaya:93::93::93::93::93:....gideyim uykuma devam edeyim karam güzel haberlerini uyanınca okurum insallah:52::52::52::52:

anam tam yatacaktım kapı çaldı arısütübalpolenimi getirmiş kargocu kardeş hele şükür ya bulamadım kütahyada balparmak markasını internetten aldım bir günde geldi.okadar aradık kütahyada :19::19::19::19:neyse paketi açtım ben normal bal kavanozu büyüklüğünde bir şey bekliyodum:9::9::9:çıka çıka bebek masası kavonozu boyutundan biraz büyük çıktı:1::1::1:.olsun valla ya hemen bir çay kaşığı yedim ohhh şifa olsun insallah.bende uyku muyku kalmadı:37::37::37::37:

canım gözün aydın, al gel sen de artık bebeklerini :) kaç tane koyucaklar biliyo musun ?

evet ya ben de çok istiyorum. o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. sizleri görüyorum daha da heyecanlanıyorum. 2 tane transfer edecekler inş.

Çoo gzel canım benim.nedense içime sen olumlu doğuyosun:)

sağol canım inş içine doğduğu gibi olumlu olur. benim de 2. denemem.
bu arada karamı çok merak ediyorum. inş o da olumlu sonuçla gelir Allahın izniyle.

anam tam yatacaktım kapı çaldı arısütübalpolenimi getirmiş kargocu kardeş hele şükür ya bulamadım kütahyada balparmak markasını internetten aldım bir günde geldi.okadar aradık kütahyada :19::19::19::19:neyse paketi açtım ben normal bal kavanozu büyüklüğünde bir şey bekliyodum:9::9::9:çıka çıka bebek masası kavonozu boyutundan biraz büyük çıktı:1::1::1:.olsun valla ya hemen bir çay kaşığı yedim ohhh şifa olsun insallah.bende uyku muyku kalmadı:37::37::37::37:

bende bugün aldım şansıma ilk sorduğum eczanede varmış 35 tl tadı da güzel şimdi yedim azcık bende inşallah şifa olur

Back