• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

aycennnnnnnnnnnnnnnnnnn stres yok canım relaxx:51::51::51: oluyoruz elimizden geldiğince rabbim herşeyin hayırlısını versin.önce size sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip eylesin.insallh güzel haberle döneceksin.

inşallah canım tabi ki ilk başta sağlık bundan önceki tüp bebeğim çok zor geçmişti cok üzülmüştüm.

Kızlar ya bişi sorcam ben iğneler kullanıyorumya karnım çok şiş.kilomu şişlikmi bilmiyorum sizdede oldumu.4 aylık var karnım

canım ya benim de karnım öyle. içeri çekip duruyorum ama olmuyor. iyice göbek oldu büyüdü. kbu kilolar ne olacak bilmiyorum valla

Kizlar 7 haftalik olduk cok sukur ama ben elevit diye vitamini icemiyorumm 1 gun iciyorsam 2 gun icmiyorum bebeklerime bir zarari olurmuuu lutfen bilgiiiiii

oh maşallah taze anniş :nazar::nazar::nazar:canım doktorun ne kadar kullan dediyse okadar kullan bence.aksatma ilaçlarını.nasıl gidiyor hamişlik bulantın falan varmı.bize dua et olurmu bak yeni tedaviye başlayan tedavi sonucu bekleyen arkadaşlarımız var bide benim gibi dinlenme aşamasında:24::24::24::24: olanlar var dularını bekliyoruz canımmmmm:16::16:

canımmm çok sağol bu gün başladım hayırlısıyla dondurulmuşla olunca iğne falan yok bebeğinin yerini hazırlıcaz dedi doktorum iki tane hap verdi haftaya pazartesi kontrolum var inşallah 11.yıl uğur getirirde bebeğim bana tutunur bu kez rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin heyecan dorukta...

hatme tedaviye başlamışsın canım. çok sevindim hayırlı olsun. inş Rabbim kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder. bunu çok istiyorum. Umarım eşinin kalbine de o razılığı, anlayışı verir inş.

hatme tedaviye başlamışsın canım. çok sevindim hayırlı olsun. inş Rabbim kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder. bunu çok istiyorum. Umarım eşinin kalbine de o razılığı, anlayışı verir inş.

AMİİİNN canım arkadaşım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşalım hayırlısıyla hepinizden ALLAH razı olsunnnn

arkadaşlar çok üzgünüm :(( hastanede tanıştım transferimizi birlikde oldumuz bi ablam vardı bu akşam saat 5 de kanaması başlamış yumurta büyüklünde parçalar düşmüş orkit dayanamamış çocuk bezi komuş parça düşünce azalmış biraz ama iki emriyo koymuşlardı sizde düşmüşmüdür yada üstüne görme filan ola bilirmi çok üzüldüm çokkk

oh maşallah taze anniş :nazar::nazar::nazar:canım doktorun ne kadar kullan dediyse okadar kullan bence.aksatma ilaçlarını.nasıl gidiyor hamişlik bulantın falan varmı.bize dua et olurmu bak yeni tedaviye başlayan tedavi sonucu bekleyen arkadaşlarımız var bide benim gibi dinlenme aşamasında:24::24::24::24: olanlar var dularını bekliyoruz canımmmmm:16::16:

Etmem mi cnm benim 11 yillik hasrtimmm benim bende her hamileye her hasta yatana dua edin drdimm etmemm mi cok iyi bilirim hissettiklerinizi rabbim hayirlisi ile isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasinn rabbim buyuk o vaktini zamanini biliyor elbet hepinize tattiricak o duyguyu bu yolda kimsenin emegini bosa cikarma rabbim insallah

canım ya benim de karnım öyle. içeri çekip duruyorum ama olmuyor. iyice göbek oldu büyüdü. kbu kilolar ne olacak bilmiyorum valla

kızlar bendede aynı dert vardı biraz vermeye başladın insallh bir gün göbüş değil bebiş olur bebeler için değer doğurunca verirsiniz canlarım:49::49::49::49::49::49::49::49:

inşallah duyacaksın canım . daha birşey net değilken kendini ve bebeğini üzme

bee_83 çok sağoll yol arkadaşım sabah kontrolüm var inşallah duyarım miniğimin küt küt atan kalp sesini çok zormuş allahım kimseye yaşatmasın sadece pozitifi görmek yeterli değilmiş bunu anladım allahım tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın doktorum şimdiye görünmesi lazım deyince ben telaş yaptım bakalım sabah herşey belli olacak lütfen tüm güzel dualarım sizinle sizde benden güzel dualarınızı esirgemeyin.

