- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.707
- 798
günaydın accessdenied.gebelik testin bugünmüydü
yok canım benim gebelik testim geçen haftaydı
eğer bi sorun olmadan ilerliyosa bugün 5. haftaya girdim
sorun var mı yok mu perşembe görücez işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın accessdenied.gebelik testin bugünmüydü
yok canım benim gebelik testim geçen haftaydı
eğer bi sorun olmadan ilerliyosa bugün 5. haftaya girdim
sorun var mı yok mu perşembe görücez işte
ay çok sevindim.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.darısı bizim gibilerin başına.nerde yaptırdın.2.denemen di anırım.sorununuz neydi sorsam ayıp etmiş olurmuyum
kızlar şimdi memoriali aradım. büyük bir ihtimal yarın transfer olacak. şimdilik 6 embriyo olarak devam ediyormuş. dua edin lütfen inş Rabbim hepimize nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.
kızlar şimdi memoriali aradım. büyük bir ihtimal yarın transfer olacak. şimdilik 6 embriyo olarak devam ediyormuş. dua edin lütfen inş Rabbim hepimize nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.
Oooo çok gzl canım 6 embriyo:)senin kuZular dayanıklıymış:)yarın kaçıncı gün olcak
Insallah canim insallah cok iyi gelisirler kac gun transfer oluyorr
canım yumurta toplama işlemi cuma sabah yapıldı. yarın 5. gün oluyor inş.
kızlar kütahyada kapalı bir hava var sanırınız akşam öyke güzel yağmur yağıyor ki bayılırım yağmurlu havada uyumaya:93::93::93::93::93:....gideyim uykuma devam edeyim karam güzel haberlerini uyanınca okurum insallah
Kız gerimi yatacan kalk kahvaltı yap acıkmadınmı
cık acıkmadım daha kuzum tocam geceye gidecek gidem yatam sıcacık yanına ohhhhh.o giderken yerim bir şeylerr
canım gözün aydın, al gel sen de artık bebeklerini :) kaç tane koyucaklar biliyo musun ?
saat 12 oldu acaba karamdan ne haber ? aramadı hala sonucu çıkmadı heralde.
canım gözün aydın, al gel sen de artık bebeklerini :) kaç tane koyucaklar biliyo musun ?
saat 12 oldu acaba karamdan ne haber ? aramadı hala sonucu çıkmadı heralde.
Çoo gzel canım benim.nedense içime sen olumlu doğuyosun:)
anam tam yatacaktım kapı çaldı arısütübalpolenimi getirmiş kargocu kardeş hele şükür ya bulamadım kütahyada balparmak markasını internetten aldım bir günde geldi.okadar aradık kütahyada neyse paketi açtım ben normal bal kavanozu büyüklüğünde bir şey bekliyodumçıka çıka bebek masası kavonozu boyutundan biraz büyük çıktı.olsun valla ya hemen bir çay kaşığı yedim ohhh şifa olsun insallah.bende uyku muyku kalmadı