- 3 Şubat 2009
- 1.406
- 8
- 641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar.ben bu ay negatif sonuç aldım.ilk denememdi ve 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu donduruldu.yalnız doktorum tekrar baştan başlamak istiyor bin tane laf etti onlar zaten garanti kalsın diyor.dondurulmuşla tedavi görenler sizde nasıl oldu.çözülürken bozulur mu ya da oran daha mı az.yoksa doktor sırf para için mi böyle söylüyor....yardım edin...:44:
Kızlar ya bişi sorcam ben iğneler kullanıyorumya karnım çok şiş.kilomu şişlikmi bilmiyorum sizdede oldumu.4 aylık var karnım
slm kızlar.ben bu ay negatif sonuç aldım.ilk denememdi ve 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu donduruldu.yalnız doktorum tekrar baştan başlamak istiyor bin tane laf etti onlar zaten garanti kalsın diyor.dondurulmuşla tedavi görenler sizde nasıl oldu.çözülürken bozulur mu ya da oran daha mı az.yoksa doktor sırf para için mi böyle söylüyor....yardım edin...:44:
ben olsam üstüste o kadar hormonu yemek istemezdim önce dondurulmuşlarımı denerdim
neyin garantisi anlamadım yani mevduat fonu mu bu kenarda garanti kalsın ?
dondurulmuşlarınla belki ikizin olucak ya da 1 ini koysa gene 1 tane yedeğin kalıcak
bu doktorlara bazen akıl sır ermiyo, bana seni suistimal ediyo gibi geldi kusura bakma
Valla canım doktorum bana dondurulmuşlarla bazen şans daha yksek olur demişti.senin doktor biraz paragöz geldi bana.iyi düşün kararını öle ver canım
İnşllah canım ay sonucu gZl olsunda şişlikler gelir gider:)şişlik olabiliyor canım sonuçta hormon alıyoruz vucuda hadi bakalım sonu bebekli bir tedavin olur insallah..
canıım o işi(parayı) garantiye almak istedi baştan başlasak dondurulmuş için de ona gidicez diye düşündü.bizde dondurulmuşlarla başlayıp olmazsa başka bir merkeze gidicez o da bunun farkında....
ayşem nerde tedavi gördün canım bende çok merak ettim.donmuşlarınla denemek bencede mantıklı.baştan başlamak hem yorucu hemde zor keşke benimde donmuşum olsaydı ben donmuşlarla denerdimsigarıyı bıraktım ya burda bari içeyim
canımmm çok sağol bu gün başladım hayırlısıyla dondurulmuşla olunca iğne falan yok bebeğinin yerini hazırlıcaz dedi doktorum iki tane hap verdi haftaya pazartesi kontrolum var inşallah 11.yıl uğur getirirde bebeğim bana tutunur bu kez rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin heyecan dorukta...hatme canım başladın mı tedavine senide merek ediyorum.insallah bu sefer rabbim evladını sana gönderir hayırlısıyla...
İnşllah canım ay sonucu gZl olsunda şişlikler gelir gider:)
Dondurulmuşlarla başka merkezdemi yaptıracaksınız canım bencde en mantıklısı bu.maddi manewi zor bi süreç zaten
canımmm çok sağol bu gün başladım hayırlısıyla dondurulmuşla olunca iğne falan yok bebeğinin yerini hazırlıcaz dedi doktorum iki tane hap verdi haftaya pazartesi kontrolum var inşallah 11.yıl uğur getirirde bebeğim bana tutunur bu kez rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin heyecan dorukta...
slm kızlar.ben bu ay negatif sonuç aldım.ilk denememdi ve 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu donduruldu.yalnız doktorum tekrar baştan başlamak istiyor bin tane laf etti onlar zaten garanti kalsın diyor.dondurulmuşla tedavi görenler sizde nasıl oldu.çözülürken bozulur mu ya da oran daha mı az.yoksa doktor sırf para için mi böyle söylüyor....yardım edin...:44:[/Qbenimde ikinci denemem aynı şeyi benim doktorumda önerdi 3 tane dondurulmuşum var ama ben doktoruma hak vermiştim çünkü bizi düşünerek konuştu benim devletten ikinci hakkım dondurulmuş maliyeti ucuz oluyor ama devlet malesef bunuda hak sayıyor ve devlet hakkın bitmiş oluyor ama dondurulmuşları bekletip tekrar baştan yaparsan ve ondanda dondurulmuşun olursa 3.denemeni ücretli yaptıracağın için daha masraflı olmuyor maliyet yönünden önermişti ama eşim kabul etmedi bende ikna edemedim malesef bu gün dondurulmuşla tedaviye başladım eşin kabul ediyorsa ve devlet hakkınsa eğer doktorunu dinle bence arkadaşım benim eşim bu kez olmazsa tamamen tedaviyi bırakmak istiyor işte böyle umarım anlatabilmişimdir hakkımızda hayırlısı olsun.
hadi bakalım kuzum dualarım seninle 11.yılınıza bebeğinizle girersin insallah.kız hatme bence bu kez olacak rabbim bilir ama içime doğdu canım ya.sonu tedavin hayırlı sonu bebekli olsun insallah.
bizde maddi manevi yıprandık tabiki canım.bide çözülürken sorun olursa transfer olmadığı için sadece ilaç parası veriliyormuş.o yüzden dondurulmuşları deniycez...yine kısmet olmazsa başka bir merkez seçicez.ben mersindeyim tek merkez var.başka bir şehirde yaptırmak zorunda kalıcaz...iç canım iç bu gidişle ben de başlıycam
inşallah canım için rahat etçekse yaptır bir daha istersenaycen inşallah artar cnm değerin
yarın ben de tekrar test yapsam mı diye düşünüyorum bi yandan korkuyorum. bilemedim napıcağımı
ayyy inşallah sağlıklı gelişir canımAycenim canim uzme kendini ne olur bak bi topik varmis dusuk degerlerle baslayip yukselenler yapma ne olur icimden bir his bebegin seninle kalicak dio herkes guzel haberler alicak dio kendimi bile motive etmeye basladimm hepimiz bu ay anne olucaz
karam canım hadi güzel haberler ver bize inşallahbugün bana geçmiyor allahım yha yarın nasıl olcak
karam erkenden uyudu herhalde heyecandan ay rabbbim insallah göndermiştir bebeğini ya ona bugun sabah olmaz bende öyle olmuştum...aycenin testi yarınmı onunda katlanır insallah.
inşallah canım için rahat etçekse yaptır bir daha istersen
ayyy inşallah sağlıklı gelişir canım
karam canım hadi güzel haberler ver bize inşallah
kelebekafyon canım evet yarın yaptıracağım stres tavan yapmış vaziyette
hatme canım eşin konusunda daha önce yazmıştım canım rabbim kalbine ferahlık versin.insallah tedavin tuturda eşinle böyle bir konu konuşmaszınız kalbini ferahlat bol bol dua dua dua rabbim sesimizi duysun 2 şer 2 şer 3er 3er versin insallah hepimize