Amin canım senin test günün ne zaman?rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
allah nasip ederse yarın canım inşallah canım rabbim nasip eder
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım senin test günün ne zaman?rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
8.41 sonuç yani çok düşük
arkadaşım benim... aynı şeyi yaşıyoruz. benim de değerim 10 çıkmış. 11. gün. dr. pazartesi tekrar istedi test. ama büyük ihtimalle düşükle sonuçlanacak dedi. ama sakın umudunu kaybetme. en azından hamile kalabiliyosun onu gördük dedi. ilk bikaç saat çok zor geçti ama şimdi Allah tan umut kesilmez diye üzmemeye çalışıyorum kendimi. belki tutunur bi mucizeyle...
o şansımı da kendimi strese sokarak riske atmak istemiyorum. ama doya doya üzülemedim de... inşallah sevinirim pazartesi. hayırlısıysa tabii... olmadı eşim tekrar deneriz dedi... ama maddi olarak da zorluyo insanı.
kızlar... bu işin sigortası raporu falan nasıl oluyor? bilen varsa bi anlatsın hayrına... yoksa uzun zaman beklemek zorunda kalabiliriz...
herekse hayırlı sabahlar inşallah güzel sonuçlarla gelirim kızlar pek umudumyok amam
accessdenied günaydınnnnnnnnnnnn cici anne
Taze annelerim anne olma yolunda olan bizlerin anneler gunu kutlu olsun.. aycen ne yapti aceppp
günaydın kuşuummmmmmmmmmmmmm kız salı günü alıcan test sonucunu
heyecan dorukta mı ?
bravo ama kuşum test gününe kadar sabrediyosun helal olsunheycan aldı başını gitti kuzummmm
evet bekliyorum daha önceden bunalıma girmek istemiyorummmbravo ama kuşum test gününe kadar sabrediyosun helal olsun
benim gibi yapmadın
evet bekliyorum daha önceden bunalıma girmek istemiyorummm
kızlar ben geldim sonucum 12.gün 19.64 çıktı düşük maalesef olmadı ama testi çarşamba tekrar yaptıracağım.rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin
kızlar ben geldim sonucum 12.gün 19.64 çıktı düşük maalesef olmadı ama testi çarşamba tekrar yaptıracağım.rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin