• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım neden kendini üzüyorsun? lütfen umudunu kaybetme. senin hamileliğinin devam edeceğine inanıyorum. diğer türlüsünü hiç düşünmedim. sen de buna inan lütfen. içini ferah tut. dualarımdasın inş.

kızlar sonuc cıktı!
11.gün 27.35
13.gün 88.94
15.gün 289.09
17.gün 796.36
19.gün 2088.37
21.gün 5051.07
23.gün 9336.07 (bugünkü degerim bu! 3 saat erken yaptırmıstım bu arada bir etkisi olur mu bilmem)

yarın 15.15 de randevum var bakalım kalp atışı olacak mı?
dua edin arkadaslar, hakkımda hayırlısı neyse o olsun!

kızlar sonuc cıktı!
11.gün 27.35
13.gün 88.94
15.gün 289.09
17.gün 796.36
19.gün 2088.37
21.gün 5051.07
23.gün 9336.07 (bugünkü degerim bu! 3 saat erken yaptırmıstım bu arada bir etkisi olur mu bilmem)

bak işte değerin yükselmiş. 3 saatlik bir fark etki etmez canım. sen önceki deneyimlerini unut. böyle derin bir nefes al. başına gelebilecek en güzel şey olacak inş. rahat olllll. stresle bebeğini strese sokma. seni gördükçe biz de umutlanıyoruz. hepimiz de seni takip ediyoruz. en kalbi dualarımızla senin yanındayız.

kızlar nasılsınız ben dün biraz kötü oldum.biraz :43:.ama bugün biraz daha iyiyim .yarın testi tekrarlıyacağım.bakalım sonuçta bir değişiklik oldumu

bak işte değerin yükselmiş. 3 saatlik bir fark etki etmez canım. sen önceki deneyimlerini unut. böyle derin bir nefes al. başına gelebilecek en güzel şey olacak inş. rahat olllll. stresle bebeğini strese sokma. seni gördükçe biz de umutlanıyoruz. hepimiz de seni takip ediyoruz. en kalbi dualarımızla senin yanındayız.

cok saol canım, umut veriyorsun bana cok tesekkur ederım! sizlerde benim dualarımdasınız!

kızlar nasılsınız ben dün biraz kötü oldum.biraz :43:.ama bugün biraz daha iyiyim .yarın testi tekrarlıyacağım.bakalım sonuçta bir değişiklik oldumu

inşaallah canım yukselecek! hayırlısı olsun hakkında!

kızlar sonuc cıktı!
11.gün 27.35
13.gün 88.94
15.gün 289.09
17.gün 796.36
19.gün 2088.37
21.gün 5051.07

çok sevindim canım allahım bebeğini sana bağışlıcak inş kalp atışınıda duyarsın canım..

kızlar sonuc cıktı!
11.gün 27.35
13.gün 88.94
15.gün 289.09
17.gün 796.36
19.gün 2088.37
21.gün 5051.07

tuğbacım gördün mü gitmiyo bebeğin bi yere inşallah :) sen de artık olumsuz düşünme
bundan sonrası da güzel gelişicek. ben dedim iyi hissediyorum diye bak sonucun da harika :)

aycen inşallah artar cnm değerin
yarın ben de tekrar test yapsam mı diye düşünüyorum bi yandan korkuyorum. bilemedim napıcağımı

kızlar sonuc cıktı!
11.gün 27.35
13.gün 88.94
15.gün 289.09
17.gün 796.36
19.gün 2088.37
21.gün 5051.07

Canim kocaman :nazar: masallah insallah bebegin sapasaglam seninle kalacak.. Allah yardimcin olsunn yarin icinde :21:

Aycenim canim uzme kendini ne olur bak bi topik varmis dusuk degerlerle baslayip yukselenler yapma ne olur icimden bir his bebegin seninle kalicak dio herkes guzel haberler alicak dio kendimi bile motive etmeye basladimm hepimiz bu ay anne olucaz

kızlar sonuc cıktı!
11.gün 27.35
13.gün 88.94
15.gün 289.09
17.gün 796.36
19.gün 2088.37
21.gün 5051.07

canım degerın cok iyi neden telaş yapıyosn neguzel yukselmış darısı bızım basımıza ınşallah

slm kızlar.ben bu ay negatif sonuç aldım.ilk denememdi ve 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu donduruldu.yalnız doktorum tekrar baştan başlamak istiyor bin tane laf etti onlar zaten garanti kalsın diyor.dondurulmuşla tedavi görenler sizde nasıl oldu.çözülürken bozulur mu ya da oran daha mı az.yoksa doktor sırf para için mi böyle söylüyor....yardım edin...:44:

Canim kocaman :nazar: masallah insallah bebegin sapasaglam seninle kalacak.. Allah yardimcin olsunn yarin icinde :21:

Insaallah canim! Tesekkur ederim!

canım degerın cok iyi neden telaş yapıyosn neguzel yukselmış darısı bızım basımıza ınşallah

Kanamam var canim telasim ondan! Hepimiz icin hayirlisi insaallah!

slm kızlar.ben bu ay negatif sonuç aldım.ilk denememdi ve 2 tane 1.kalite 5.gün embriyosu donduruldu.yalnız doktorum tekrar baştan başlamak istiyor bin tane laf etti onlar zaten garanti kalsın diyor.dondurulmuşla tedavi görenler sizde nasıl oldu.çözülürken bozulur mu ya da oran daha mı az.yoksa doktor sırf para için mi böyle söylüyor....yardım edin...:44:

ben olsam üstüste o kadar hormonu yemek istemezdim önce dondurulmuşlarımı denerdim
neyin garantisi anlamadım yani mevduat fonu mu bu kenarda garanti kalsın ?
dondurulmuşlarınla belki ikizin olucak ya da 1 ini koysa gene 1 tane yedeğin kalıcak
bu doktorlara bazen akıl sır ermiyo, bana seni suistimal ediyo gibi geldi kusura bakma

kızlar ben geldim ne var ne yok bakalım.karam güzel haberlerini bekliyorum canım arkadaşım.

Kızlar ya bişi sorcam ben iğneler kullanıyorumya karnım çok şiş.kilomu şişlikmi bilmiyorum sizdede oldumu.4 aylık var karnım

Back