Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beta hcg sonucum 3,66 olmuş şükür sorunsuz kurtulduk buna sevineceğim aklıma hiç gelmezdi
bende bugün aldım şansıma ilk sorduğum eczanede varmış 35 tl tadı da güzel şimdi yedim azcık bende inşallah şifa olur
belli olmuyor canım. ama sorunsuz kurtulduğuna sevindim. herşeyde vardır bir hayır. Allaha emanet ol canım
özlemmmmm ben aslında bal mal sevmem ama bir çay kaşığı aldım .ağzıma su ile yuttum.dediğin gibi tadı çok ta kötü değil.ay hadi bak yine beraber başladık canım bu kez markus talihimizi yeneriz insallah...
maşşaallah! allah tamamını erdırsın! hersey gonlunce olsun inşaallah!kızlar şimdi memoriali aradım. büyük bir ihtimal yarın transfer olacak. şimdilik 6 embriyo olarak devam ediyormuş. dua edin lütfen inş Rabbim hepimize nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.
beta hcg sonucum 3,66 olmuş şükür sorunsuz kurtulduk buna sevineceğim aklıma hiç gelmezdi
anam tam yatacaktım kapı çaldı arısütübalpolenimi getirmiş kargocu kardeş hele şükür ya bulamadım kütahyada balparmak markasını internetten aldım bir günde geldi.okadar aradık kütahyada neyse paketi açtım ben normal bal kavanozu büyüklüğünde bir şey bekliyodumçıka çıka bebek masası kavonozu boyutundan biraz büyük çıktı.olsun valla ya hemen bir çay kaşığı yedim ohhh şifa olsun insallah.bende uyku muyku kalmadı
arkadaşlar ben kontrolden geldim! kese gayet iyi görünüyor, içindede embriyo var dedi doktorum. 10 gün sonra kontrole cagırdı! ay ya deli olacam ben bugunu zor ettım, 10 gun nasıl dayanacam, hersey bir yana gunde 3 iğnem var 10 gun daha 30 iğne yapar!
benım son adetim 6 nisandı, transferde 20 nisanda oldu! daha cok erken kalp atısı için 6 hafta dolması gerekıyor dedı!
Canim insallah bundan sonra hersey guzel gelisirrr. Insallah kalp atislarini duydugun kucagina aldigin gunlerde gelir sen stres yapma yeter...
maşşaallah! allah tamamını erdırsın! hersey gonlunce olsun inşaallah!
ozlemcim canım beterin beteri var! en büyük üzüntün bu olsun, allah beterinden korusun seni!
Canım ne gzl yazmışsın sakinliğine ve sabrına hayran oldum ben hiç öle değilim hemen olsun bitsin istiyorum.allah inş sana sabrının mükafatını vreceköyle tabi bunada şükür diyorum daha ilerleyip de kaybedebilirdim ozaman çok daha dayanılmaz olurdu gerçi hala yanıyor içim, inşallah sizlerin güzel haberini alırız allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bir yol umarım emeklerimizin karşılığını alırız
arkadaşlar ben kontrolden geldim! kese gayet iyi görünüyor, içindede embriyo var dedi doktorum. 10 gün sonra kontrole cagırdı! ay ya deli olacam ben bugunu zor ettım, 10 gun nasıl dayanacam, hersey bir yana gunde 3 iğnem var 10 gun daha 30 iğne yapar!
benım son adetim 6 nisandı, transferde 20 nisanda oldu! daha cok erken kalp atısı için 6 hafta dolması gerekıyor dedı!
Canım ne gzl yazmışsın sakinliğine ve sabrına hayran oldum ben hiç öle değilim hemen olsun bitsin istiyorum.allah inş sana sabrının mükafatını vrecek
ah cnm o sabrı sen bana sor günlerce döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok ama rabbim böyle uygun gördü şükretmekten başka çarem yok zaten hemen başlıycam fazla beklemiycem inşallah bunda yüzüm güler