• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık

çok sevindim cnm inşallah sorunsuz devam eder
progesteronu arada crinone kullan zor oluyordur sürekli iğne bilirim
ama inan o bile iyiymiş inşallah kalp atışınıda duyar rahatlarsın

inşaallah canım hayırlısı artık! inşaallah en kısa surede senınde yüzün gülsün!

cnm en azından herşey yolunda, kanaman da bitti, artışların da güzel.kesen güzel, embriyon güzel. maşallah de dilini ısır :) ben perşembe keseyi görsem şu anda bana dünyalara bedel yani. keseyi görsem bu sefer kalp atışı demeye başlıycam sanırım. bu işkencenin sonu heralde 3. aydan sonra falan daha bi emin olup rahatlarız gibime geliyo. :26:

bitmez canım bizim cilemiz bitmez :) bu tedaviler bizi tetenek yaptı artık biz dogurana kadar kafayı takacak birşey buluruz :) ben anlamam keseyi görmeden gelme sakın :) listenin ilk ismisin sen, ben orda birdahaki sefere falan görmek istemıyorum kesınlıkle

malesef size iyi haberim yok sonucum negatiff üzüldüm ağladım sızladım haylen ağlıyorum ama yavrum geri gelmedi hayırlısı diyorum artık

ya hayır ya:14::14::14:rabbim dayanma gücü versin canım en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.çok ama çok üzüldüm senden güzel haber gelir diye bekliyordum.ama nolur çok fazla perişan etmemeye çalış ve en kısa zamanda toparlan ve kaldığın yerden devam et allahın nimetleri ve sundukları çok bol en kısa zamanda rabbim sanada versin inşallah.

doktor ne dedi karam ? ağla kuşum boşalt içini, yapıcak bişey yok. çok üzüldüm yani bakakalıdım ekrana ama ne denir, önüne bakıcan kuzum. biraz ağlayıp üzülüp gene devam edicen. :((

inşallah canım. dondurulmuşun var mıydı ? yeniden mi başlıycaksın iğnelere ? nası olucak ? klinik değiştiricen mi napıcaksın ?

malesef donmuşum yok bu en kötü taraf sil baştan başlıycam..
merkez konusunda kararsızım hala daha önceki bahçeci umuta gitsem ama orada embriyolarım iyi gitmedi 5. gün konusunda gene ısrarcı davranırlar mı diye tereddütüm var yoksa merkezden memnundum
şimdiki yerde bir gebelik elde ettim ama malesef oraylayda ilgili kafam karışık
istanbul 2 saat ankara bana 10 saat of ki ne of

sana az dozla başladılar değil mi? bide gebelik aşısı falan yaptırdın mı? orasıda yapıyormuş.. bilgi aldın mı hiç bu konuyla alakalı başarıyı artırıyor gibi?

ah cnm bu yolda okadar iğrenç şey yedim içmtim ki valla bu bana bal gibi geldi
neyse bu kötü talihi yencez bizde inşallah başka muhabetler yapcaz senle
insallah kzum yaaaaa yenelim artık rabbimin izniyleee:52::52::52::52:
karam niye gelmedi hala yaw :26:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: kuzum istersen bir msj at ya.offffffffff offffffffffff:ssz::ssz::ssz::ssz:
O karışımı ne için yiyonuzki kızlar???

canım eşimle beraber yiyeceğim ben yumurta kalitesini arttırıyor erkeklerede iyi geliyormuş

doktor ümitliydim diyor 8 hücreli birinci kalite koyduk dedi ama nednini bazı aylar rahim hazırlamaz gebeliye kendini dedi seninkide bu aya denk gelmiş demekki dedi eylül ekim gibi dierleriyle deneriz dedi onlarda birinci kalite 8 hücreli dedi busefer sıkı tedbir vs cnm olmadımı olmuyo yapcak bişey yok yani

canım çok üzgünüm yaaa hayırlısı olsun canım kardeşim sakın kendini sıkma ağla kendini boşaltttt :43::43::43::43: ne diyebilirimki başka.bir kaç gün kafanı dinle sonra rabbim sana ferah kapısı açsın.kendine gel insallah.hakkında herşeyin hayırlısı.rabbim bir gün bizede nasip edecek...önce senin ve eşinin sağlıgı sonra evlatlarımız insallah.

malesef donmuşum yok bu en kötü taraf sil baştan başlıycam..
merkez konusunda kararsızım hala daha önceki bahçeci umuta gitsem ama orada embriyolarım iyi gitmedi 5. gün konusunda gene ısrarcı davranırlar mı diye tereddütüm var yoksa merkezden memnundum
şimdiki yerde bir gebelik elde ettim ama malesef oraylayda ilgili kafam karışık
istanbul 2 saat ankara bana 10 saat of ki ne of

sana az dozla başladılar değil mi? bide gebelik aşısı falan yaptırdın mı? orasıda yapıyormuş.. bilgi aldın mı hiç bu konuyla alakalı başarıyı artırıyor gibi?
cnm bahçecide güvenç beyi tercih edersen o 5. gün diye kasmıyo. genelde 3. gün transferleri yapıyomuş bahçeci kliniğinde okuduğum bu yönde en azından. ben kendi doktorum yokken bi kez görüştüm çok emin ve güven veren bi doktor. bi de başarı oranı müthiş güvenç beyin. nerdeyse ıskalamadan gidiyo benim okuduklarım.
bana 250 doz 4 gün kullandırdılar sonra ki 5 ya da 6 gün 125 doz gonal f kullandım. bi de transferin ertesi günü tutunma için evde bi iğne yaptırdılar karından cnm ama adını inan hatırlamıyorum.

kıslar ya bu doktorlar neden 2 tane emriyo transfer etmiyo sonuçta hani şans biraz daha fazla olmazmı?hem kaldıki ikisi birden tutmazki herkesin bir tutuyo yada hiç tutmuyo.karama çok üzüldüm ya :14:sonuçlar negatif olunca umudum azalıyo pozitif olunca artıyo.rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.

Kuzummm yaa cok umitliydik senden hersey Allahimdan ne diyim uzul agla hakkin insallah dondurulmuslarinla pozitifi gorursunn cok uzuldumm... oyy oyyy anam bnm icimdedr umut yokki sanirim ic sesim beni cumartesiye hazirlio Rabbim tez zamnda bebeklerimizi bize nasip etsinn...

saol cnm elden bişi gelmiyor gözlerimin yaşından kılavyeyi bile görmüyorum yanlış yazım lursa affola

doktor ümitliydim diyor 8 hücreli birinci kalite koyduk dedi ama nednini bazı aylar rahim hazırlamaz gebeliye kendini dedi seninkide bu aya denk gelmiş demekki dedi eylül ekim gibi dierleriyle deneriz dedi onlarda birinci kalite 8 hücreli dedi busefer sıkı tedbir vs cnm olmadımı olmuyo yapcak bişey yok yani

ay karamm ya inan çok üzüldüm cnm benim.daha yaşın genç, inşallah olucak bu sefer olmadı bi dahakine olucak. kendini paralama sakın, herşeyde bi hayır vardır. olucağına ben inanıyorum kuşum umudunu kaybetme sakın.

kıslar ya bu doktorlar neden 2 tane emriyo transfer etmiyo sonuçta hani şans biraz daha fazla olmazmı?hem kaldıki ikisi birden tutmazki herkesin bir tutuyo yada hiç tutmuyo.karama çok üzüldüm ya :14:sonuçlar negatif olunca umudum azalıyo pozitif olunca artıyo.rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.

Ya bisey solucem sana coj katiliyorum canimm... accesss 5gun kaca bolunuokiii

al bendende okadar canım tek embriyo yasasını çıkaranları allaha havale ediyorum:22::22::22: sanki çok kolay bu tedaviler sürekli denememizi istiyorlar millet para basıyor tabi bunun manevi yıkımından hiç bahsetmek dahi istemiyorum inan parayı görmüyo bile gözüm.insanı sinir ediyorlar ya benim bir embriyom vardı kaliteliydi ama tutmadı embriyoloğun bana dediği şuydu embriyo sayınızı arttırırsak şansınızda yükselecek dedi.bir dahaki denmede yumurtalarınızı arttırmaya çalışalım dedi.bunu söyleyen embriyolog demekki sayı artınca tutunma şansıda artıyor..offfffffffffff offffffffffffffff efkarlandım yine:ssz::ssz::ssz: ne olacak bizim bu halimiz.rabbim sen bilirsin bize bir çıkış yolu göster yavrularımıza kavuşalımmmmmm hayırlısıyla.....:31::31::31:

saol cnm elden bişi gelmiyor gözlerimin yaşından kılavyeyi bile görmüyorum yanlış yazım lursa affola
kuşum bugün ağla üzül, yarın yeni bi gün, önünde zamanın olucak eylüle kadar, sağlıklı beslenmeye çalış, spor yapmaya çalış kendini zinde tut. sigaradan tamamen uzaklaş. kuzum neden olmasın herkeslerin oluyo senin niye olmayacakmış. beraber bakarız okuruz netten rahimi tutunmaya nası daha iyi hazırlayabiliriz neler yaparız diye. üstesinden gelinmeyecek şey yok kuşum.

cnm bahçecide güvenç beyi tercih edersen o 5. gün diye kasmıyo. genelde 3. gün transferleri yapıyomuş bahçeci kliniğinde okuduğum bu yönde en azından. ben kendi doktorum yokken bi kez görüştüm çok emin ve güven veren bi doktor. bi de başarı oranı müthiş güvenç beyin. nerdeyse ıskalamadan gidiyo benim okuduklarım.
bana 250 doz 4 gün kullandırdılar sonra ki 5 ya da 6 gün 125 doz gonal f kullandım. bi de transferin ertesi günü tutunma için evde bi iğne yaptırdılar karından cnm ama adını inan hatırlamıyorum.

kısmet artık şu 2 adet geçmesi gerekiyor yeniden başlamam için, bende güvenç beye mail attım geçen durumumu özetledim oda gebe kalabilmemin ümit verebildiğini yazmış bakalım şimdilik 2 ay dinlenme sonra size yaklaşırım inşallah
sen evinin umuta yakın olduğunu yazmışsın neden fulyayı tercih ettin yani teknikler aynı bildiğim kadarıyla

karam diyecek pek bir söz yok malesef insanın yüreği çok yanıyor ama sonra geçiyor tekrar başlamak için savaşmak için hırslanıyorsun rabbim herkesin yardımcısı olsun

Back