arkadaşlar çok üzgünüm :(( hastanede tanıştım transferimizi birlikde oldumuz bi ablam vardı bu akşam saat 5 de kanaması başlamış yumurta büyüklünde parçalar düşmüş orkit dayanamamış çocuk bezi komuş parça düşünce azalmış biraz ama iki emriyo koymuşlardı sizde düşmüşmüdür yada üstüne görme filan ola bilirmi çok üzüldüm çokkk

çok üzüldüm ya! çok olumlu görünmese de inş üstüne görmedir. Rabbim sen hepimize yardım et. emeklerimizi boşa çıkarma. Rabbim yardımcısı olsun inş. elden ne gelir:((

Bide ben zayıfım ama sadece göbek var çok komik duruyo.pantolonlarım zor kapanıyo

Canım inş yanılırız ama bence düşük yapmış.rabbim inş sabrını versin ona

Bide ben zayıfım ama sadece göbek var çok komik duruyo.pantolonlarım zor kapanıyo

Canım inş yanılırız ama bence düşük yapmış.rabbim inş sabrını versin ona

cnm benim de öyle bu aldığımız hormonlardan şişiyoruz bi de sürekli yiyorum iştahım açıldı deli gibi
karnımı görsen kaçarsın hiç bi pantalonoma sığamıyorum. sokağa çıkıcağım zaman düğmeleri açık bırakıyorum üstüne uzun bişey giyip kapatıyorum düğme kısmını

bee_83 çok sağoll yol arkadaşım sabah kontrolüm var inşallah duyarım miniğimin küt küt atan kalp sesini çok zormuş allahım kimseye yaşatmasın sadece pozitifi görmek yeterli değilmiş bunu anladım allahım tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın doktorum şimdiye görünmesi lazım deyince ben telaş yaptım bakalım sabah herşey belli olacak lütfen tüm güzel dualarım sizinle sizde benden güzel dualarınızı esirgemeyin.

inşallah duyacaksın canım. güzel haberler verirsin inşalllah. kaç haftalık ki senin ki benim arkadaşımın ki normal yolla olmuştu 6 buçuk hafta gibi duymuşlardı.

cnm benim de öyle bu aldığımız hormonlardan şişiyoruz bi de sürekli yiyorum iştahım açıldı deli gibi
karnımı görsen kaçarsın hiç bi pantalonoma sığamıyorum. sokağa çıkıcağım zaman düğmeleri açık bırakıyorum üstüne uzun bişey giyip kapatıyorum düğme kısmını

Aynen benimde cenem hep oynuyo ağzım hiç boş durmuyo.rabbim inş tez zamanda o göbekler hamile göbeği olsun

Kizlar 7 haftalik olduk cok sukur ama ben elevit diye vitamini icemiyorumm 1 gun iciyorsam 2 gun icmiyorum bebeklerime bir zarari olurmuuu lutfen bilgiiiiii
cnm bi zararı olucağını sanmam bana doktor eleviti içme artık rahatsız ediyosa dedi, ama benim midemde sorun var diye dedi
ama folik asiti içiceksin kaçarı yok dedi
demek elevit zaruri değil, sen neden içmek istemiyosun ?
ya bi de bişey sorucam sana, benim karnımın altında ağrı var çoğu zaman sanki bu rahim çizgime dikiş atılmış gibi
hem çok hassas hem de çoğu zaman ağrıyo gibi gaz falan varsa
senin de böyle olmuş muydu 4. 5. haftalarda ?

ben de iyice kafama takıyorum bu göbek ve kiloları! hiç kıyafetlerim olmuyor artık. korkutuyor beni ya gitmezse. ne yapmalıyız ya? bence bu tedavilerle beraber diyet listeleri de vermeliler...

ben de iyice kafama takıyorum bu göbek ve kiloları! hiç kıyafetlerim olmuyor artık. korkutuyor beni ya gitmezse. ne yapmalıyız ya? bence bu tedavilerle beraber diyet listeleri de vermeliler...

canım ben de tutamadım yani boğazımı
canım ne istese yedim hatta normalde 1 yiyosam 2 yedim ama eminim ki bu aldığımız hormonlar felaket iştah açıyo
hayatımda bu kiloya çıkmadım yani ben, perşembe günü kontrole gittiğimde sorucam doktora
o da biz sana ne bulursan ye mi dedik azıcık tutu gırtlağını dicek :27: yok yok demez çok kibar adam

canım ben de tutamadım yani boğazımı
canım ne istese yedim hatta normalde 1 yiyosam 2 yedim ama eminim ki bu aldığımız hormonlar felaket iştah açıyo
hayatımda bu kiloya çıkmadım yani ben, perşembe günü kontrole gittiğimde sorucam doktora
o da biz sana ne bulursan ye mi dedik azıcık tutu gırtlağını dicek :27: yok yok demez çok kibar adam

günaydın accessdenied.gebelik testin bugünmüydü

Back